Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:)))))))))))))))))))))

valla gulelimm mi uzulelim mi bilemedim:)

basladik bakalim hayirlisiyla

sen nasil oldun canim?

doğru diyosun ama biz yinede gülelim senin azminin sonunu biliyoruz çünkü ve hepimiz bu yüzden varız buradayız
ben şimdi daha iyiyim canım sebebini tam olarak bilmediğimiz ağrım oldu göbek deliğim altında serum takılıyorum iyi geliyor
bebek gayet iyi ama çok şükür onda bir sıkıntı yok

doktorun iyimi canim guveniyormusun baska yerede baktirdinmi hic?
riskli gebelik doktoru vs

ben güzel bir haftasonu kahvaltısı yapıcam eşimde evde sanki ilk defa gibi :)
bide ekincim misafirlerine yaptığın salçalı kurabiyenin tarifini banada yollarmısın çok merak ettim tuzlu dimi galiba bende yapacam

doktorun iyimi canim guveniyormusun baska yerede baktirdinmi hic?
riskli gebelik doktoru vs

dr um burdaki en iyi doktormuş yeni başladım buna ilgili baya riskli gebelik dr u bulamadımki
başka dr a da baktırdım oda bişey demedi bebek iyi görünürde bir problem yok dedi
şimdi iyiyim geçmezse yatıracam dedi ama sanki geçti bilmiyorumki hergün gidiyorum

valla oyle yaparak basardik yine ayni tempo devam
esin de aynisini yapsin canim
baksana dr hemen tup dedi

canım hoş geldin 2 bebişe start vermişsin krisim biz dogaldan beceremedik kris tüpe başladıkkk çok sevindim hbb kardeş gelir inşşş kız kıriss morfoloji bizdede 1 baş edemedim bennnn:18:tüpte engel olmaz inşşş

hayirlisi olsun canim
yuzde 1 olan saglam spermlerle yaparlar zaten tup u endiselenme

bakalim bizim 2. de dogal yoldan gelecekmi :)
gefrci daha beni sut koruyor hamile kalamam ama zaman lazim tedaviye o yuzden erken basladik

gecmistir ozaman

zaten onemli birsey olsa hemen yatirirdi seni birakmazdi
ama sen diinlen bu aralar is yapma sakin

ilac vitamin falan kullaniyormusun?

herkese günaydınlarrr ve iyi haftasonuları kızlaaaarrr......
edacım peki sen hiç düşündün mü dna hasarı tespiti falan denizhan beye bunu sordun mu o ne dedi. ben pek bilmiyorym yeni olduğum için ama buradaki kızlar tüpten önce dna hasarına bakılması ve problem varsa önce onun düzeltilmesi taraftarı.. ben duyunca çok şaşırmıştım hiç bilmiyordum.. sen biliyorsundur gerçi

herkese günaydınlarrr ve iyi haftasonuları kızlaaaarrr......
edacım peki sen hiç düşündün mü dna hasarı tespiti falan denizhan beye bunu sordun mu o ne dedi. ben pek bilmiyorym yeni olduğum için ama buradaki kızlar tüpten önce dna hasarına bakılması ve problem varsa önce onun düzeltilmesi taraftarı.. ben duyunca çok şaşırmıştım hiç bilmiyordum.. sen biliyorsundur gerçi

adacım geçmişolsun..dikkat et kendine..uzat ayaklarını yat:)

hayirlisi olsun canim

gefrci daha beni sut koruyor hamile kalamam ama zaman lazim tedaviye o yuzden erken basladik
dua et kriss

canım hiç sormadım ama ben arayıp başka test yapmalımıyız dedimm gerek yok dedi dna dan bahsetmedik sorsammmı acabaaa

kriiiiiis hoşgeldin yeni tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda hbb kardeş gelsin inşallah
ronya bebeyin kızmış çok sevindim sağlıcakla gelsin
meriden hala haber yok çok merak ettim nerdeyse çatlicam meraktan inşallah bebeği tutunmuştur
xedam nabersin güzelim

herkese gunaydınlar
ay kalktım kalkalı ıs yapıorum
10a dgru kalktım
ev topladım
supurdum sıldım
tatlı yaptım
kalvaltımı yaptım
bulasıgımı yıkadım
yanınıza geldımmmmmm :)

slm kuşum yaaa hem ımsı yöntemi yok hemdeee sperm dna bakmıyolar tüp bebek yaptıracagım yerrrr çakırrr

Son düzenleme:
hayirlisi olsun canim

bende dun onu dusundum krıs o sut koruması herkeste olmuyormus zaten bazı bunyelerde tesır edıyormus
belkıde prolaktının ne kadr yukseldıgıne baglıdır
ama dedıgın gıbı erken baslamakta fayda var zarar yok sonucta

sabah dusundum bende hamıle kalsam bıle esıme en azından kecıboynuzu tozuna devam ettırırım nede olsa faydalı bısey yanı
en basa sarmayalım sonra dımı ama

hosgeldın yagmurum nasılsın
sana mesaj yazdım dun ama gıtmedı mesaj kutun dolumus

merıyı hepımız merak edıyoruz ama ses seda yok ınsallah gelrı ve halay cektırır bıze

canım ya bir ara boşaltırım,:)))
neden girmiyoki merim ,yoksa tutunamadımı bebeşi((

Bu arada kızlar size müjdem var biz tüp yapmaya karar verdik ,ama tarih belli değil:)))
bu arada kriscan 2. start vermiş hayırlı olsun:)))
o hamile kalmadan hbb önce benim kardeş yapmam lazım ,teyze olaraktan:))

bu arada gittin istediğim mobilyayıda aldım dün çok mutluyum çokkkkkk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…