Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
24 şehidimiz var arkadaşlar...
Rabbim bu işin sonunu getirsin artık...
siyasi politikanın başarısız uygulamasını günahsız gençler çekiyor...

gece burdanıydı o bn ona çalış yat bende gelmicem dedim.
ceylannnnnnn :57:

GÜNAYDIN BU ARADAAAAAAA

günaydın topiğin güzel hatunları:nazar:
gunaydın kızlar nasılsınız
gece ekıbı salmıs ıyıce kendını neyse bu salmalar hayırlı ıslerden dolayıdır ınsallah dıyelımmm

ekın atesını olcmuyormusun yoksa gırmıyormusun hayırıdr
calısmlar falan basladımı ne alemdesın yetıstınmı bana merak edıyorum

Ne yapayım Mues'im yarın hastaneye gideceğim ..
Heyecanlıyım , inşallah güzel haberler alırım sizlerle paylaşırım ..
Tek korkum ohss , dr ohss olursan embriyoları donduru birdahaki aya transfer ederiz dedi, Allah'ım diyorum 30 yumurta olmaz inşallah bu sefer diyorum , 18-20 taneden fazla olmasın o kadarı yeterli..
Fazlasıda yumurtalık sendromu yapıyor .. İlkinde çok çektim ..
Bakalım bu sefer temkinli gidilecek , Rabbimden herşeyin hayırlısı..

Hamile kalırsam işten ayrılmaya karar verdim Mues..
Eşim bebeğimizi riske atma dedi, hamile kalırsan karda kışta çıkma dışarı , zor olur dedi bende haklı gördüm tabi..
Bu plan hamile kalırsam tabi, inşallahta sağlıcakla gelir bebeğim ..
Yani işyerinde belkide son zamanlarım , aslında üzülmüyorum bu duruma çünkü hep büroda durmuyorum , dışarı işlerinede bakıyorum , kışın çok zor olucaktı ..
Transferden sonra pozitifi alırsam gitmeyeceğim işe , ben 2 hafta yatak izni alıcaktım dinlenmek için , giderkende diyeceğim tabi, sonuç olumlu olursa gelemeyeceğim diye..
Hayırlısı olsun ..

bılgemm Rabbım gonlune gore versın ınsallah
bencede kararınız mantıklı ınsallah uygulamaya gectıgınız gunlerı gorruruz en yakın zamanda
kotu seyler dusunme tedbırını alması ıcın doktoraları sureklı sen uyar ok

esraaaaaaaaaaa:27::27::27::27::27::27::27:
slm kızlarrrrr:33::33::33::33::33::33:
kız o ne resım ole sen o halde nası atlıcan o ıpı
hem bacakların belın agrıo hem nelerle ugrasıyosun :27:
mutluluğun resmini çizen arkadaşım iyi dileklerin için saol
bu akşam ne oldu biliyormusunuz
bir akrabam tüp denemesinde beklemedeydim ,iki dakka yanına uğrayayım dedim ,bir arkadaşı vardı yanında ,benim karnımı elledi dediki ,sen hamilesin :))
güldüm sadece ama hoşuma gitmedide değil,Zateen bir kaç güne belli olur,ben kan tahlli testim yarın,ama yapmayacağım ,kocaman bir sıfırlı kağıdı görüpde moralimi neşemi hiççççç bozamam:))
sen nasılsın bebeiş nasıl:)
yagmurum bende kan testını sevmıyorum acıkcası o sonucu bekleme kısmı vs zor yanı
ama ıudrar testı yapınca kus gıbı haffılıyom tek cızgıyı gorunce :37:
ıcınden nası gelıyosa ole yap ama ay sonu beklenmez
atesınden az cok anlarız ınsallah yaparsın testını belkı progetana devam etmen gerecek vs bebegın ıcın o yuzden erken ogrenmemızde de fayda var ok :34:

kızlar ii geceler size bişey sorablrmiyim ? benm de eşimde sperm ve hareket azlıgı görldü morfoloji de yuzde 7 krugere göre normali yuzde 16 sizce nasl normal yuzde ondört denlıo ama yuzde 5 ile 14 arası ii prognoz dio bu ne demek yardmıcı olrsanz çokk sevnrmm...
yuzde 7 krugere gore ıyı bı dger takma kafana bence
sayı ıcın de kecıboynuzu tozu tavsıye ederım etkısını goruyoruz hepımız ınsallah

