Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Son düzenleme:
CANNIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMM evet yaaaaaaaaaaaa senlen haber bekliycezzz dimiii morfoloji bozuk olunca beklemeyelim dedimm adetimi bekliycem veee süreç başlıycakkkk:6::6::6::6::6::6: tedirginliklerim var çakırım yaaa ben herşeye heveslendimmm bu morfolojiyle olurmuu
ne tereddüt lerin var deli burda 0 morfoloji ile hamile olanlar var normal yoldan tabi
rabbim nasip ettimi morfolojiymiş ileri hızmış hepsi boş yeterki rabbim nasip etsin
şimdi bunları düşünüp canını sıkma sıtres yapma
nerde yaptırıcan doğufertildemi inşallllah herşey iyi olacak rabbim bu defa inşallah nasip edecek
sayınız çok iyi bikere buda çok güzel bişi
sen kaç kasımda adet olucan benim 16 kasım inşallah 17 sinde iğnelere başlicam
kısa protokol olacak senin kısamı uzunmu
inşallah peş peşe alırız güzel sonuçları

bakalım rabbim ne eyler
ne eylerse güzel eyler:34:

‎26 sehit :(( Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...! Allah hepinizin belasını versin

Son düzenleme:
esram doğunca klomenli süt yaparsın artık senin kaytan pıyıklıya:)))

klomen ucuz
bızımkı proxed ıcer kesın :1::1::1:

ası yerınede ya menegon kullanır yada bulunmakta zorluk ceken prengly
gercı eneste var

len ben böle dalga gecıorum bırde hamıs olmalıyım :1::1::1:
bızım tenkur fayda etmıs olmalı ılk haftadan :)

‎26 sehit :(( Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...! Allah hepinizin belasını versin

ÇOk doğru ne güzel ifade etmişsin. Şerefsiz bunlar , insan bile değiller, Allah rahmet eylesin şehidlerimize. Allah ailelerine sabır versin.

Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
:nazar:

Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
:nazar:

Sonu hayırlı olsun canım
dualarla vur iğnelerini
Rabbim emeğinin karşılığını versin İNŞALLAHHHHHH

Ekin sağolsın arkadaşım , inşallah ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

Kızlar şehit haberini şimdi buradan öğrendim , çok üzüldüm ..
Allah kahretsin o kurşun sıkan canavarları..
Akşam anahaberde bülteninde ayrıntısı ile izlerim , çok üzüldüm ..
24 şehir ne demek yaaa..
Rabbim ailelerine sabırlar versin ..
Pkklılarında belasını..

kızlar size birşey sorcam topik sahibi boncunboncuk doğal yolla mı hamile kaldı ?aşılama ya da tüple mi ? şu an hamile heralde Allah bebişini sağlıcakla dünyaya getimeyi nasip etsinnn inşşşş... Allah bizlerin de yardımcısı olsun tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49:

Son düzenleme:
Ekin sağolsın arkadaşım , inşallah ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

Kızlar şehit haberini şimdi buradan öğrendim , çok üzüldüm ..
Allah kahretsin o kurşun sıkan canavarları..
Akşam anahaberde bülteninde ayrıntısı ile izlerim , çok üzüldüm ..
24 şehir ne demek yaaa..
Rabbim ailelerine sabırlar versin ..
Pkklılarında belasını..

öyle canım ben de sabah öğrendim okuldaydım o kadar etkilendim ki hiç ders anlatasım falan gelmedi hatta dersin ortasında aklıma geliyordu ağlamaamak için kendimi zor tutttum gözlerim dolu dolu anlattım dersi de.. daha dünkü bitlisteki beş polis şehitin acısına alışamadan bugünkü 24 şehit çok ama çok bozdu sinirlerimi.. rabbim sabır versin ailelerine milletimize... umarım bu son olur ama hiç sanmıyorum:((((
:72::72::72::72::72:

bilgem bu arada hastaneden güzel haberler almışsın çok sevindim canım hadi bakalım yolu yarıladın sayılır inşallah finale elinde kupayla koşacaksın ve ipi göğüsleyeceksin bizlerde buradan seni alkışlayacağız:46::46::46::46:
bu arada doğum kontrol hapından da kurtuluyorsun hadi bakalım azıcık kalmış:)))

kızlar size birşey sorcam topik sahibi boncunboncuk doğal yolla mı hamile kaldı ?aşılama ya da tüple mi ? şu an hamile heralde Allah bebişini sağlıcakla dünyaya getimeyi nasip etsinnn inşşşş... Allah bizlerin de yardımcısı olsun tez zamanda kavuşalım bebişlerimize inşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49:

canım bildiğim kadarıyla normal yoldan hamile kalmış ve şu anda da hamile değil.. o bir annnneeeee:))) bir oğlu oldu inşalah rabbim bize de nasip etsin..

boncuk doğal yolla hamile kaldı hatta paşası şu an kollarında... :nazar:

Back
X