Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar..

işte canım en önemli şey güvenmek birde doktorların yaklaşımı önemli valla benimde aklımda tahir burak var ama kaan hoca bizim ünv yaptırırız hem 2 aşılaman var rapor almak kolay dedi bende kararsız kaldım dna hasarı testinin sonucunu bekliyoruz ona göre hareket edicez. aklımda tahir burak var yorumları okurken ankara ünv pek önermemişler biri tüp bebek yaptırmış 3 aylıkken düşük yapmış çünkü rahim perdesi varmış ve histereskopi yapılmadığı için bilinmiyormuş sen burda bahsettin bütün tahliller operasyonlar filimler yapılıp tüp bebeğe başlanıyor belki biraz yorucu bir süreç ama çok gerekli inşallah bu çabalarının sonucunda bize müjdeyi verirsin
Canım ben işin açıkcası koca kk'da bir melisi biliyorum orda hamile kalan ..
Oda çok olumlu şeyler duymamıştı hatta üzülüp duruyordu ama çok şükür kavuştu bebeğine ..
Zekai Tahir'de takipler çok sıkı , ve fiyat o tarafa kıyasla daha ekonomik ..
1 tane aşılama için vazgeçme , eğer istiyorsan burayı ..
Rahim filminide , histereskopiyide ben orda çekildim , ayrıca dahiliyede muayene oldum , ciğerlerime falan baktılar , anesteziye muayene oldum opu için kullanıcak narkozu belirlediler, pskiyatra bile yolladılar , dr bana anlat , bana herşeyi anlatabilirsin dedi , bir sıkıntın var mı vs diye ?
Bunlar güzel şeyler yani, üstelik öyle günlerce iğne kullan gel demiyolar , ben lucrini ilk tedavimde bitirp gitmiştim , burda 6 gün kullan gel dediler , hemen kontrol ..
Transferde bir gece yatırıyolar mesela , oda benim için artı bir durum ..
Kaan Hoca'yı çok seviyorum , bıkıp usanmadan eşimi tedavi etti yada etmeye çabaladı , ama ben başından beri eşime orda tedavi ol ama tüp bebek için uygun görmüyorum orayı dedim , çünkü tüp bebeği Kaan Hoca yapmıyor zaten ..
Ama benim dediklerim kafanı kurcalamaın , sonuçta ben burda da hamile kalamayabilirim , ama sevdim beğendim ..
1 haftada çıkıyor rapor zaten çok vakit harcamıyorun ..
Zaten hemen doğum kontrol hapı ile tedaviye başlıyorsun , bu arada raporun çıkıyor , zaman kaybetmiyorsun , önce rapor sonra tedavi demiyolar ..
Ben d.k.h na başladım sonra raporum çıktı , ilaç raporumu alamadan lucrine başlamam gerekti, dr tanıdık eczaneye yolladı , raporum çıkınca gidip raporumla ilacın yüzdesini vereceğim dedim , tamam dediler hemen ..
Karar senin am ben tavsiye ederim canım .. Ama önce dna hasarının sonucunu bekleyin ve kaan hoca tavsiye ederse , tüp bebekten önce biraz vitamin ve iğne kullansın eşin , tüp bebeğe hazırlansın derim.
bilgem igneyli ilgili mesaj gönderdim ama geldimi bilmiyorum mesaj kutun dolu heralde
menegon 75 likse arkadaşım için istiyorum canım zahmet olmazsa

Evet canım 75'lik miş, arkadaşının adresini öğrenip bana özelden mesaj atarsan , pazartesi buz aküsü ile birlikte yollarım ...

gunaydın kızlar nasılsınız
ıstanbulda bugun hava yıne fena sayılmaz gecen haftakı kadar soguk degıl

bılgemm ya ole bı anlatmıssın kı benımde gelıp orda yaptırasım var tedevılerımı valla :27:

gercı bende asılama safhasında zeynep kamılden memnunum cok sukur
en azından doktorlar gıcık ters suratsız degıller

bakalım ınsallah bu asamadan sonrasına gecmemıze gerek kalmaz :31:

adacım nasıl oldun ıyılestınmı bıraz

hosbuldum arkadasim
biz 3 yillik evliyiz esim sperm testi yaptirdi ama sonuc kotu cikti dr tup bebek dedi
bana yardimci olurmusunuz? ne yapmaliyiz ne kullanmaliyiz?

