- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #91.561
evet canım hep heyecan oluyor :) inşAllah en kısa zamanda sizde tadacaksınız Rabbimin izniyle..evet benimde tüp, senin dünde özeline yazdığım gibi öyle fazla yeyip içmedim canım yazdıklarım dışında..İnşAllah kistte sorun olmaz, doktor bişey demedi mi kist için..çünkü bazen kist olunca tedavi bir sonraki aya ertelenebiliyor..ama inşAllah olmaz zaten olsaydı doktor görüp bişi sölerdi sana..
evet canım hep heyecan oluyor :) inşAllah en kısa zamanda sizde tadacaksınız Rabbimin izniyle..evet benimde tüp, senin dünde özeline yazdığım gibi öyle fazla yeyip içmedim canım yazdıklarım dışında..İnşAllah kistte sorun olmaz, doktor bişey demedi mi kist için..çünkü bazen kist olunca tedavi bir sonraki aya ertelenebiliyor..ama inşAllah olmaz zaten olsaydı doktor görüp bişi sölerdi sana..
çok sağol bitanemkarden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
esra hayırdır kimm küssssss
ada tatlı anne nasılsınnn
lorkemmm yumoşlar nasılllll doc nedediiii
sağol canım benim ağrısı iyice yüreğime vurdu bi an ölüyorum sandım acısından ağrı kesici aldım canım ama hala var acısıkardencim geçmiş olsun ay ne çok acır dimi ağrı kesici içtinmi
Tunaydin kizlar.
Karden canim cok gecmis olsun.Cok uzuldum,dikkat et kendine.
Ekintos nerelerde acaba?
Iyidir insallah.
Kizlar meri'nin sonucu bende merak ediyorum.
Insallah hamistir,rabbim yardimcisi olsun.
karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
karden manyak annesı gerı eve dondu
nasıl analar var yha
atıp gıdıolar
zaten gozunde hıc cocuk yok
7 ay cocugu olmadı dıye oysa her gun aglardı
benım cocugum olmıcak dıe
verdıkten sonada kıymetını bılmezler
kuzenımlen esı kus ıdı ama sorun halloldu sımdılık ::)
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ceylan delıısını ozledım bnde
allhım bır avatar koymus cok komık yha delüüüüüü
günaydın kızlarrr
kardencim çok geçmil olsun canım çok zordur onun agrısı yaaa canım benimmm
ben olsam dayanmam meraktan catlarımpazartesi günü test günüm..ama beklerim belki bir iki gün..progestanı yarın bırakacağım ..bırakınca zten bir iki güne kadar adet oluyorum ben ..adet olursam test yapmam olmazsam çarşamba gibi yaparım diyorum ama dayanabilirmyim bilmiyorum :)))
hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
ben biraz rahatsızdım kaç gündür raporluyum
ama şimdi çok şükür iyiyim
evde dinlenme halindeyim
giremedim merak ettimm hepinizi ayrı ayrı
melısım ınsallah hayırlı saglıklı evlat olur gerısı boş zatençok şükür lorkem daha iyiz :) haftaya salı gideceğim doktora, 2li sonucu çıkıyor, inşAllah güzel haberle gelirim, aslında cinsiyet artık görülürmüş bakalım bu gittiğimde sorcam :) çok heyecanlıyım, 2 gün öncesine kadar hep erkek doğuyordu içime, ama 2 gün önce sabah uyandım ve yatakta ilk defa kızsın sen dedim :) nasip artık..
ayy evet yaa catlakceylan delıısını ozledım bnde
allhım bır avatar koymus cok komık yha delüüüüüü
karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
Tunaydin kizlar.
Karden canim cok gecmis olsun.Cok uzuldum,dikkat et kendine.
Ekintos nerelerde acaba?
Iyidir insallah.
Kizlar meri'nin sonucu bende merak ediyorum.
Insallah hamistir,rabbim yardimcisi olsun.
herkes tablosunu koymuş ben eksik kalırmıyım tembel yumurtalarıma bakınnn çizginin çekildigi gün hani enişteme yakalanmıştık hatırladınızmı
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne bılım anacgım enteresan kısıler var haaytta ısteallah ıslah etsin böyle insanları madem yuvanda gözün yok hemen pes edip kaçacaksın niye çocuk yapıyosun be kadın böyle şeylere hiç tahammülüm yok olan sadece çocuğa oluyo anne baba birini buluyo herşeyi unutabiliyo peki ya o çocuğun psikolojisi çok yazık inşallah bidaha böyle bişey olmaz
hamdolsun ıı yım senı sormalısevindim canım olur böyle şeylerrrr sen nasılsınnnn
bende seni çok özledim aşkııımmmmmmmmmmmmmmmmm
amiiinnn canım çok sagolgünaydın canım benim çok sağol hemde nasıl zor yanlışlıkla biyere değince nerelere zıplıyorumallah sizleri korusun görünmez kazalardan tatlım
ayyy sarı kızım benim yaaaane bılım anacgım enteresan kısıler var haaytta ıste
hamdolsun ıı yım senı sormalı
sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ulen senı hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çakır doc la görüşcem şimdiiiii aradım sorcaklarrrr bakalımmm ne diycekkkk:18:konturol hapııı ndan korkuyorummmm
karden çıkarr kız merak etme kökü sendeee
çakır doc bi ilaç kullanmasın adetin 3 günü gelsin demişşşşş
kardenn okurken içim ezildi hepsini okuyamadım çok geçmiş olsun
herkese selamlar
kasım da olacağın adetinin 3
. günü gelsin demiş ilaç kollanmasın demişse demekki önemli bişi deyil kist
yoksa derdi zazen ilaç kollan diye bazı kistler adetle beraber kaybuluyomuş daha önce duymuştum
takma kafaya DR yok bişi demişse yoktur
ben olsam dayanmam meraktan catlarım
ama sen ınat gıbısın dayanırsın belkıj
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?