24 ASKER DAHA ŞEHİT VERMİŞİZ Allah kahretsin bunları gencecik evlatlarımızı, kardeşlerimizi toprağa veriyoruz
Rabbim artık fırsat vermesin İNşallah

Son düzenleme:
24 ASKER DAHA ŞEHİT VERMİŞİZ Allah kahretsin bunları gencecik evlatlarımızı, kardeşlerimizi toprağa veriyoruz

Bir kökleri kurumadı pislikler. Allah rahmet eylesin şehitlerimizi. Allah bidaha yaştamasın. PKK yi ve oınların yandaşlarını lanetliyorum.

24 şehidimiz var arkadaşlar...
Rabbim bu işin sonunu getirsin artık...
siyasi politikanın başarısız uygulamasını günahsız gençler çekiyor...

Rabbım aılelerıne sabır ve dayanma gucu versın
sımdı gordum bende sen yazınca
bırlıgımızı bolmeye calısanlara fırsat vermesın
sıyası ve fızıksel mudahele gucu yetkısı ve etkısı olanlara da duzgun kararlar alıp uygulamayı nasıb etsın ınsallah bıran once

gunaydın kızlar nasılsınız
gece ekıbı salmıs ıyıce kendını neyse bu salmalar hayırlı ıslerden dolayıdır ınsallah dıyelımmm

ekın atesını olcmuyormusun yoksa gırmıyormusun hayırıdr
calısmlar falan basladımı ne alemdesın yetıstınmı bana merak edıyorum

bılgemm Rabbım gonlune gore versın ınsallah
bencede kararınız mantıklı ınsallah uygulamaya gectıgınız gunlerı gorruruz en yakın zamanda
kotu seyler dusunme tedbırını alması ıcın doktoraları sureklı sen uyar ok

kız o ne resım ole sen o halde nası atlıcan o ıpı
hem bacakların belın agrıo hem nelerle ugrasıyosun :27:

yagmurum bende kan testını sevmıyorum acıkcası o sonucu bekleme kısmı vs zor yanı
ama ıudrar testı yapınca kus gıbı haffılıyom tek cızgıyı gorunce :37:
ıcınden nası gelıyosa ole yap ama ay sonu beklenmez
atesınden az cok anlarız ınsallah yaparsın testını belkı progetana devam etmen gerecek vs bebegın ıcın o yuzden erken ogrenmemızde de fayda var ok :34:

yuzde 7 krugere gore ıyı bı dger takma kafana bence
sayı ıcın de kecıboynuzu tozu tavsıye ederım etkısını goruyoruz hepımız ınsallah

çok saol cnm cvpladıgın için ben incir kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime bi de arı sütü bal polen karışım yiyor evicap e vitamini kullanıo keçiboynuzunn pekmezini de içirıorm bunn dısında kabak çekrdegi ,havuc bunları da yıyor bol bl boyle iştee cnm inşş fayda görczz .... tozu nasl oluo cnm kürü yapmam yeterli degl mi ki ? bi dra gttk varikosel var mı anlamadı dopler istedi başka bi dra gtcz eger gerekrse operasyon da geçrck ama geekirsee tabii bi kaç drun fikrini almadn yaptırmıcz... boyle işte bnm hikaeym sizin topik bana umut oldu gereçkten ilk sayfada yazılan besnme listesinden de çok yaralanıomr allahım hepimize bebiş versin inşşşş aminnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

sizlere günaydın demek için gelmiştim ama az önce gördüğüm bir haberi paylaşmak isitiyorum arkadaşlar 24 tane askerimiz şahit olmuşşşşşş :14::14::14::14::14::14::14::14:allahım ailelerine sabır versinnnnn :43::43::43::43::43::43::43::43:

merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

Rabbım aılelerıne sabır ve dayanma gucu versın
sımdı gordum bende sen yazınca
bırlıgımızı bolmeye calısanlara fırsat vermesın
sıyası ve fızıksel mudahele gucu yetkısı ve etkısı olanlara da duzgun kararlar alıp uygulamayı nasıb etsın ınsallah bıran once

amin lorke,,,yandı ciğerler yandı..
bu kadar çaresiz kalınmamalı.....

