Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuk şekerim ben bu sıra pek iyi değilim malesef
herşey üst üste geliyor birini hallediyorum başka bişey
çıkıyo yada halledemeden çıkıyo daha kafam çok karışık

iyi olmadığını bilmiyordum canım özelse anlatma tabi hepimiz dönem dönem sıkıntılar yaşıyoruz ama güçlü olmak gerekiyor hemen yıkılmamalı insan kendini motive et ben bazen böylesi durumlarda açardım mezdekeyi benmi kötüyüm hoppa yandan senmi kötüsün bir göbek daha :))))))))))) sonra kendimi bu ortamdan çıkartırım neyse beni boşverde herkesin çaresi kendisidir sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah sen çabucak atlatırsın hayatım

ekin ccanim ben gene soru soracam:26:ya aldigim arginine kapsuller 500 mglikmis sen gunde 3000 mg demistin nasil kullancaz ustunde en fazla 4 tane alin gunde diyor yani 2000 oluyor:26::26::26:

yok tutmadi canim ya deprem e uzuldum bu gecede
her gece uzulecek bisey cikiyor

aynen canımıniçi hergün olaysız geçmiyor malesef
deprem ahh deprem benim rahmetli kayınvalidem de depremden 10 gün sonra vefat etmiş ahh canım keşke hayatta olsaydı kollarımla sarardım onu gözlerim doldu ya bu hep içimde kalacak ömrüm boyunca
Allah ım kimseye birdaha yaşatmasın

Allah allah sen daha yeni test yenilemedinmi?
onda nasıldı prolaktin sorun değil ilacı var onun yaa

benim için asıl orası sorun zaten tüpten sonrada yükselmişti ve doktorun
verdiği ilaç her zaman verilen ilaçmış bana dokundu daha 1 tane içtim ve
bayılmıştım kullanamam tekrar eşimde istemiyo o zaman yanımdaydı Allah'tan
yaralanmamı kötü bişey olmasını engellemişti.en son yaptırdığım testte 21,33
çıkmış ama niye sıvı geldiğini anlamadım

ekin ccanim ben gene soru soracam:26:ya aldigim arginine kapsuller 500 mglikmis sen gunde 3000 mg demistin nasil kullancaz ustunde en fazla 4 tane alin gunde diyor yani 2000 oluyor:26::26::26:

canım öyle almak yerine 90 tablet 3000 mg alsaydın ya günde 1 kez içerdi eşin

iade et canım sen onu ya sen yurtdışında değilmisin natrol marka alsana 3000 mg o biz burda bulamıyoruz ama sen orda rahatlıkla bulursun canım
ne uğraşıyon başka markalarla

canım benim artık özelimiz zaten kalmadıda herşeyi paylaşıyoruz beraber
sıkıntım tedavi konusunda bi takip yaptıryım dedim eşim araziden dönene kadar
başıma gelmeyen kalmadı fsh yüksekliğinden tutta rapor meselesine kadar
şimdide prolaktin çıktı galiba ister istemez canım sıkılıyor işte bunaldım galiba

eneslena cim hosgeldin canim kardeim

hoşbuldum canımın içi sende hoş geldin yeni tedaviniz hayırlı olsun canım
inşallah kısa sürer bu seferki

dostinexmi öyle yaptı sende başka ilacı yokmuymuş canım yaa
bitkisel araştırsak
hayıt dengeliyor güya hormonları arginmaxta öyle ama niye yükseldi acaba

canım burda hepimiz tedavi için uğraşmadık mı halada uğraşıyoruz neden canını sıkıyorsun tedavini olursun er yada geç bak hamile kalıncada yeni yeni tedaviler çıktı bende de kafama takmıyorum her nekadar sorun stres yaparsak dahası ardı kesilmiyor sakin ol ve tedavinle ilgilen stres zararlı bize Allah büyük hayatım kısmetinde varsa zaten yaşayacaksın sadece zamanını bekliyor

enesim araştırıyorum ilk olrak bunu buldum oku

İbrahim Saraçoğlu, prolaktin hormonunu düşürmek için şu tavsiyede bulunuyor: “Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. .”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…