canım bol bol el halık el bari el musavvir oku
inşalah Rabbim ol diyecek ve olacak
bilgemmm bizim bir sürü ciklet balığımız vardı rengarenk geçen yıl bunlardan birine doğum yaptırdı eşim
eline aldı ve mantar oldular teker öldüler çok üzülddüm bir tek inatla ölmeyen kara bir balığımız kaldı :))
Ronya bizde de melek , japon ve lepsites var .. O zavallı lepsitesler , japonlardan kaçacak delik arıyor , eşimde haftada 1 akvaryum temizliyor , akvaryumun içi benim evden temiz .. Haftalık temizlikleri yapılıyor , pırıl pırıl oturuyor balıklar ..
Seyri güzel ama çok dağıtıyor eşim etrafı ..
Ciklet çok duydum ama hiç görmedim galiba Ronya'm , hiç balık kültürüm yok.
Şu yenen balıklarlada aram yok..
Hayatımda yediğim balık sayısı 10'u geçmez oda hatır için .. Çok kötü bişey ama sevemedim balık yemeyi..
Kara balık mı kaldı , o karalar hep kalıyor , cinsi ne bilmiyorum bizde de var kara bir balık , adıda Damla :)
Eşimin yiğeni kendi adını koydu :)
bilgem merhaba tüp bebekte bayağı yol katettin allahın izniyle kısa sürede anne olucan rahat olman çok güzel. Hastanedende memnunsun dimi bizde dün kaan hocaya gittik tüp bebek dedi ve ankara ünv. yaparız dedi ama ben kararsızım tüp bebeğe karar verirsem ankara ünv. olurmu bilmem sen tahir burağa nasıl karar verdin
Canımcım sağolsın güzel sözlerin için..
Ben Kaan Hoca'dan memnunum aylarca bıkıp usanmadan görüştü benimle hem mail, hem telefon ..
Ama Zekai Tahir'de hep içime sinen bir yer oldu , sonuç ne olur hamile kalır mıyım bilmiyorum ama orası bana güven veriyor ..
3 tane dr var mesela hastanede Murat Bey , Ayla Hanım , Alanur Hanım , bayılıyorum onlara ..O kadar tatlılar ki, Nafiye Hanım var doçent , biraz sert görünür ama işinin ehlidir..
Eşim spermiyogram testlerini verdi orda aylarca .. Alıştığımız bildiğimiz bir yerdi..
Çapa'da 2 ayda rapor çıkartıyolarmış, doğru mu yanlışmı bilmiyorum ama öyle duydum ..
Ben 1 haftada çıkarttım , 1.5 günde de ilaç raporunu..
Özel hastanelerde olduğu gibi hemşireleri istediğimiz zaman arıyoruz, dr'ların cep numaralarını bile aldım ..
Ben menunum açıkcası , sende Ankara'da oturuyorsan düşünebilirsin ..
Ama Kaan Hoca'ya asla kötü , oraya gitme demem .. Melisela orda hamile kaldı mesela , orda yaptırdı tüp bebeği..
Tercih senin kuzum.