Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem merhaba tüp bebekte bayağı yol katettin allahın izniyle kısa sürede anne olucan rahat olman çok güzel. Hastanedende memnunsun dimi bizde dün kaan hocaya gittik tüp bebek dedi ve ankara ünv. yaparız dedi ama ben kararsızım tüp bebeğe karar verirsem ankara ünv. olurmu bilmem sen tahir burağa nasıl karar verdin

Kızlar ben preseed jeli bir arkadaşıma verdim , özelinede mesaj attım , pzt yollucam inşallah ..
1 kutu menegon var elimde , eşi menegon kullanan var mı yada tüp bebek yaptırıp kendisi kullanan ..
Kızlar ben burda açık açık yazıyorum ama inanın utarak yazıyorum ama bir yandan da bir arkadaşıma iylik yapmanın utanacak bir yanı yok..
Bugün bir arkadaşımda elinde olan çatlatma iğnesini bana yollucak , kullanmıyorsan yolla dedim , sağolsun yollucak , preseed jelde yollayım demişti elimde olduğunu onu başkasına vermesini söylemiştim hatta ..
İhtiyacım olduğunda çekinmeden isterim niye istemeyim ..
O yüzden menegon iğne var elimde haberiniz ola..1 kutu hiç kullanılmamış , buzdolabında saklıyorum , aklınızda bulunsun ..

Kızlar ben preseed jeli bir arkadaşıma verdim , özelinede mesaj attım , pzt yollucam inşallah ..
1 kutu menegon var elimde , eşi menegon kullanan var mı yada tüp bebek yaptırıp kendisi kullanan ..
Kızlar ben burda açık açık yazıyorum ama inanın utarak yazıyorum ama bir yandan da bir arkadaşıma iylik yapmanın utanacak bir yanı yok..
Bugün bir arkadaşımda elinde olan çatlatma iğnesini bana yollucak , kullanmıyorsan yolla dedim , sağolsun yollucak , preseed jelde yollayım demişti elimde olduğunu onu başkasına vermesini söylemiştim hatta ..
İhtiyacım olduğunda çekinmeden isterim niye istemeyim ..
O yüzden menegon iğne var elimde haberiniz ola..1 kutu hiç kullanılmamış , buzdolabında saklıyorum , aklınızda bulunsun ..

canim esin neden vurulmuyorki menagon u

tup bebek yapilirken menagon u ozellikle vuruyolar

canım bol bol el halık el bari el musavvir oku
inşalah Rabbim ol diyecek ve olacak
bilgemmm bizim bir sürü ciklet balığımız vardı rengarenk geçen yıl bunlardan birine doğum yaptırdı eşim
eline aldı ve mantar oldular teker öldüler çok üzülddüm bir tek inatla ölmeyen kara bir balığımız kaldı :))
Ronya bizde de melek , japon ve lepsites var .. O zavallı lepsitesler , japonlardan kaçacak delik arıyor , eşimde haftada 1 akvaryum temizliyor , akvaryumun içi benim evden temiz .. Haftalık temizlikleri yapılıyor , pırıl pırıl oturuyor balıklar ..
Seyri güzel ama çok dağıtıyor eşim etrafı ..
Ciklet çok duydum ama hiç görmedim galiba Ronya'm , hiç balık kültürüm yok.
Şu yenen balıklarlada aram yok..
Hayatımda yediğim balık sayısı 10'u geçmez oda hatır için .. Çok kötü bişey ama sevemedim balık yemeyi..
Kara balık mı kaldı , o karalar hep kalıyor , cinsi ne bilmiyorum bizde de var kara bir balık , adıda Damla :)
Eşimin yiğeni kendi adını koydu :)
bilgem merhaba tüp bebekte bayağı yol katettin allahın izniyle kısa sürede anne olucan rahat olman çok güzel. Hastanedende memnunsun dimi bizde dün kaan hocaya gittik tüp bebek dedi ve ankara ünv. yaparız dedi ama ben kararsızım tüp bebeğe karar verirsem ankara ünv. olurmu bilmem sen tahir burağa nasıl karar verdin