Günaydın sevgili arkadaşlarım. Gününüz güzel olsun.:21::21:
gunaydın sana da mavıkızz
lorkem iyi hatırlatın bugün ölçtüm giriym bari adet lekelenmelerim kaldı sadece yarına biter
ıyı bıtmıs sayılır bız de acılsıı yaptık sukur bakalım cuma bellı olacak kac yumurta olmus
çok saol cnm cvpladıgın için ben incir kürü keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime bi de arı sütü bal polen karışım yiyor evicap e vitamini kullanıo keçiboynuzunn pekmezini de içirıorm bunn dısında kabak çekrdegi ,havuc bunları da yıyor bol bl boyle iştee cnm inşş fayda görczz .... tozu nasl oluo cnm kürü yapmam yeterli degl mi ki ? bi dra gttk varikosel var mı anlamadı dopler istedi başka bi dra gtcz eger gerekrse operasyon da geçrck ama geekirsee tabii bi kaç drun fikrini almadn yaptırmıcz... boyle işte bnm hikaeym sizin topik bana umut oldu gereçkten ilk sayfada yazılan besnme listesinden de çok yaralanıomr allahım hepimize bebiş versin inşşşş aminnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

canım kur tabıkı ıyı ama kecıboynuzunun mevsımı olmadıgı zamanlarda da uygulanbıldıg ıcın ve hazılrması daha kolay oldgu ıcın cogumuz tozunu kullanıyoruz
aktarlarda satılıyo
1 bardaksoguk sute veya suya karıstırıyosun sadece
havuc ve arıısutu bal polende guzel
ama varıkosel varsa mutlaka once onu halledın bunları kullanmanız cok bısey ıfade etmez amelıytat olmadan

günaydın herkese feci halde gribim..öğleden sonra iizn alıp eve gideceğim..ya bu grip durumu bebeğin tutunmasını filan etkilermi acaba canım sıkılıyor düşününce ..
ufffffffffffffffffffffff

insanlık nedir bilmeyenler:47: insanlarımıza kıymışlar yazıklar olsunnn annlere sabır evlatlarımızada rahmet diliyorum inna lillahi ve inna ileyhi raciunnn

arkadaşlar şehit haberini benden önce almışsınızzz offfffffffff içim sizladı yanıııı kaç aile kaç eş kardeş in için yandıııı bu nasıl bir şey yaaa daha 20 li yaşlarda genceceik insanlarrrrr alahımmmm sabırlar versin ailelerineeee

XEDA tüp ebaşlıyorsunuz demek ..
Rabbim bebeğini versin inşallahh

sperm değerleriniz nasıl yazsaana hareketi falan

merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

Canım tedavin hayırlı olsun. Tabikide dua ederiz. Rabbimden dilerim bebeğine kavuşursun. tedavi sürecinde hep mutlu olursun vede bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşarsın inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz bütün arkadaşlarımıza dua e3diyoruz. tedavi gören görmeyen. ben o kadar çok istiyorum ki burda herkes bir an önce anne olsun. çünkü insan çok üzülüyor ve bazen karamsarlığı kapılıyo. bu duyguyu çok iyi bilirim. kimse üzülmesin. Allahım bize güç kuvvet versin vede anne olmayı nasip etsin.

gunaydın sana da mavıkızz

ıyı bıtmıs sayılır bız de acılsıı yaptık sukur bakalım cuma bellı olacak kac yumurta olmus

canım kur tabıkı ıyı ama kecıboynuzunun mevsımı olmadıgı zamanlarda da uygulanbıldıg ıcın ve hazılrması daha kolay oldgu ıcın cogumuz tozunu kullanıyoruz
aktarlarda satılıyo
1 bardaksoguk sute veya suya karıstırıyosun sadece
havuc ve arıısutu bal polende guzel
ama varıkosel varsa mutlaka once onu halledın bunları kullanmanız cok bısey ıfade etmez amelıytat olmadan

Canım yumurtalrın iyi sayıda ve iyi kalitede olur inşallah. Tedavin güzel sonuçlanır inşallah canım. bebişler gelsin artık :16:

Back
X