Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi :91:
:65:gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi :55:
:65:boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi .Ve artık kucağında :55:
:65:baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:) .Hoşgeldin minik melek :55:
:65:nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor .. Kuzumuz hoşgeldi dünyaya :55:
:65:sumak:.................................O şimdi hamilee :49: Bebişimiz Kız..
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla :49: Bebişimiz Erkek..
:65:fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz:49:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49:
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:emine82::............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mellek:...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ... Yumurta takibinde :)
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Yumurta takibinde :)
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:defnelma..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gizemm79.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:meleğim ve aşkım...............hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
:nazar:melek3883........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar: deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnn

Son düzenleme:
boncuk doğal yolla hamile kaldı hatta paşası şu an kollarında... :nazar:

canım bildiğim kadarıyla normal yoldan hamile kalmış ve şu anda da hamile değil.. o bir annnneeeee:))) bir oğlu oldu inşalah rabbim bize de nasip etsin..

ay ayy ne guzell yaaaaaa :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:boyle ii öykülerr umut ışığı oluyor bana Allahımm sen buyuksunnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
bilgem bu arada hastaneden güzel haberler almışsın çok sevindim canım hadi bakalım yolu yarıladın sayılır inşallah finale elinde kupayla koşacaksın ve ipi göğüsleyeceksin bizlerde buradan seni alkışlayacağız:46::46::46::46:
bu arada doğum kontrol hapından da kurtuluyorsun hadi bakalım azıcık kalmış:)))

Evet canım ya az kaldı ..
Sağolsın güzel sözlerin için ..
İnşallah o güzel haberi vermek nasip olur..

merhaba kızlar öncelikle burda yapılan paylaşımların faydasını çok gördüm hepinize teşekürler doc sen saglıkçımısım dedi :1:
krugere göre yapılan testte morfoloji 1 çıktı bu herşeyi hızlandırmaya yettiii eşimle o anda karar vererek tüpe başladık doc denizhan bey süper bi adam benimkini öyle güzel motive ettikiii ve uğraş bey tüp bebek uzmanımızz bana verdiği tavsiyeleri sizlerlede paylaşıcam
şeker
ekmek süt yasak bunlar yumurtanın kalitesini düşürüyomuş ondan yasakmışş
pirinç ıvır zıvır yasak ve folibole başladımmm eşime ilaç yazdı günde 2 tane elma yiycem her gün mutlaka protein almam lazımmm günde bi kase yogurt bu diyetimizdi
tüp bebek ücreti 4750 ilaçlarda dahil
bu arada işlem şöyle iğneler yumurta konturolu toplama işlemi embiyo kalitesi ve yerleştirmee dua edin aileme insaf versinde rabbim bende bebişime dogru gideyimmmm bu arada geçmişe hiç bakmadım biri özet geçsin bi ara bakaarım

canııımmmm şimdiden hayırlı olsun. bende iki gündür bakıyorum seni göremeyince acaba daha dönmedi mi diye düşündüm tam bugün sana yazacaktım artık dayanamadım bir de baktım ki gelmişsin hem de güzel haberlerle.. denizhan bey gerçekten çok hoş dimi özellikle de psikolojik olarak inanılmaz derecede motive edici uğraş beyle tanışmadım ama onun için de çok iyi diyorlar tedavinizi beraber götürürler olmazsa.. morfolojiye takılma ne gerekirse yaparlar onlar.. özellikle denizhan bey için çok kişiyi bebek sahibi yaptı diye duymuştum bence bunun en önemli sebebi diğer doktorlardan farklı bişi uygullamsı falan değil tamamen psikolojik desteği zaten tüp bebekte moral çok önemli diyorlar.. inşalah ailenizden bir yardım görürsünüz de bir an evvel kavuşursunuz bebişinize.. sizin için zor bir süreç olacak ama inşalah sonu güzel olacak eda..
kalacak yer skıntısı yok dimi dediğim gibi tüp bebeğe gidince kalabileceğiniz bir misafirhaneleri var. peki bu gittiğinizde kaldınız mı yoksa aynı gün döndünüz mü.. bir de edacım para konusunda bence çok değil diğer arkadaşalar daha tecrübeli daha iyi bilirler belki ama deli kız hani üç bin dediler bana dedi ya onunki muhtemelen raporludur. doğufertilin anlaşamsı yok o yüzden rapor olsa bile geçmiyo yani raporsuz o fiyat bence iyi. biz bir arkadaşla gitmiştik onlarda başalyacak önümüzdeki aylarda tüp bebek için. onlara da 4500 civarı tutar dedi yani aşağı yukarı sizin gibi biz 7 -8 bin civarı bekliyorduk. ama raporlu olursa 3000 tlye kadar bulursun bence.. inşallah bir an önce parayı temin edersiiniz canım dualarım sizinle inşallah..

kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki:(((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((

Yağmur'um çok üzüldüm ya ..
Ne olur üzme kendini, biliyorum demesi kolay , sana kıyamadığımdan ..
İnşallah bir daha ki sefere , rabbim nasip eder..
:38:

Selam kızlar ben geldim..
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
İlaç raporum var dr yetmediği yerde reçete yazıcak tekrar gidip alacağım ..
Ama önce elindekileri bi kullan bakalım dedi..
Lucrine cuma günü Ya Allah Bismillah diyip başlıyorum ..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
İlk tedavimin ilaç dozlarına da baktılar , dosyama koydum o bilgileri..
Hayırlısı olsun bakalım ..
:nazar:
bilgem sonu hayir olsun ins canim..ALLAH im emeklerini karsiliksiz birakmasin isn..

yagmurrr inan cok uzuldum canim arkdasimm..hakkinda hayirlsi buymus demekki daha vakti zamni gelmemis..rabbim daha fazla beklemesin seni..

Helal onlara hemşerilerim benimmmmmmm :72:
Ülke karışacak diye korkuyordum artık yeter ne olacaksa olsun diyorum

esra senin bat ne zamandı
cipr. geciktirebilir yinede temkinli olmak lazım:)
cıp. ıle ılk ayım deılkı ama
dundu gunum gelmedı ama elı kulagnda butun belırtılerımın sınyallerı var :(
Bütün gün hastanedeydim , sabah usg ye girdim , herşey çok güzel , tamamdır dedi hocam..
Öğleden sonra konsey toplandı , ilac dozlarım falan belirlendi, dr iğneciklerimi yazdı , lucrini aldım elimde puregon olduğunu söyledim , o halde onları kullan yetmezse takviye yaparız dedi..
19. günde başlıyorum ..
İlk tedavimde 10 ünite ile başlamıştım bu sefer 15 ünite ile başlıyorum , yumoşlar iyice baskılanacak ..
hayırlısı olsun tatlım
ınsallah sorunsuz bır tedavın olur ve sonunda
hayırlı bır evladın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:(cok uzuldum
rabbm hayırlısını versın yagmırım :(

Helal onlara hemşerilerim benimmmmmmm :72:
Ülke karışacak diye korkuyordum artık yeter ne olacaksa olsun diyorum

esra senin bat ne zamandı
cipr. geciktirebilir yinede temkinli olmak lazım:)
cıp. ıle ılk ayım deılkı ama
dundu gunum gelmedı ama elı kulagnda butun belırtılerımın sınyallerı var :(
19. günde başlıyorum ..
hayırlısı olsun tatlım
ınsallah sorunsuz bır tedavın olur ve sonunda
hayırlı bır evladın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:(cok uzuldum
rabbm hayırlısını versın yagmırım :(

Canım biraz dengesiz yükselip alçalmış , üstün mü açık kaldı ? Üşüttün mü ?

Yavaş yavaş yükselip , aniden düşmesi gerek , snein ki bayağı yükselip bayağı bir düşmüş..

bilmiyorum ki canim adetim ilk basladiginda cok atesim vardi ama havalrdan herlade bi yukseliyo bi dusuyo..tablo da ben gibi bi iyi bi kotu:1::1:

Gamzelim ve esram sağolun kuzularım , rabbim yardımcımız olsun ..

Kızlar ben kaçar ..
Kendinize iyi bakın..

gamzelim bende pek anlamyorum ama hakikaten nasıl da zikzakalr çekmiş tablon:)) belki üşütmüşsündür bilgemin dediği gibi. ben de on gündür falan ölçüp tabloya giriyorum artık doğru mu yapıyorum bilmiyorum. sen tablonu burada yayınlamak için ne yaptın ben aradım bulamadım:(((

acemi tablosu boyle olur:1::1::1:

canim onu bende zor bulmustum sana tarif ediyim biraz hadio sende yayinla bide senin zikzaklara bakalim:1::1::1:

ilk sayfaya giriste yukarda shering yaziyo oraya tikliyosun
ordan setup seciyosun tikliyosun
orda http dye adres varya onu buraya kopyalayip yapistiriyosun canim bilmim dogru anlatabildimmi

Back
X