- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.881
Hayırlı günlerr kızlar nasılsnız....
NUN'a çok sevindimmm
sağlıcakla büyüsün bebişi inşallah....
Darısı bizlereeeeeeeeeeee
tüp yaptırmadık canım.eşin ameliyat oldum? birde tüp bebek yaptırdınızmı hiç
gamzeliiimmmmmmmm
oyyy ya yonetıcıye bı kılo falan tatlı alıp gıtsın erken yaksın azıcıkIyiyim Esra'm balim ne olsun.
Duayi okumaya baslayacagim birazdan.
Sen nasilsin?
Lorkem merkezi sistem bizim bina.
Apt gorevlisi ne zaman yakarsaaaa!
Kizlar nun'a bende cok sevindim.
Saglicakla buyutsun oglunu.
huhu selam kızlar nasılsınız
gamzelım gecmıs olsun kocan rahatsızmıs
cabucak atlatır ınsallah yenı calısma donemı basslamadan
oyyy ya yonetıcıye bı kılo falan tatlı alıp gıtsın erken yaksın azıcık
valla bız bıle yaktık ıstanbulda
sagol canim..
ya bide vebim esim havadan enm kapar birazcik bogazi arisa heemn antibiyotik icer
cok ilac iciyor gicik oluyorum antibiyotigin sperm e iyi gelmedigini duymustum dogrumu aceba:26::26::26:
slm gamze lorke karden zeynebim turk nasilsiniz nun arkadasimiz adina cok sevindim buraya uye olali hic hamile haberi almadim ama saglikli dogum haberleri aldim insallah birgun burdaki herkesi tebrik ederiz dogum yaptigi icin gamze gecmis olsun canim
sagol canim..sen nasilsin napiyosun.slm gamze lorke karden zeynebim turk nasilsiniz nun arkadasimiz adina cok sevindim buraya uye olali hic hamile haberi almadim ama saglikli dogum haberleri aldim insallah birgun burdaki herkesi tebrik ederiz dogum yaptigi icin gamze gecmis olsun canim
ateslenmesındense antıbıyotuık ıcmesı ıyımıs sanırım
ama atesı yoksa antıbıyotıklerı sakla
tavsıyem adacayı ıhlamur ve ekınezya karısımı ıcır
ekınezya ozellıke anında etkı gıbı Allah ın lutfu yanı
slm gozyası
adapte olabıoldınmı evıne
hangı eyalettsesın orda
slm gozyası
adapte olabıoldınmı evıne
hangı eyalettsesın orda
canım bugun 3. ıgneyı vurucamsagol canim..sen nasilsin napiyosun.
canim kac kez zorla elinden aldigimi bilirim ama iste cok inatci..meyve bitki cayi yapiyorunm ama nafile o ilaci icicek illaki..
sen nasilsin canim ignelerle aran nasil..kontrole ne zman gidiceksin simdi
kizlar yaa esim de midesi icin nexium diye bi ilac kullaniyor mide asidini azaltmak icin acaba aldigi diger ilaclarin etkisini azltirmi kaan hocaya sorduk bi sey demedi icmezsede proxeedden midesi bulaniyor kokusunu hic sevmedi hatta bi gun afedersiniz cikartti
kizlar yaa esim de midesi icin nexium diye bi ilac kullaniyor mide asidini azaltmak icin acaba aldigi diger ilaclarin etkisini azltirmi kaan hocaya sorduk bi sey demedi icmezsede proxeedden midesi bulaniyor kokusunu hic sevmedi hatta bi gun afedersiniz cikartti
sagol canim..sen nasilsin napiyosun.
canim kac kez zorla elinden aldigimi bilirim ama iste cok inatci..meyve bitki cayi yapiyorunm ama nafile o ilaci icicek illaki..
sen nasilsin canim ignelerle aran nasil..kontrole ne zman gidiceksin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?