Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy ekiin ne zamandır sana teşekkür edecem unutuyorum geçen ben yokken benim prolaktinimi hemen bilir kişilere sormayı ihmal etmemişsin çok sagol canım benim

36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com

galiba biraz öyle yaptım ama şuda var daha önceki aylarda da ilk uzayan akıntı geldiğinde işaretlerdim ama
çizgiyi çekmezdi baksana bir önceki tabloda var daha sonraki günlerde yani 16. günde 2. uzayan akıntı gelirdi
ondan sonra çekiyodu birde ben eşimede 16. güne gelirsin demiştim diğer türlü sorun olmuştu işle ilgili zavallım
şimdi evde ama çalışmada kalmadı

ayy ekiin ne zamandır sana teşekkür edecem unutuyorum geçen ben yokken benim prolaktinimi hemen bilir kişilere sormayı ihmal etmemişsin çok sagol canım benim

rica ederim hayatım bence senin dr acemi canım yumurtlaman geç oldu ona rağmen pr testini erken yaptırdı.
Bu arada ben bu ateş işinide çözdüm artık terfi etsem yaa
burnumu sokmadığım şey kalmadıııııııı :2:

bence çalışın canım
sen dinle beni

bence çalışın canım
sen dinle beni

akıntım var hergün ama uzayan olmadı daha birde ben bu ay ilaca geç başladımya
adeti geciktirmek için oda değiştirmiş olabilirmi acaba akıntı şeklini doktoruma sordum
kullanabilirsin demişti geciktirmek için
bir gün araylamı çalışalım bu hafta çalışabilirim zaten eşimin bir işi çıkmazsa tabi

bence acemi degilde benim geç çatlattıgımı anlayamadı bir türlü
et canım benden sana izin 2.ciyi yapacakmışsın zaten tekne kazıntısını önemi aldın

hergün çalış gitsin ya..
bo durmada:)

bence acemi degilde benim geç çatlattıgımı anlayamadı bir türlü
et canım benden sana izin 2.ciyi yapacakmışsın zaten tekne kazıntısını önemi aldın

evet canım 2.yi düşünüyorum artık ben

sende gelllllllllllllllldorduncu araniyoo

almıyım canım birazdan yatacam ben

hergün çalış gitsin ya..
bo durmada:)

evet canım 2.yi düşünüyorum artık ben

almıyım canım birazdan yatacam ben
tamam canimm dogru sen gunduzcuydun artik dimii
iylik sen napiyon kumara mi basladin bakiimmm ben yemek yapiyom

hee kiz su an 2.yimmm

kolay gelsin canim sizin orda aksam yeni oluyo dimi

ekinim ben bu ruh hali ile hergün ne güzelde çalışırım ama
kız 1 hafta diyorum hergün bak gözlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…