Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lorkem çok sevindim senin adına inşallah her şey yolunda gider

hayırlı cumalar canlarım regl oldum bu sabah fakat adetın 3. Gunu dr ılaçlı takıpe baslayacaktı 3.gunude pazara denk geldı 2.gunu yada 4.gunu gıtsem olurmu bi fikır verin dr umu aradım açmıyor

ayyy asiden etkilendim galiba rüyamda ikiz bebegim varmış
1 kız 1 erkek ama hbb kadar varlar yani
1 gün önce erkekle ilgileniyorum
1 gün sonra kızla
karınlarını bile doyurmuyorum
düşünün kızın altını 1gündür degiştirmemişim
kızın altını degiştiriyorum seviyorum
bide diyorum ki bide ikiz zor diyolardı neresi zorsa diyorum
sonra oglnda uyanıyo ne yapacagımı hangisini alacagımı şaşırıyorum
daha kızın bezini takmadım oglan aglıyo ne yapacagımı şaşırmış vaziyette uyandım
allah asinin yardımcısı olsun

lorke beni çok kötü rencide etti
öpmeyle olmaz diye ondan hırs yaptım bekle beniiiiiiiiii
de3 get kızım bombos tabloyla gelırsen tabı rencıde ederım bosuna mı ugrasıyoz burda
doktor takıp etmıyo ben takıp edeyım en ıyısı

LORKEM çikolata kisti gerçekmişymiş ya onu anlamaıdm.
evet ekın yaa varmıs dogru dedı cıkolatal kıstı dedı
hala aynı boyutta
o buyuyen bısey degılmımkı
gecen ay sogan ıcmıstım
sımdı asılama olunca ısmıyım ama dımı
krıste cıkolata kıstıyle mı hamıle kaldı
sende de varmıydı

lorkeem yalnış anlamadıysam aşılamaya başlamışın hayırlı olsun inşallah bebeyin bu defa annesini bekletmeden gelir:)
evet canım yarın ıgne vurmaya baslıcam bakalım hayırlısı patadanak oldu ama daha ıyı olur belkı
senınde reglın stresten gecıkmıs olabılıtr yada hava degısmı
cunku bu ay herkesın dengesı sastı valla

yalanmı
lorkem hadi hakkında hayırlısı olsun kızzz
inşallah bu sefer gelir bebişin
saoalsın ceylan hayırlısı bakalım sonucta olacaktı bu 2. asılama 1 ay erkene alınmıs oldu artık
lorkem çok sevindim senin adına inşallah her şey yolunda gider

saol adam sevındıgımıze deger ınsallah sonucuda

hayırlı cumalar canlarım regl oldum bu sabah fakat adetın 3. Gunu dr ılaçlı takıpe baslayacaktı 3.gunude pazara denk geldı 2.gunu yada 4.gunu gıtsem olurmu bi fikır verin dr umu aradım açmıyor

ctesı calısuıyorsa doktor 2. gun gıt mmutlka
4.gunu cok tavsıye etmıyoalr cunku

desene senin ikizlerin olsa kızı bir gün buyunca altını deyiştirmiyomuşun oğlanu duyurmuyomuşun bebekler ne hale gelir :)
ne diyelim rüyan hayra çıksın inşallah rabbim sanada
burdaki herkese nasip etsin o güzel duyguyu

canım senin dr un ne der bilmiyorum ama benimki pazara denk gelirse 2. günde 4. günde olur demişti

sevser 2. günü git canım

e şimdi işe yaricak ya gelmez nazlanır gıcık
başka zaman pat diye gelir deli valla ne varsa söylüyom
kafayımı yedim ne

sevser 2. günü git canım

e şimdi işe yaricak ya gelmez nazlanır gıcık
başka zaman pat diye gelir deli valla ne varsa söylüyom
kafayımı yedim ne

baştan kocaman bi bebek doguruyomuşum günden güne çocuk cılız sıska bişey oluyomuş

kızlar modem bozuk cepten girdm adam nasılsın tatlım,lorke hayırlı olsun canım,çakır inş. Hamıleşındır modemde bozulacak zamanı buldu

ay ceylannnn inşallah ikizlerin olurdaa elin ayağına dolaşır
bide zaten sen hbb kadar doğurursunki :)
asi de doğurdu değilmi haber yok henüz inşallah kuzucukları da kendide iyidir

ceylan seninde totiş açıkta klamış snaırsam

lorkem genelde büyüyen bişi diyorlar o kiste ama benimkide sabit kaldı bikaç ay 2 cmdi
sonra 1 ay dkh. kullandım 1,5 cm oldu.
bikaç ay sonra 1 ay daha kullandım doktor o ay görünmüyor dedi ama endo odağı duruyor yani tekrarlaya bilir dedi.
ama şuan iyiyim ara lekelenmeler kesildi. bıçak saplantısı gibi ağrım olmuyor önümüzdeki ay kısmetse kontrole gidicem bakalım ne durumdayım.
kristede vardı evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…