:))
birgün böyle birşeye güleceğim aklıma gelmezdi alemsin :)))
yeni tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun
gunaydın kızlar nasılsınız
ıstanbulda bugun hava yıne fena sayılmaz gecen haftakı kadar soguk degıl

bılgemm ya ole bı anlatmıssın kı benımde gelıp orda yaptırasım var tedevılerımı valla :27:

gercı bende asılama safhasında zeynep kamılden memnunum cok sukur
en azından doktorlar gıcık ters suratsız degıller

bakalım ınsallah bu asamadan sonrasına gecmemıze gerek kalmaz :31:

adacım nasıl oldun ıyılestınmı bıraz

günaydım lorkem canım iyiyim şimdi geçmişi okuyordum grip olmadım şiddetli bir ağrım oldu korkuttu bizi
serum taktırıyorum sürekli bebeğin suyu ultrasonda iyi görünüyor ama yinede yetmiyor demekki dedi dr
bide ben hiç kilo almayıp son bir ayda 8 kilocuk birden aldım ondanda olabilir dedi
magnezyumda verdi ama belli bir nedeni yok nst de sancıda yok
işte böyle yatıyorum evde

günaydım lorkem canım iyiyim şimdi geçmişi okuyordum grip olmadım şiddetli bir ağrım oldu korkuttu bizi
serum taktırıyorum sürekli bebeğin suyu ultrasonda iyi görünüyor ama yinede yetmiyor demekki dedi dr
bide ben hiç kilo almayıp son bir ayda 8 kilocuk birden aldım ondanda olabilir dedi

anldım canım bı sıkıntı olmaz ınsallah
normalde pekı suyu az mı ıcıyorsun ya ben bazen gunde 1 bardak bıle ıcmıyorum
bobregım agrıyınca kafam dank edıyo o yuzden korkuyorum susuzlukl bıcok seye sebep oluyo zaten maalesef

ınsallah serumlar ıyı gelır
hakkaten kız kılo almayıp bırden 8 mı aldın
masallah valla

anldım canım bı sıkıntı olmaz ınsallah
normalde pekı suyu az mı ıcıyorsun ya ben bazen gunde 1 bardak bıle ıcmıyorum
bobregım agrıyınca kafam dank edıyo o yuzden korkuyorum susuzlukl bıcok seye sebep oluyo zaten maalesef

ınsallah serumlar ıyı gelır
hakkaten kız kılo almayıp bırden 8 mı aldın
masallah valla

inşallah elimizden geleni yapıp dua ediyorum
günde 3 lt su içiyorum az değil
evet ya birden aldım
nasıl oldu anlamadım
tartının bozuk olduğunu düşünüyordum
ta ki dr da tartana kadar

inşallah elimizden geleni yapıp dua ediyorum
günde 3 lt su içiyorum az değil
evet ya birden aldım
nasıl oldu anlamadım
tartının bozuk olduğunu düşünüyordum
ta ki dr da tartana kadar

Demekki garkında olmadan tatlım sana kilo aldıracak birşeyi çok tükettin ,badem fıstık yermisin akşamları onu kes yada bal kaymak,ekmeği azalt,az porsiyon çok öğün şeklinde beslen:)))

Demekki garkında olmadan tatlım sana kilo aldıracak birşeyi çok tükettin ,badem fıstık yermisin akşamları onu kes yada bal kaymak,ekmeği azalt,az porsiyon çok öğün şeklinde beslen:)))

valla yağmurum günde bir dilim ekmek yiyorum ama geriye kalan herşeyi yedim dediğin gibi
az porsiyon ama çok çok çok öğün oldu benimki :)

:)))))))))))))))))))))

valla gulelimm mi uzulelim mi bilemedim:)

basladik bakalim hayirlisiyla

sen nasil oldun canim?

Back
X