aman dıkkat et kendıne asılama sonucunun ne zaman bellı olcaka
sağolasın yaa..ıhlamur aldırttım herifime bi d eekinezya ama nette baktım hamileler kullanmasın diyor ne olur ne olmaz diye çayını demlemedim ben de meyve takviyesi yapacağım ayrıca bir sürü meyve aldırttım..
ya sigara içenlerin de çocuğu oluyr nasip kısmet işi ama tedbiri de elden bırakmamak lazım bence ..
benim eşimle ilk tanıştığımda günde bi paket içiyordu .alttan girdim üstten çıktım bıraktırttım ..benden kaçarmı:) çok şükür içmiyor evlndiğimizden beri .arada arkadaşlarıyla muhabbet olsun diye önce bana sorup izin alarak bi tane içiyor .. o kadarcık kıyak da geçiyorum ..
ya sperm sayısı da nafile millet bence ..sayılara kafayı takmayın ..zaten yakında matematik profu olacağız :))
bizim 77 milyonken oldumu olmadı ..olmyınca olmuyor işte ..kimisi de bi gıdım bulaşsa hamile kalıyor :)) kız kardeşim prez. ile korunurken hamile kaldı bilyormusunuz ..diyorumki neresi delikti o ufak delikten nasıl geçti de döllendi .şerefs..ler diyorum :))
yeterki olacak olsun her halukarda oluyor..
zamanında ben doğum kontrol hapını 3 günde bir 3 tane birden içerdimki bi tane bile unutunca çok riskli oluyor ama 1,5 sene hiç bi kazaya kurban gitmedim ..keşke gitseymişim ..demekki nasibimde yokmuş ..
dua edelim bol bol elimizden gelen tek şey bu ..eğer aşılama tutmazsa ben bi daha yaptırmayı düşünmüyorum ..aşılamada tutmazsa bi daha yaptırmanın anlam yok ..tutacaksa her halukarda tutar ..aşılama tutmazsa 1-2 sene beklemeye alıp sonrasında belki
tüp bebek deneriz diyoruz .eşim aşılamaya ben güvenmiyorum normal ilişkiden ne farkı var ,sonuçta spermler dölleyecek olsa normal yoldan dadöllerdi ,düşük sayımız yok çünkü ,demekki nasi değil ,nasipse zaten her halukarda olur diyor ..bana da mantıklı geliyor ..çünkü manevi olarak insan bu tedavide çok yıpranıyor..