Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmur nerelerde ya
az kaldı onun sonucunu öğrenmeye
normal döngüde, tedavilide beklemek zor Allah hepimize sabır versin.
adetin 3.günündeyim bir hfataya yumurtlar hop yeni adet
zaman su gibi akıp gidio :26:

yağmur nerelerde ya
az kaldı onun sonucunu öğrenmeye
normal döngüde, tedavilide beklemek zor Allah hepimize sabır versin.
adetin 3.günündeyim bir hfataya yumurtlar hop yeni adet
zaman su gibi akıp gidio :26:

valla bende bakıyorum tablosuna 4 gune en gec bellı olur sanırım
cunku catlatma ıgnesınden 14 gun sonra test yap dıo doktorlar genelde ınsallah guzel haber verırı
pek ugrayamıyorda
sanırım dedesınıj kaybetmıstı ya gecen haftalarda belkı oraya falan gelıp gıdıyodur

kız ekın senınkı zaten su gıbı akıp gecıyo hemen

aman dıkkat et kendıne asılama sonucunun ne zaman bellı olcaka

sağolasın yaa..ıhlamur aldırttım herifime bi d eekinezya ama nette baktım hamileler kullanmasın diyor ne olur ne olmaz diye çayını demlemedim ben de meyve takviyesi yapacağım ayrıca bir sürü meyve aldırttım..
ya sigara içenlerin de çocuğu oluyr nasip kısmet işi ama tedbiri de elden bırakmamak lazım bence ..
benim eşimle ilk tanıştığımda günde bi paket içiyordu .alttan girdim üstten çıktım bıraktırttım ..benden kaçarmı:) çok şükür içmiyor evlndiğimizden beri .arada arkadaşlarıyla muhabbet olsun diye önce bana sorup izin alarak bi tane içiyor .. o kadarcık kıyak da geçiyorum ..
ya sperm sayısı da nafile millet bence ..sayılara kafayı takmayın ..zaten yakında matematik profu olacağız :))
bizim 77 milyonken oldumu olmadı ..olmyınca olmuyor işte ..kimisi de bi gıdım bulaşsa hamile kalıyor :)) kız kardeşim prez. ile korunurken hamile kaldı bilyormusunuz ..diyorumki neresi delikti o ufak delikten nasıl geçti de döllendi .şerefs..ler diyorum :))
yeterki olacak olsun her halukarda oluyor..
zamanında ben doğum kontrol hapını 3 günde bir 3 tane birden içerdimki bi tane bile unutunca çok riskli oluyor ama 1,5 sene hiç bi kazaya kurban gitmedim ..keşke gitseymişim ..demekki nasibimde yokmuş ..
dua edelim bol bol elimizden gelen tek şey bu ..eğer aşılama tutmazsa ben bi daha yaptırmayı düşünmüyorum ..aşılamada tutmazsa bi daha yaptırmanın anlam yok ..tutacaksa her halukarda tutar ..aşılama tutmazsa 1-2 sene beklemeye alıp sonrasında belki tüp bebek deneriz diyoruz .eşim aşılamaya ben güvenmiyorum normal ilişkiden ne farkı var ,sonuçta spermler dölleyecek olsa normal yoldan dadöllerdi ,düşük sayımız yok çünkü ,demekki nasi değil ,nasipse zaten her halukarda olur diyor ..bana da mantıklı geliyor ..çünkü manevi olarak insan bu tedavide çok yıpranıyor..

Son düzenleme:
Selam kızlar ..
Bugün daha iyiyim , iyleştim diyebilirim ..
Yamur nerelerde hakketten ?
Meri ile onun az kaldı ..
Rabbim yardımcıları olsun..

kızlarrrr.. herkese iyi akşamlaaarrr... nasılsınız bakalım.. fıstıklar ben bugün hastaneye sonuç almaya gittim smear testi yaptırmıştım ama vaktim yoktu doktora gösteremedim sadece sonucu alıp çıktım nasıl olsa iki hafta sonra eşime sperm testi yaptıracağız o sonuçlarla gideceğim o zaman onu da gösteririrm diye düşündüm açıkçası bişi de yoktur diye düşünüyordum. ama eve geldim ve anlayabildiğim kadar yorumlamaya çalıştım bol miktarda lokosit hücresine rastlandı diyor anladığım kadarıyla enfeksiyon. bir de kronik servitiks mevcuttur diye bir ibare vardı girdim netten. kronik servitiks rahim ağzı yarası demekmiş şimdi benim rahim ağzı yaram mı var yani :(((((( bu konuda bilgisi olan var mı? bir bu eksikti.. rabbim sen affet..
ilk size sorayım dedim belki bir topik bulurum bu konuyla ilgili. araştırayım bakalım bi.. böyle bir sorunu olan ya da yaşayan varsa beni aydınlatırsa sevinirim yaşayan birinden dinlemek gerçekten çok farklı.. zaten rahim ağzı yetmezliği sorunum var.. demekki olan rahmimin ağzı da yara içinde. bir de rahim ağzzı yarası spermlerin geçişine engel olabiliyormuş o yüzden kısırlığa da sebep olabilyormuş.. buyur buradan yak... Allahım sen yardım et..:43: :43::43:

gökcen madem sonucu aldın bi doktora gösterseydin şimdi 2 hafta kafayı yicen
hem tdavinide 2 hafta aksatıcaksın..

