Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar yazınızı görünce bende paylaşmak istedim.
Öncelikle boncukboncuk sana çok teşekkür ederim.Senin tavsiyenle Kaan hocaya mail attım dün ve bugün hoca hemen cevap verdi. Tahlilleride maille göndermiştim. İst. gittiğimiz doktorlar direk tüp bebek dedi Kaan hoca önce tedaviye gidelim yanıt alamazsak tüp bebek dedi. Okadar mutlu oldumki anlatamam. 1 ay kullanıp ilaçları sonra tahlil yaptırıp yanına gelmemizi söyledi.
Bugün itibari ile çok umutluyum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Doğal yollarla hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin güzel allahım....
AMİN

sızın degerlerınız nasıl ?

Arkadaşlar yazınızı görünce bende paylaşmak istedim.
Öncelikle boncukboncuk sana çok teşekkür ederim.Senin tavsiyenle Kaan hocaya mail attım dün ve bugün hoca hemen cevap verdi. Tahlilleride maille göndermiştim. İst. gittiğimiz doktorlar direk tüp bebek dedi Kaan hoca önce tedaviye gidelim yanıt alamazsak tüp bebek dedi. Okadar mutlu oldumki anlatamam. 1 ay kullanıp ilaçları sonra tahlil yaptırıp yanına gelmemizi söyledi.
Bugün itibari ile çok umutluyum arkadaşlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Doğal yollarla hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin güzel allahım....
AMİN

dogru yoldasin canim
istanbulda banada heryer tup bebek yoksa asla cocugunuz olmaz dedi inandik tup yaptik tutmadi
kaan hoca yi bulduk tedavi deddi tedavi etti 6. ayimda hamile kaldim
sakin kaan hocanin pesini birakma

evet canım dun aksam attım bugun oglen gerı dondu endse etme dedı bana :)
sagolsun :))))
kız bız senı bılıoz boser avatarı sımdı

krs 10 dk ben beklıcem sımcık :)

Hiç endişe etmeyin. Sperm sonucu günden güne değişik çıkabilir. Siz tedavinize devam edin ve sperm testi de yaptırmayın, burada yaparız.
Saygılarımla.
Kızlar Kaan hoca ban mu meili göndermiş,bişey anlamadım:(((((((

Hiç endişe etmeyin. Sperm sonucu günden güne değişik çıkabilir. Siz tedavinize devam edin ve sperm testi de yaptırmayın, burada yaparız.
Saygılarımla.

hoş geldi,n yağmurcum bizede cevap vermiş hoca bizde anlamadık ben tekrar gönderdim mail

Saygılarımla.

ne demek ıstıyor yanı ?

krıs catlıcam su 10 dk den dızım baslıcak
bıtmeyen sarkııııııı

dogru yoldasin canim
istanbulda banada heryer tup bebek yoksa asla cocugunuz olmaz dedi inandik tup yaptik tutmadi
kaan hoca yi bulduk tedavi deddi tedavi etti 6. ayimda hamile kaldim
sakin kaan hocanin pesini birakma

Sağol Canım
Yazdıklarınızı okuyudukça umutlanıyorum.
İnş. bende buraya olumlu sonuçlarımı yazarım.
Rabbim bu yollarda kimseyi dolandırmasın.......

Back
X