Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gel gel tamam sana taze et alirim bakkaldan bikerem brokoli cok guzel oluyooo neyse esim geldi ben gider

romatimanmi azdi kizz,korkma ben seni usutmem canim

neyse gozyasi taze et alinca gidek bi gun

gel gel tamam sana taze et alirim bakkaldan bikerem brokoli cok guzel oluyooo neyse esim geldi ben gider
hadi afiyet olsun canim iyi geceler..
sagol canım yemiş kadar oldum hadi iyi akşamlar size
hadi gamzelim bizde çıkalım
benimde uykum geldi yarın görüşrüz
allaha emanet olun byee

iyi geceler canim optum seni..
yarin grs
ayy ekine dedigin lafa hala guluyorum1:

Son düzenleme:
fenayımki ne fena ,söylediklerimi yaptıklarımı anlatsam aklın durur :)
ben kaynanama gidince yerimden kalkmıyorum valla ,herşeyi görümcem yapıyor ..
bırak temizliği yemek bile yapmıyorum ben
görümcem işe filan giderse kahvaltıyı hazırlıyorum bazen hepsi o ..
o da zaten ya bi gün ya iki gün oluyor ..
görümcem çalışıyor ..akşam o gelene kadar bekliyorum ,gelince kendisi yapıyor yemeği :))
biz eşimle akşama kadar gezip tozuyoruz valla oraya gidince :)
ama görümcem gocunmuyo baştan öyle alıştırdım çünkü :))
anamın evinde yapmadığını kaynanamın evinde niye yapacakmışım hiç işim olmaz :))
bi keresinde eşim de var yanımızda hadi x de bahçeye gelsin dedi ..
ben senin bahçene gelmem. ben anamın işini yapmıyorum da senin işini mi yapacağım ,kızın var ,oğlun var ona yaptır dedim ..
bekarken fındık toplardım mesela ..
geçen sene gittik memlekete ..kaynanam diyoki anana fındık topluyorsun da benim bahçeme niye girmiyorsun ..
dedimki adı üstünde o anam ..anam başka sen başka :))
ayy ne fenayım :)))
ben zaten çalışıyorum ..bayramda gidiyorum oraya sadece ..onda bari gezmeye gidiyorum oturup da ev işiyle uğraştıktan sonra tatilin dinlenmenin ne anlamı kalacak ..
yapamıyorsa hizmetçi tutsun kendine ..evde bekar kızı duruyorken ben neden yapacakmışım ...
zamanında abimin eşi gelin geldiğinde annem bize ,kızım o gelin yabancılar ,evin işini ona bırakmayın siz yapın derdi hep biz yapardık ..
ben de aynısını uyguluyorum şimdi de görümcem yapsın banane ..
eşimin annesi olması başka ,eşim anasını sevsin ,bi ihtiyacı olursa tabiki yanında olsun ama onun eşi olması benim onun kölesi olmam anlamına gelmez ..
nasılki ben de annemin işini eşime yaptırmıyorumki -mecbur değil kimse kimsenin işini yapmaya - kaynanam da bana iş yaptıramaz ..
tecavüze magruz kalmazsam öyle düşünüyorum
amann napıyım kız zaten kıçım donuyo
tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkarmaya bak :)))))))))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…