- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.861
inan ben yazacaktım sen yazmışın aynı şeyibaştan kocaman bi bebek doguruyomuşum günden güne çocuk cılız sıska bişey oluyomuş
kızlar modem bozuk cepten girdm adam nasılsın tatlım,lorke hayırlı olsun canım,çakır inş. Hamıleşındır modemde bozulacak zamanı buldu
baştan kocaman bi bebek doguruyomuşum günden güne çocuk cılız sıska bişey oluyomuş
kızlar modem bozuk cepten girdm adam nasılsın tatlım,lorke hayırlı olsun canım,çakır inş. Hamıleşındır modemde bozulacak zamanı buldu
ay ceylannnn inşallah ikizlerin olurdaa elin ayağına dolaşır
bide zaten sen hbb kadar doğurursunki :)
asi de doğurdu değilmi haber yok henüz inşallah kuzucukları da kendide iyidir
saolun canlarım benım hayırlısı bakalım sizi cok seviyorum ceylancim şu cumanın hürmetıne allah şana ıkız versın ıns. Ekin ben başladm takibe sıra sende
ceylan seninde totiş açıkta klamış snaırsam
aynen öyle çocuk bir deri bir kemik kalıyomuşa ayyyyy çok acılı
saolun canlarım benım hayırlısı bakalım sizi cok seviyorum ceylancim şu cumanın hürmetıne allah şana ıkız versın ıns. Ekin ben başladm takibe sıra sende
ayyy ne desem bilemedimki
dogururum tabi
dogurmuştur tabi canım ayyy ne kadar güzellerdir şimdi
korka korka da olsa amiinn diyorum
lorkem genelde büyüyen bişi diyorlar o kiste ama benimkide sabit kaldı bikaç ay 2 cmdi
sonra 1 ay dkh. kullandım 1,5 cm oldu.
bikaç ay sonra 1 ay daha kullandım doktor o ay görünmüyor dedi ama endo odağı duruyor yani tekrarlaya bilir dedi.
ama şuan iyiyim ara lekelenmeler kesildi. bıçak saplantısı gibi ağrım olmuyor önümüzdeki ay kısmetse kontrole gidicem bakalım ne durumdayım.
kristede vardı evet
lorkem genelde büyüyen bişi diyorlar o kiste ama benimkide sabit kaldı bikaç ay 2 cmdi
sonra 1 ay dkh. kullandım 1,5 cm oldu.
bikaç ay sonra 1 ay daha kullandım doktor o ay görünmüyor dedi ama endo odağı duruyor yani tekrarlaya bilir dedi.
ama şuan iyiyim ara lekelenmeler kesildi. bıçak saplantısı gibi ağrım olmuyor önümüzdeki ay kısmetse kontrole gidicem bakalım ne durumdayım.
kristede vardı evet
DKH. ned ir ben anlamadım ekinciğim. benimde 2 cm polipim ama doktoe bana ilaç vermedi. alınsın dedi
polip et parçası oluyor canım ilaçla erimez
bizim bahsettiğimiz içi her ay adet kanaması yapan çikolata kisti.
dkh ise doğum kontrol hapı canım.
felaket uyku var
geberıorum
yoksa hamısmıyım :)
len ekın kocam aradı az once
kabardı vucudum dıor
kesın senın verdıgın sey yuzunden dıor
kapadım bende telefonu
2 kındırık bır sey ıcıor pok edıor
valla gecen ayda aynı boyutu solemıstı bana doktor bu ay bu dr da aynısını soledı
benım lekelene vs hıc olmadı
ama regle yakın bıcak saplanması gıbı agrım olur
ama ole sıddetlı degıl 1-2 gunn bııde
arastırma hast de asıstan doktorlar oluyo ya genelde o ben gıdıp hocaya sorayımdedı geldı
tamam dedı asılamaya gecebılırmısız dedı
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?