Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eevt ya uzaktan sevmsei guzellll..

ben hic beceremem cocuk bakmayi benim esim benden yetenekli bu konuda..

zaten diyo cicugumuz olunca ben san guvenememki ben baklarim diyo yasadim

valla benimki doğsun 6 ay kucağıma almam diyo bende yandım ağlayınca siz içerde yatın ben koca yatakta tek yatrım ohh diyo ama bende havanı alırsın diyorum

evettttt
aynı evin içinde söylemedinizmi kızz bizim ailelerimiz biliyo söyledik biz bide onlaramı yalan kıvıralım dedik söyledik

valla canim esim soylemiyo kaynanmin sekeri var bi anda cikar diye korkuyo

gorumcemler biliyo bilsinlerde zaten bana laf atmasinlar

kaynimda daha yeni ogrendi esim anlatmis..

oyel yani

valla canim esim soylemiyo kaynanmin sekeri var bi anda cikar diye korkuyo

gorumcemler biliyo bilsinlerde zaten bana laf atmasinlar

kaynimda daha yeni ogrendi esim anlatmis..

oyel yani

hımm anladım benimkide inanamıyo hala soruyo şimdi neyden dolayı olmuyo sizinki diyo hani ameliyat olduya hiç sorun kalmadı sanıyo bende eşimi gösterdim eşimin arkası dönüktü niyeki nesi varmış daha diyo bide ona oturup süpermeni morfolojiyi hızı anlatacam galiba bu yaştan sonra kendileri her ilişkide hamile kaldıklar için bizim durumua inanamıyolar kaynımda cevizli şekerli sucuk oluyoya ondan alıp gelmişti ögrenince kayınbabamda ceviz getirmiş tüm aile seferber oldu

birde o dert var dimi....
neyse hayırlısı olsun bakalım...

ahh ahh olmazmı hiç canım vitaminlerin fiyatı ebesinin çorabı yani
bi olsun şu bebiş hiç bişey almıyacam ona konu komşunun eskilerini giysin
şimdi paraları hep ona vitamine yatırıyoz oluncada kendimize alacaz artık
ekin gibi 3 yaprakla gezecez yakında

sen onlara vitaminlerin listesini ver bence
cevizin kilosu 15lira var zaten onun yerine argınmax falan getirsinler ceylan...

● Bütün Gün Evde Ne Yapıyosun // Harika Bir Hikaye
‎-
Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğun...u görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım . . .

Kadınlar düzendir. Kadın temizlik kadın dirliktir.

anladim canim ya bosver aldirma sende

sizinkiler iyiymis bize yardim eden de yok valla soylede azicik cevizde bize yollasinlar
esimle ikimz ugrasip duruyoz iste
.hayirlisi bakalim

erkeklere kapak olsun

sen onlara vitaminlerin listesini ver bence
cevizin kilosu 15lira var zaten onun yerine argınmax falan getirsinler ceylan...
haklarını yemeyim şimdi bi kaç ay proxeed parasına yardım ettilerde onlarda daha fazla dayanamadılar
anladim canim ya bosver aldirma sende

sizinkiler iyiymis bize yardim eden de yok valla soylede azicik cevizde bize yollasinlar
esimle ikimz ugrasip duruyoz iste
.hayirlisi bakalim
etmek zorundalar canım yoksa bende olunca çocugumu sevdirmem onlara yapabilirsek eger ilk torunları olacak
kaynanamda en çok cevizi kendine aldı napacaksa bu yaştan sonra kış günü kayınbabam bıktırsana kaynanam cevizleri evden bize yollasa
dua et kız o zaman paylaşırız

he valla ne yapicaksa cevizleri..
senin kaynana daha menopoza girmemis anlasilan

kiz sen sanslisin bizimki olursa son torunlari olucak
9 tane torunu var kaynanamin..torunun cocugu bile var ahhh ahh..
biz kaldik boyle cocuksuz

ceylan dua et sizinkiler yine seferber olmuşlar benim kaynama 500 tl lik pardesü peşinde fedakar ana dimi

amaaannn kim en çok fedakar olursa çocugumda en çok onu sever şimdilik durum 1-1 bakalım
yok yok kaynanamda alamıyo artık üstbaş yoksa bende sinirlenirsimde napacaksın işte kırolar emmee para onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…