- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.161
kiyamazlar kiz onlar bizden cok beklerler geceleri..ayy o gunler bi geleydiiiiiiiiii
iyi geceelr canimmmİyi geceler kızlar
içimizde o konuda en şanslı enes komşu büyütür onunkini
amaaannn kim en çok fedakar olursa çocugumda en çok onu sever şimdilik durum 1-1 bakalım
yok yok kaynanamda alamıyo artık üstbaş yoksa bende sinirlenirsimde napacaksın işte kırolar emmee para onlarda
her gece goreve gidermis artik
seni dusunemiyorum o halde cocuk aglasip duruyomus orda
sende oturup esrayla ekini cekistityomusunuz
ceylancm harikasın çoook doğruu● Bütün Gün Evde Ne Yapıyosun // Harika Bir Hikaye
‎-
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğun...u görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .
Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.
valla gidermi gider ordanda anasına geçer sabah uyumak için
çocuguda anama yollar bende ekinin başına ekşirim
hoşgeldin fatmamm
iyi geceelr canimmm
cocugun her agladiginda kapiya dayanirmis ne oldu diye
içimizde o konuda en şanslı enes komşu büyütür onunkini
iyi geceler ...
inş canım yaa o günler gelsin ben san hatırlatırm bu sözlerini dedim ayy canım kocişim çok merhametlidir aslında canım yaa özledim gitti manisalara rabbim yolunu açık etsin
iyi geceler ...
çok marka düşkünüdür..
çocuğumuz olunca(inşallah)
bunun markası ne diye sormasından korkuyorum :)))))
valla gidermi gider ordanda anasına geçer sabah uyumak için
çocuguda anama yollar bende ekinin başına ekşirim
he valla ne yapicaksa cevizleri..
senin kaynana daha menopoza girmemis anlasilan
kiz sen sanslisin bizimki olursa son torunlari olucak
9 tane torunu var kaynanamin..torunun cocugu bile var ahhh ahh..
biz kaldik boyle cocuksuz
pamuk sende hoşgeldin canımmmmm
kız iyiya işte sende bebeyi yollarsın ikide bir git babaanne çorabım yok de kilodum bitti de markalı şeyler alır çocuga hemçok marka düşkünüdür..
çocuğumuz olunca(inşallah)
bunun markası ne diye sormasından korkuyorum :)))))
sagol canım bencede dogruceylancm harikasın çoook doğruu
amann şimdiye kadar ben onlara ne dil döktüm beni hayal kırıklıgına ugrattılar yok öyle artık alttan almakvuldu başındanda savdı bile sus kıss yumurtaların duymasın dahada büyümezler korkudan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?