Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ii geceler size bişey sorablrmiyim ? benm de eşimde sperm ve hareket azlıgı görldü morfoloji de yuzde 7 krugere göre normali yuzde 16 sizce nasl normal yuzde ondört denlıo ama yuzde 5 ile 14 arası ii prognoz dio bu ne demek yardmıcı olrsanz çokk sevnrmm...

mutluluğun resmini çizen arkadaşım iyi dileklerin için saol
bu akşam ne oldu biliyormusunuz
bir akrabam tüp denemesinde beklemedeydim ,iki dakka yanına uğrayayım dedim ,bir arkadaşı vardı yanında ,benim karnımı elledi dediki ,sen hamilesin :))
güldüm sadece ama hoşuma gitmedide değil,Zateen bir kaç güne belli olur,ben kan tahlli testim yarın,ama yapmayacağım ,kocaman bir sıfırlı kağıdı görüpde moralimi neşemi hiççççç bozamam:))
sen nasılsın bebeiş nasıl:)

mutluluğun resmini çiziyorum ama yüzüm görünmüyor....niyeyse bu günlerde çok hoşuma gitti...

ayrıca inşallah hamilesindir,ne güzel ...içine doğmuştur belki de....aşılamayı biliyormuydu yoksa öyle denk mi geldi?
ayrıca yaptırmak içinden gelmiyorsa yaptırma....ama dikkat et kendine:34:

çok saol yağmurum çok tşk allah razı olsun şu an adetliyim ve kasımın 15 de olacak adetimle başlicam kısmetse
memorial de yaptıracağım şu an duzlar belli değil o zaman belli olacak inşalllah bu defa rabbim yüzümü güldürür
seninde test günün yarınmış bence testi yap kendine işkence edip acaba tutmuşmu tutmamışmı diye işkence yapma
bu dahada çok yıpratıyo insanı inan
inşallah bu defa yüzün güler cennet kukulunu alırsın kocağına mis gibi kukusunu çekersin içine
allah yar ve yardımcın olsun

çakrcım sende tüpe mi başladın hadi hayırı olsun inşallah güzel sonuçlanır....

şimdi kimleri bekliyoruz?
yağmur:nazar:
meri:nazar:
bilgem:nazar:
çakır:nazar:

Rabbim sen büyüksün ...herşeyin hayırlısını senden diliyoruz...

selam tatlım
kız sendemi aşılamaya başladın ,hayırlı olsun bebeğim:))
nurtopu gibi ikizlerin olur inşallah:))

inşallah canım ama ben aşılamaya başlamadım sadece takip yaptırdım ondada yumurtalıkların tembel dedi doktor bugünde progesterona baktırdım inşallah güzel çıkar sonucu rabbim sana versin inşallah ikiz canım benim biliyosun ben romatizmalı bir hatunum rabbim bana teker teker versin inşallah fazla bekletmeden:34::34::34::34:

iyi canım çok şükür sen nasılsın
allah razı olsun iyiyim gün sayıyorum günle geçmiyo geeçsinde bir an önce başlamak istiyorum rabbimin izini ile

çakrcım sende tüpe mi başladın hadi hayırı olsun inşallah güzel sonuçlanır....

şimdi kimleri bekliyoruz?
yağmur:nazar:
meri:nazar:
bilgem:nazar:
çakır:nazar:

Rabbim sen büyüksün ...herşeyin hayırlısını senden diliyoruz...
evet ekintos kasım adetim ile başlicam allah kısmet ederse inşallah
herkesin sonucu iyi olur

naber fıstıklar ben geçmişi okuyup gelene kadar gitmiş herkes....
herkese iyi gibi.....
YAĞMUR inşallah güzel haberlerini alalım....

BİLGEM o kadar heyecanlıyım ki..senin tedavinden bendede heyecan yaptı...hiç aklına OHSS falan getirme olmaz öyle birşey ayrıca ilkinden dolayı doktorlar temkinli olurlar....

CEYLAN senin yumurtalar görünmemiş...doktorla da sanki pambiş olmuşsun:))))

EKİN bu akşam gelmeyeceksinmiş niye ki.....merak ettim hergün gelip gelmeyince:53:

RONYA iyileşememişsin,valla hasta olmak sanki kaçınılmaz o kadar soğuk ki havalar....

ekintoşuumm evet göremedi doktor alttan bak dedim bakmam dedi başkada bişey demedi:19::19::19::19:
bende sıkışık olmadıgım için dogal olarak göremedi neyse artık sonuca göre bakarız çaresine
doktorla nolmuşum nolmuşum ne demek istedin kız valla anlamadım iyi bişeymi dedin sen bana:26::26:

ekintoşuumm evet göremedi doktor alttan bak dedim bakmam dedi başkada bişey demedi:19::19::19::19:
bende sıkışık olmadıgım için dogal olarak göremedi neyse artık sonuca göre bakarız çaresine
doktorla nolmuşum nolmuşum ne demek istedin kız valla anlamadım iyi bişeymi dedin sen bana:26::26:

kanka olmuşsun,yani:))))))))))))
canım ben anlamadım şimdi sen aşılamaya başlıyormusun başlamıyormusun?

Evet canım çok oyalıyor insanı:9::9::9:
Oooo maşallah 9 köy hee.
Strateji yönün baya kuvvetli demekki
Okadar büyüdüğüne göre....
İnşallah bizimkinede saldırırlarda sıkılır bırakır inşallah...
:27::27::27::27::27:

tabi canım bizim birlik server birincisiydi ve bende o birliğin savunma komutanıydım :41: bi ara çıldırcaktım herkez bana msj atıyor bana saldırı var savunma ayarla planla falan akıl işi değil valla allah kurtarsın canım

Back
X