gökcen madem sonucu aldın bi doktora gösterseydin şimdi 2 hafta kafayı yicen
hem tdavinide 2 hafta aksatıcaksın..

yaa ne bileyim ekin benim hiç aklıma gelmedi inan ne bileyim bişi çıkmaz sanıyordum yani herşey de böyle üst üste gelmez herhalde diyordum bi de pek şikayetim yoktu açıkçası sadece ilişki sırasında zaman zaman ağrılarım oluyo her zaman değil ama bazen bu da belirtilerinden biriymiş galiba dediğin gibi şimdi de böyle bir ihtimali öğrendim ya hiç duramam iki hafta:((( azıcık araştırayım bakayım belki giderim..

yaa ne bileyim ekin benim hiç aklıma gelmedi inan ne bileyim bişi çıkmaz sanıyordum yani herşey de böyle üst üste gelmez herhalde diyordum bi de pek şikayetim yoktu açıkçası sadece ilişki sırasında zaman zaman ağrılarım oluyo her zaman değil ama bazen bu da belirtilerinden biriymiş galiba dediğin gibi şimdi de böyle bir ihtimali öğrendim ya hiç duramam iki hafta:((( azıcık araştırayım bakayım belki giderim..

git tabi enfeksiyon için ilaç içmen gerek hatta eşinle berabe içmeniz gerek.
artı yara varsa donruruyor yada yakıyorlar diye biliyorum

Selam kızlar ..
slm bilgem iyi olmana sevindim canim..
kızlarrrr.. herkese iyi akşamlaaarrr... nasılsınız bakalım.. fıstıklar ben bugün hastaneye sonuç almaya gittim smear testi yaptırmıştım ama vaktim yoktu doktora gösteremedim sadece sonucu alıp çıktım nasıl olsa iki hafta sonra eşime sperm testi yaptıracağız o sonuçlarla gideceğim o zaman onu da gösteririrm diye düşündüm açıkçası bişi de yoktur diye düşünüyordum. ama eve geldim ve anlayabildiğim kadar yorumlamaya çalıştım bol miktarda lokosit hücresine rastlandı diyor anladığım kadarıyla enfeksiyon. bir de kronik servitiks mevcuttur diye bir ibare vardı girdim netten. kronik servitiks rahim ağzı yarası demekmiş şimdi benim rahim ağzı yaram mı var yani :(((((( bu konuda bilgisi olan var mı? bir bu eksikti.. rabbim sen affet..
ilk size sorayım dedim belki bir topik bulurum bu konuyla ilgili. araştırayım bakalım bi.. böyle bir sorunu olan ya da yaşayan varsa beni aydınlatırsa sevinirim yaşayan birinden dinlemek gerçekten çok farklı.. zaten rahim ağzı yetmezliği sorunum var.. demekki olan rahmimin ağzı da yara içinde. bir de rahim ağzzı yarası spermlerin geçişine engel olabiliyormuş o yüzden kısırlığa da sebep olabilyormuş.. buyur buradan yak... Allahım sen yardım et..:43: :43::43:

gokcen bu onu hakkinda hic bir fikrim yok canim ya..ALLAH dan hayirlisi ins arastirdigin gibi degilidr keske doktora gosterseydin canim..

:27::27:

3 yasına gırdı
:(((((
ınsallah duzelırlerde cocukta duzene gırer:(

canım ıste ne yapayım gun var yarın para toplucam cocuk odasını yaapacam
dogum parası
cocugun eksıklerı :27:

bu cumada bende misafir var gün olsa paralar gelse sorun diilde boş misafir çekilmio be:)))))))))
kıs küçükmüşte anasına ne diyim .
ağlamıyo dimi anne babası için

Selam kızlar ..
bılgemm sevındım canım hızlıca toparlarsın ınsallah kendını hemen
valla merıyı hele kac gunur gormuyorum ınsallah mujdeyle gelır

gokcen hıc korkma ama bıran once gıt doktoruna
benımarkadasım yarasını dondurdu veya yaktırdı tam hatırlamıyorum sımdı bı kızı var masallah
korkulacak bısey degıl enfeksıon ıcınde hap ıceceıksın
hemen gıt doktoruna ıhmal etmeden gecıktırmeden ok
lorke ayrılırsa cocuga ben bakacam bır sure,
suan ıcın donmedı
bakalım ne olacak
hayrılısı esracım duaedelım ınsallah hayırlı bı sekılde devam edebılceklerse Allah tekrr bırlesmelerını nasıb eder

Back
X