Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
butterfly gecen aya baktımda ne kadar uzun luteal fazın 18 gün.
ateşin sabit gitmiş bu ay sabırrrr inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

butterfly gecen aya baktımda ne kadar uzun luteal fazın 18 gün.
ateşin sabit gitmiş bu ay sabırrrr inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

geçen ay bi gariplik vardı 5 aydır ölçüyorum ilk kez böyle oldu anlamadım ateşim sürekli düştü ama regl geç oldu kimyasal gebelimiydi acaba bilmiyorumki sadece kaset tipi test yaptım kimyasal olsa onda çıkardı dimi geçen ayı bende anlamadım garipti

kimyasaldan hiç anlamıyorum canım yaşamadımda sanırım:)

sgl canım hadi bizeee müjdeli haberini verr

kimyasaldan hiç anlamıyorum canım yaşamadımda sanırım:)

ah canım ben yaşadım haziran başında test yaptım silik çıktı çığlık çığlığayım sonra test yaptırdım heycandan bekleyemeyeceğim için pozitif negatif gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ağla ağla öldüm neyse regl olamadım tekrar test yaptırdım detaylı bhcg 20 çıktı tekrar ümitlendim ama ertesi gün regl oldum (

sgl canım hadi bizeee müjdeli haberini verr

ah canım teşekkürler iyi dileğin için çok isterim 1,5 yıldır bekliyorum o kadar alıştırdımki kendimi normal yolla gebe kalacağıma inanamıyorum bile hayat süprizlerle dolu yüce rabbim ol derse olur sperm sayı hareket hepsi boş

sen yine bayağı yaklaşmısın biz o kadarını bile göremedik:)
inşallah bu defa kalıcı olur canım

saolasın gamzelım ınsallah hayırlı guzel haberler verırız hepımız en yakın zamanda
nette böyle bi soruda buldum baksananaaaaa
Soru: progesteron 19,41 beta-hcg ise 10000 bu ne anlama geliyor?
Cevap:Hamilelik bulgularınız var.
ay hadı ınsallah yaaa

canım atesın cok guzel bence de gecen ay dpo uzun surmus ama bu ay cok dengelı atesın
hayrılısıyla mujde verırsın ınsallah

ekiiiinnn al sana meraklı bır hatun daha
ne gezıyon oralarda bende merak ettım bakınıyıom sneı gordum

kızlar mehaba dr eşime de varikosel amaliyatı olmasını söyledi istanbulda avrupa yakasında mikroenjeksiyonla amaliyat eden uygun bi yer tavsiye edebilirmisiniz eşim devlet memuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…