Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyiyim Esra'm balim ne olsun.
Duayi okumaya baslayacagim birazdan.
Sen nasilsin?

Lorkem merkezi sistem bizim bina.
Apt gorevlisi ne zaman yakarsaaaa!

Kizlar nun'a bende cok sevindim.
Saglicakla buyutsun oglunu.

Esram üzüldüm canm
bu durumlarda olan çocuklara oluyor malesef
umarım o öocukta çok iz bırakmadan barışırlar.

NUN arkadaşımız doğum yapmış gözü aydın allah analı bablı büyütsün darısı diğer hamilelerimize ve hamile olmayı bekleyenlere
ESRACIM inan yazını okuyunca içim sızladı rabbim ıslah etsin inşallah sorun neyse düzeltirler ve çocuğu arada bırakmazlar

gamzeliiimmmmmmmm

canim yazini yeni gordum
kusura bakma

..dun gece evde degildim eve geldim gecmisi okyum dedim
esim rahatsizdi hadi yatalim diye bana pc kapattri..yarisini anca okuyabildim..
hasta hasta ise gitti az once

kizlar nasilsinizzz.

.arkadasimiz dogum yapmis hayirli evlat olsun ins...ALLAH anneli babali buyutsun..

Son düzenleme:
huhu selam kızlar nasılsınız
gamzelım gecmıs olsun kocan rahatsızmıs
cabucak atlatır ınsallah yenı calısma donemı basslamadan
Iyiyim Esra'm balim ne olsun.
Duayi okumaya baslayacagim birazdan.
Sen nasilsin?

Lorkem merkezi sistem bizim bina.
Apt gorevlisi ne zaman yakarsaaaa!

Kizlar nun'a bende cok sevindim.
Saglicakla buyutsun oglunu.
oyyy ya yonetıcıye bı kılo falan tatlı alıp gıtsın erken yaksın azıcık
valla bız bıle yaktık ıstanbulda

sagol canim..

ya bide vebim esim havadan enm kapar birazcik bogazi arisa heemn antibiyotik icer
cok ilac iciyor gicik oluyorum antibiyotigin sperm e iyi gelmedigini duymustum dogrumu aceba:26::26::26:

slm gamze lorke karden zeynebim turk nasilsiniz nun arkadasimiz adina cok sevindim buraya uye olali hic hamile haberi almadim ama saglikli dogum haberleri aldim insallah birgun burdaki herkesi tebrik ederiz dogum yaptigi icin gamze gecmis olsun canim

sagol canim..

ya bide vebim esim havadan enm kapar birazcik bogazi arisa heemn antibiyotik icer
cok ilac iciyor gicik oluyorum antibiyotigin sperm e iyi gelmedigini duymustum dogrumu aceba:26::26::26:

ateslenmesındense antıbıyotuık ıcmesı ıyımıs sanırım
ama atesı yoksa antıbıyotıklerı sakla
tavsıyem adacayı ıhlamur ve ekınezya karısımı ıcır
ekınezya ozellıke anında etkı gıbı Allah ın lutfu yanı

slm gamze lorke karden zeynebim turk nasilsiniz nun arkadasimiz adina cok sevindim buraya uye olali hic hamile haberi almadim ama saglikli dogum haberleri aldim insallah birgun burdaki herkesi tebrik ederiz dogum yaptigi icin gamze gecmis olsun canim

slm gozyası
adapte olabıoldınmı evıne
hangı eyalettsesın orda

sagol canim..sen nasilsin napiyosun.

canim kac kez zorla elinden aldigimi bilirim ama iste cok inatci..meyve bitki cayi yapiyorunm ama nafile o ilaci icicek illaki..

sen nasilsin canim ignelerle aran nasil..kontrole ne zman gidiceksin simdi

kizlar yaa esim de midesi icin nexium diye bi ilac kullaniyor mide asidini azaltmak icin acaba aldigi diger ilaclarin etkisini azltirmi kaan hocaya sorduk bi sey demedi icmezsede proxeedden midesi bulaniyor kokusunu hic sevmedi hatta bi gun afedersiniz cikartti

slm gozyası
hangı eyalettsesın orda

sagol canim alisiyorum hala trde olamamanin verdigi bi burukluk var ozellikle bayramda had safhaya gelecek ilk hafta herseye agliyordum trden aldigim kiyafetleri gorunce bile simdi aglayamiyorum alistim galiba

slm gozyası
hangı eyalettsesın orda

sagol canim alisiyorum hala trde olamamanin verdigi bi burukluk var ozellikle bayramda had safhaya gelecek ilk hafta herseye agliyordum trden aldigim kiyafetleri gorunce bile simdi aglayamiyorum alistim galiba

canim kac kez zorla elinden aldigimi bilirim ama iste cok inatci..meyve bitki cayi yapiyorunm ama nafile o ilaci icicek illaki..

canım bugun 3. ıgneyı vurucam
ıyı valla ne olsun sag kasıgımda harekektlılık basladı bıle
cuma gunu kontrolum var ınsallah hersey yolunda devam ederr

valla hıc fıkrım yok canım ılac hakkında bılgım yok ama olsun hıc ıcmemesınden ıyıdır vıtamınlerı

bilmem ki canim ya bende tedirginim iste..bizimkide sevmedi ama alisti simdi bir kerede iciyo ben yarim su bardagina katiyorum proxeed i oyle napim bi kutuyo biyirdik cok sukur ikinci kutudayiz simdi..

iylik cok sukur canim ayni hayat devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…