Canımcım sağolsın güzel sözlerin için..
Ben Kaan Hoca'dan memnunum aylarca bıkıp usanmadan görüştü benimle hem mail, hem telefon ..
Ama Zekai Tahir'de hep içime sinen bir yer oldu , sonuç ne olur hamile kalır mıyım bilmiyorum ama orası bana güven veriyor ..
3 tane dr var mesela hastanede Murat Bey , Ayla Hanım , Alanur Hanım , bayılıyorum onlara ..O kadar tatlılar ki, Nafiye Hanım var doçent , biraz sert görünür ama işinin ehlidir..
Eşim spermiyogram testlerini verdi orda aylarca .. Alıştığımız bildiğimiz bir yerdi..
Çapa'da 2 ayda rapor çıkartıyolarmış, doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama öyle duydum ..
Ben 1 haftada çıkarttım , 1.5 günde de ilaç raporunu..
Özel hastanelerde olduğu gibi hemşireleri istediğimiz zaman arıyoruz, dr'ların cep numaralarını bile aldım ..
Ben menunum açıkcası , sende Ankara'da oturuyorsan düşünebilirsin ..
Ama Kaan Hoca'ya asla kötü , oraya gitme demem .. Melisela orda hamile kaldı mesela , orda yaptırdı tüp bebeği..
Tercih senin kuzum.

canim esin neden vurulmuyorki menagon u

tup bebek yapilirken menagon u ozellikle vuruyolar

Kris'im eşim 3 kutu kullandı , Kaan Hoca yeterli, bırak dedi, ilk başta sıfırladı sperm sayısını , sonra yavaş yavaş yükseldi , şimdi bunu kullanırsa transfer önce , spermleri mahvetmeyelim:1:
3 kutu kullandı içim rahat , Kaan Hoca 1 ay demişti , bu 1 kutu fazladan kaldı , isteyen olursa vereyim..

Ronya bizde de melek , japon ve lepsites var .. O zavallı lepsitesler , japonlardan kaçacak delik arıyor , eşimde haftada 1 akvaryum temizliyor , akvaryumun içi benim evden temiz .. Haftalık temizlikleri yapılıyor , pırıl pırıl oturuyor balıklar ..
Seyri güzel ama çok dağıtıyor eşim etrafı ..
Ciklet çok duydum ama hiç görmedim galiba Ronya'm , hiç balık kültürüm yok.
Şu yenen balıklarlada aram yok..
Hayatımda yediğim balık sayısı 10'u geçmez oda hatır için .. Çok kötü bişey ama sevemedim balık yemeyi..
Kara balık mı kaldı , o karalar hep kalıyor , cinsi ne bilmiyorum bizde de var kara bir balık , adıda Damla :)
Eşimin yiğeni kendi adını koydu :)

Canımcım sağolsın güzel sözlerin için..
Ben Kaan Hoca'dan memnunum aylarca bıkıp usanmadan görüştü benimle hem mail, hem telefon ..
Ama Zekai Tahir'de hep içime sinen bir yer oldu , sonuç ne olur hamile kalır mıyım bilmiyorum ama orası bana güven veriyor ..
3 tane dr var mesela hastanede Murat Bey , Ayla Hanım , Alanur Hanım , bayılıyorum onlara ..O kadar tatlılar ki, Nafiye Hanım var doçent , biraz sert görünür ama işinin ehlidir..
Eşim spermiyogram testlerini verdi orda aylarca .. Alıştığımız bildiğimiz bir yerdi..
Çapa'da 2 ayda rapor çıkartıyolarmış, doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama öyle duydum ..
Ben 1 haftada çıkarttım , 1.5 günde de ilaç raporunu..
Özel hastanelerde olduğu gibi hemşireleri istediğimiz zaman arıyoruz, dr'ların cep numaralarını bile aldım ..
Ben menunum açıkcası , sende Ankara'da oturuyorsan düşünebilirsin ..
Ama Kaan Hoca'ya asla kötü , oraya gitme demem .. Melisela orda hamile kaldı mesela , orda yaptırdı tüp bebeği..
Tercih senin kuzum.

işte canım en önemli şey güvenmek birde doktorların yaklaşımı önemli valla benimde aklımda tahir burak var ama kaan hoca bizim ünv yaptırırız hem 2 aşılaman var rapor almak kolay dedi bende kararsız kaldım dna hasarı testinin sonucunu bekliyoruz ona göre hareket edicez. aklımda tahir burak var yorumları okurken ankara ünv pek önermemişler biri tüp bebek yaptırmış 3 aylıkken düşük yapmış çünkü rahim perdesi varmış ve histereskopi yapılmadığı için bilinmiyormuş sen burda bahsettin bütün tahliller operasyonlar filimler yapılıp tüp bebeğe başlanıyor belki biraz yorucu bir süreç ama çok gerekli inşallah bu çabalarının sonucunda bize müjdeyi verirsin

bilgem igneyli ilgili mesaj gönderdim ama geldimi bilmiyorum mesaj kutun dolu heralde
menegon 75 likse arkadaşım için istiyorum canım zahmet olmazsa

Back
X