Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende tekrar gönderdim canım

ilk gönderdiğim maildede belirtmiştim fsh için burdaki doktorun klomeni kesmemizi söylediğini ve kendisinin ne yapmamızı önerdiğini sormuştum ,aynı mail üzerinden gönderdiğimiziçin dikkatinden kaçmış olabilir yada fareketmedi

sorularina yanit alana kadar sen sormaya ve yazmaya devam et canim

canım 2011 de rapor ve yıllık izin kullanabilir yeni yıl daha yeni başladı bunların avantajı yılda raporlarda dahil 2 aya yakın izin yapabiliyorlar sende nasıl bu sorun var

öylede canım biz buraya yeni geldik sayılır ve başlama yaptıktan bir ay sonra bir aylık izin kullandı eşim,içerde iznide var 2010 dan 5 günlük ama işte öyle ha deyince kullandırmıyolar izinleri,iş durumuda çok yoğun birazda ondan kaynaklanıyor

aleynacım üzülme arkadaşım diğer aylar olur kendini fazla kaptırma rahat bırak kendini streste yapma diğer aylara bak sen olur canım benim

öylede canım biz buraya yeni geldik sayılır ve başlama yaptıktan bir ay sonra bir aylık izin kullandı eşim,içerde iznide var 2010 dan 5 günlük ama işte öyle ha deyince kullandırmıyolar izinleri,iş durumuda çok yoğun birazda ondan kaynaklanıyor

ozaman haklısın hayatım benimkide izin kullanalım kocaeline gidelim diyo ama tedavileri bitmeden hiç bir yere gitmek yok dedim izin yaptırmıyorum
ozaman kaan hocaya gelemeyeceğini belirt canım rica edersin zaten o kırmaz inşallah başarıyla tedaviyi sonlandırırsınız :16:

krishazel sagol canim
haklisin ama bende esimin soniclar yukselmis ken bu ay biseler yapalimm dedim ama kismet olmadi canim
ronya tesekkurler canim

pamuk siz l argineyle diğerlerini aynı anda mı kullanıyosunuz

eşim şu anda proxeed ,l argine kullanıyor sadece

kahvaltıdan sonra proxeed 1 saat sonra e vitamini 2 saat sonra l-arginin 1 saat sonra ginseng 1 saat sonra gingko biloba 2 saat sonra omega 3 1 saat sonra proxeed gece yatmadan önce keçi boynuzu kürü

he bide akşamları iğne saplıyorum :))))))))))

Son düzenleme:
kahvaltıdan sonra proxeed 1 saat sonra e vitamini 2 saat sonra l-arginin 1 saat sonra ginseng 1 saat sonra gingko biloba 2 saat sonra omega 3 1 saat sonra proxeed gece yatmadan önce keçi boynuzu kürü

krishazel bize ginko ginseng ve omega bitince l argineye başlayın demişti, o yüzden biz şu anda sadece proxeed ,l argine , evitamini,ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü kullanıyoruz,klomene ara verdik kaan hocadan net cevap gelene kadar

banada tup dedi ama sımdı yazdıgımda tup yaptırdık olmadı yazdım endıselenme dedi

esracım doktorların en basit uyguladığı sanki başından atıyormuş gibi yaptığı tedavi tüp bebek bana öyle geliyor kaan hoca banada tüp bebek dedi ama ben kabul etmedim ben normal istiyorum dedim

banada tup dedi ama sımdı yazdıgımda tup yaptırdık olmadı yazdım endıselenme dedi

sen acikca maddem ve manen tup yapamam artik de

normal yolla olmasi icin yardim istiyorum sizden de canim.
esimin degerlerini yukseltin bunu istiyorum de
kaan hocanin pesini sakin birakma canim

endol ile treantal vıtamınmı ne işe yarıor ve pahalımı
pzartesı alırım artık :(
of bu tedavı fazla uzun suremez vede ıse yarar ınşşşşşşş

krishazel sagol canim
haklisin ama bende esimin soniclar yukselmis ken bu ay biseler yapalimm dedim ama kismet olmadi canim
ronya tesekkurler canim

aleynacım sizin değerler nasıl ,olmazsa bir ay daha eşine tedavi uygular daha fazla artış sağlar bir ay sonra sende hazır olunca başlarsınız çalışmalara

Back
X