- Konu Sahibi boncukboncuk
- #91.821
okey gibi kız ama daha zor hem nick alman lazım nickinde yarın açılır bugün gelmen zor yani canım![]()
my demi oynuyonuz öleseyle nick var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okey gibi kız ama daha zor hem nick alman lazım nickinde yarın açılır bugün gelmen zor yani canım![]()
my demi oynuyonuz öleseyle nick var
yok canım 101 hakkarim bu
101 oynamayı biliyosan 3lü oynarız ne güzel![]()
heeeeee oynarık ögretirsen dabiiiiiiiii
Canım ben işin açıkcası koca kk'da bir melisi biliyorum orda hamile kalan ..işte canım en önemli şey güvenmek birde doktorların yaklaşımı önemli valla benimde aklımda tahir burak var ama kaan hoca bizim ünv yaptırırız hem 2 aşılaman var rapor almak kolay dedi bende kararsız kaldım dna hasarı testinin sonucunu bekliyoruz ona göre hareket edicez. aklımda tahir burak var yorumları okurken ankara ünv pek önermemişler biri tüp bebek yaptırmış 3 aylıkken düşük yapmış çünkü rahim perdesi varmış ve histereskopi yapılmadığı için bilinmiyormuş sen burda bahsettin bütün tahliller operasyonlar filimler yapılıp tüp bebeğe başlanıyor belki biraz yorucu bir süreç ama çok gerekli inşallah bu çabalarının sonucunda bize müjdeyi verirsin
bilgem igneyli ilgili mesaj gönderdim ama geldimi bilmiyorum mesaj kutun dolu heralde
menegon 75 likse arkadaşım için istiyorum canım zahmet olmazsa
birgün böyle birşeye güleceğim aklıma gelmezdi alemsin :)))hosbuldum arkadasim
biz 3 yillik evliyiz esim sperm testi yaptirdi ama sonuc kotu cikti dr tup bebek dedi
bana yardimci olurmusunuz? ne yapmaliyiz ne kullanmaliyiz?
:))
gunaydın kızlar nasılsınız
ıstanbulda bugun hava yıne fena sayılmaz gecen haftakı kadar soguk degıl
bılgemm ya ole bı anlatmıssın kı benımde gelıp orda yaptırasım var tedevılerımı valla
gercı bende asılama safhasında zeynep kamılden memnunum cok sukur
en azından doktorlar gıcık ters suratsız degıller
bakalım ınsallah bu asamadan sonrasına gecmemıze gerek kalmaz
adacım nasıl oldun ıyılestınmı bıraz
krıslerın durumunu anlattım esıme aksam
hayranlıkla dınledı masallah dedı saskın saskın sadece![]()
birgün böyle birşeye güleceğim aklıma gelmezdi alemsin :)))
yeni tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun
günaydım lorkem canım iyiyim şimdi geçmişi okuyordum grip olmadım şiddetli bir ağrım oldu korkuttu bizi
serum taktırıyorum sürekli bebeğin suyu ultrasonda iyi görünüyor ama yinede yetmiyor demekki dedi dr
bide ben hiç kilo almayıp son bir ayda 8 kilocuk birden aldım ondanda olabilir dedi
magnezyumda verdi ama belli bir nedeni yok nst de sancıda yok
işte böyle yatıyorum evde
anldım canım bı sıkıntı olmaz ınsallah
normalde pekı suyu az mı ıcıyorsun ya ben bazen gunde 1 bardak bıle ıcmıyorum
bobregım agrıyınca kafam dank edıyo o yuzden korkuyorum susuzlukl bıcok seye sebep oluyo zaten maalesef
ınsallah serumlar ıyı gelır
hakkaten kız kılo almayıp bırden 8 mı aldın
masallah valla
kızlar merhaba ))
Merim ne yaptı?
test sonucu nedir?
inşallah elimizden geleni yapıp dua ediyorum
günde 3 lt su içiyorum az değil
evet ya birden aldım
nasıl oldu anlamadım
tartının bozuk olduğunu düşünüyordum
ta ki dr da tartana kadar
merhaba yağmurrum
bende okuyorum ama henüz haber yok sanırım
inşallah herşey yolundadır
Demekki garkında olmadan tatlım sana kilo aldıracak birşeyi çok tükettin ,badem fıstık yermisin akşamları onu kes yada bal kaymak,ekmeği azalt,az porsiyon çok öğün şeklinde beslen:)))
kızlar merhaba ))
Merim ne yaptı?
test sonucu nedir?
birgün böyle birşeye güleceğim aklıma gelmezdi alemsin :)))
yeni tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun
günaydım lorkem canım iyiyim şimdi geçmişi okuyordum grip olmadım şiddetli bir ağrım oldu korkuttu bizi
serum taktırıyorum sürekli bebeğin suyu ultrasonda iyi görünüyor ama yinede yetmiyor demekki dedi dr
bide ben hiç kilo almayıp son bir ayda 8 kilocuk birden aldım ondanda olabilir dedi
magnezyumda verdi ama belli bir nedeni yok nst de sancıda yok
işte böyle yatıyorum evde
krıslerın durumunu anlattım esıme aksam
hayranlıkla dınledı masallah dedı saskın saskın sadece![]()