Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine bize bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin..Meri'nin test günü bugün sanırım..İnşAllah güzel haberle gelir..

karden manyak annesı gerı eve dondu
nasıl analar var yha
atıp gıdıolar
zaten gozunde hıc cocuk yok
7 ay cocugu olmadı dıye oysa her gun aglardı
benım cocugum olmıcak dıe
verdıkten sonada kıymetını bılmezler

kızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu cuma günün yüzü suyu hürmetine bize bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin..Meri'nin test günü bugün sanırım..İnşAllah güzel haberle gelir..

ınsallah merıden gusel haber alırız
cok merak edıyorum son durumu ne ?

sen nasılsın melegın nasıl
vede nasıl gıdıor

saolasın canım ınsallah dedııgın gıbı sonuna kadr devam eder
asılama da cok umıt yok ama belkı ben umıt olurum bundan sonrakılere

Allah razı olsun xeda sana da hayırlı cumalar
sen herseyım ters dıye dusundukce herseyın ters gıder bence
sen olumlu dusunmeye bak
atesın sabıt gıtmesı ıyı ama son gun bıle pat dıe dusebılıyo o yuzden bılemeyız
sen takılma onlara
kac gunun kaldı tets gunun ne zaman

canım gecmıs olsun yaa okurken hayal edınce bıle ıcım ezıldı benımde
daha buyuk bısey olmasından korumustur Rabbım
anında sadaka vermek lazım bole durumlarda aklında olsun
daha beterınden korusun Allah
ınsallah benden guzel haberler duyarsınız bayram sonrası

hosgeldın melıs nasılsın
bebegın nası doktora ne zaman gıdeceksın cınsıyet vs ne zamana netlesır

pazartesi günü test günüm..ama beklerim belki bir iki gün..progestanı yarın bırakacağım ..bırakınca zten bir iki güne kadar adet oluyorum ben ..adet olursam test yapmam olmazsam çarşamba gibi yaparım diyorum ama dayanabilirmyim bilmiyorum :)))

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
ben biraz rahatsızdım kaç gündür raporluyum
ama şimdi çok şükür iyiyim
evde dinlenme halindeyim
giremedim merak ettimm hepinizi ayrı ayrı

ınsallah merıden gusel haber alırız
cok merak edıyorum son durumu ne ?

sen nasılsın melegın nasıl
vede nasıl gıdıor

İnş esram..bizde iyiz çok şükür, artık daha iyim, bulantı ve kusmalarım geçti..herşey iyi gidiyor çok şükür..geçmişi okuyamadığım için sizde durumlar ne alemde bilmiyorum kusuruma bakma umarım herşey yolundadır..

hosgeldın melıs nasılsın
bebegın nası doktora ne zaman gıdeceksın cınsıyet vs ne zamana netlesır

çok şükür lorkem daha iyiz :) haftaya salı gideceğim doktora, 2li sonucu çıkıyor, inşAllah güzel haberle gelirim, aslında cinsiyet artık görülürmüş bakalım bu gittiğimde sorcam :) çok heyecanlıyım, 2 gün öncesine kadar hep erkek doğuyordu içime, ama 2 gün önce sabah uyandım ve yatakta ilk defa kızsın sen dedim :) nasip artık..

yağmurum olmamış ne denirki bilmiyorum
lorkem herşey yolundaymış senin çok şükür Allahın izniyle geriside gelsin ne olur
yumurta sayıın değil kalitesi önemli dediğin gibi
merininde test günüymüş Allahım ne olur müjde versin bize
eneslenam canım ya regl bayrama denk geliyormuş üzüldüm geç olsun güç olmasın ilaçla geciktirme işini dr a sorsan çünkü bir hafta kadar geciktirmen gerek belkide bişey olmaz geciktir der

ceylan delıısını ozledım bnde
allhım bır avatar koymus cok komık yha delüüüüüü
karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
esra hayırdır kimm küssssss
ada tatlı anne nasılsınnn
lorkemmm yumoşlar nasılllll doc nedediiii

melisaaaa canımmm ne büyük heycan dimi darısı bizzlereeee seninki tüp dimiii neler yedin içtin yazsanaaa bu arada bende küçük bi kist var sorun olurmu yaaaaaaaaa

karden geçmiş olsuunn canımmmmm çok üzüldümmm rabbiim şifa versinnnn
esra hayırdır kimm küssssss
ada tatlı anne nasılsınnn
lorkemmm yumoşlar nasılllll doc nedediiii

sağol canım iyiyim çok şükür
geçmişi okuyorum kim kiminle ne yapmış :)
sen nasılsın canım

melisaaaa canımmm ne büyük heycan dimi darısı bizzlereeee seninki tüp dimiii neler yedin içtin yazsanaaa bu arada bende küçük bi kist var sorun olurmu yaaaaaaaaa

evet canım hep heyecan oluyor :) inşAllah en kısa zamanda sizde tadacaksınız Rabbimin izniyle..evet benimde tüp, senin dünde özeline yazdığım gibi öyle fazla yeyip içmedim canım yazdıklarım dışında..İnşAllah kistte sorun olmaz, doktor bişey demedi mi kist için..çünkü bazen kist olunca tedavi bir sonraki aya ertelenebiliyor..ama inşAllah olmaz zaten olsaydı doktor görüp bişi sölerdi sana..

çakır doc la görüşcem şimdiiiii aradım sorcaklarrrr bakalımmm ne diycekkkk:18:konturol hapııı ndan korkuyorummmm

inşallah canım ya bayram sonrasını heycanla bekliyorum inşallah güzel haberi vericeksin bize geçmiş olsun dileğin içinde sağol tatlım evet haklısın eşimde öyle dedi sadaka çıkarıcaz

Tunaydin kizlar.

Karden canim cok gecmis olsun.Cok uzuldum,dikkat et kendine.

Ekintos nerelerde acaba?
Iyidir insallah.

Kizlar meri'nin sonucu bende merak ediyorum.
Insallah hamistir,rabbim yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…