Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hemen moralini bozma canım..
Gerçekten stres çok etkiliyor..
Benim eşimde sigara içiyor,bırakamadı gitti şu lanet şeyi bir türlü..Kaan hoca günde en fazla 3 tane içebilirsin demişti..Bence günde 2-3 tane falan içiyorsa çok üstüne gitme sonra inadına çoğaltır,erkek milletinin sağı solu belli olmuyor çünkü..

hiç hatırlatma kızzz

evet artık yapacak bişey yok kabul etcez. yarın kaan hocadan randevu alcam bide kaan hoca baksın ya sonuçlar bi garip 2 ay önce 30-40 milyon 2 ay sonra 10-11 milyon 5 kez test yapıldı o kadar ilaç vitamin kullandık en kötü 2 test bu çıktı vitaminlere 600 tl verdik onun yanında bal polen keçiboynuz ilaç valla şaştım kaldım. Adamla oynadıkça adamın ayarı bozuluyor anacım :)

butterfly tek tüke razı ol anacım
kaan hoca 5 e kdr müsade ediyo zaten çok sıkma adamı..

valla ben çok disiplinli ve kuralcıyım bişeye karar verdimmi harfiyen uyarım doktor ne derse hiç ikiletmem ilaçları dakikası dakikasına içerim. Ama eşim öyle değil çıldırtıyor beni zaten geçen sen bu kafayla hiçbir zaman anne olamıycan senden çocuk falanda istemiyorum dedi ağlamaktan öldüm. Ertesi gün arkadaşım geldi eve gözlerimi açamıyorum okadar şişki ağlamaktan çok ağrıma gitti

gece gece sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın eşimle bu konuda konuşamıyorum paylaşmazsam çatılcaktım sabırla beni dinlediğiniz için teşekkür

gece gece sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın eşimle bu konuda konuşamıyorum paylaşmazsam çatılcaktım sabırla beni dinlediğiniz için teşekkür

ay ne demek kafa şişirdim canım bizi bizden başka kimse anlamıyor eşlerimiz bile tabiki dinleyecez birbirimizi
bende şimdi eşimin şehit arkadaşının cenaze videosunu izledim salya sümük oldum bende çıkıyorum biraz canım hayırlı geceler

ne demek cnaım aynı senaryolar hepimizin evinde oluyor..
asıl derdimiz bu meseleyken saçma sapan nedenlerle dışa vurupp stresimizi atıyoruz aslında

az önce eşime yarın müsaitsen test versen dedim.
sesi cıkmadı
ee nolcak ben stres yapıp üstüne gidicem patlıcamm
oda benim gibi sonuçtan korkuyor farkındayım ama ertelemenin manası yokki

teşekkürler canım sizinde başınız sağolsun aslında ölümden başka herşeyin çaresi var allahım yeterki o gücü ve azmi versin bize

az önce eşime yarın müsaitsen test versen dedim.
sesi cıkmadı
ee nolcak ben stres yapıp üstüne gidicem patlıcamm
oda benim gibi sonuçtan korkuyor farkındayım ama ertelemenin manası yokki

ekin eşin örnek vermek istemiyorsa vermesin bırak kendi hazır olunca gitsin sen arada sadece küçük hatırlatmalar ve motive edici sözler söyle benim yaptığım hatayı yapma benim eşimde istemiyordu zorladım ağladım bak sonuç bu keşke kendi isteyince gitseydi belki böyle çıkmıycak sonuç.

yok canım o ilk testimizde olmuştu:)
üstüne gitmem zaten kasımda vermesi gerekiyor tedavi oluyıruz ona göre.
bayramdan sonraya kalmasın diye dürtüyom arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…