- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #92.601
nette böyle bi soruda buldum baksananaaaaa
Soru: progesteron 19,41 beta-hcg ise 10000 bu ne anlama geliyor?
Cevap:Hamilelik bulgularınız var.
nette böyle bi soruda buldum baksananaaaaa
buda ebe hanım hemen suyu kaynatıyo
buda ebe hanım hemen suyu kaynatıyo
butterfly gecen aya baktımda ne kadar uzun luteal fazın 18 gün.
ateşin sabit gitmiş bu ay sabırrrr inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
evet xeda çok tatlı ya hemen halay başı olmaya hazır ortada fol yok yumurta yok
geçen ay bi gariplik vardı 5 aydır ölçüyorum ilk kez böyle oldu anlamadım ateşim sürekli düştü ama regl geç oldu kimyasal gebelimiydi acaba bilmiyorumki sadece kaset tipi test yaptım kimyasal olsa onda çıkardı dimi geçen ayı bende anlamadım garipti
hasretizzz bacımmmmhamile haberine
doğru söylüyorsun bu aralar hamile müjdesi alamıyoruz inşallah arka arkaya veririz müjdeleri
canım bu arada seninde tüp bebek için tedavin hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda müjdeli haberini alırız
kimyasaldan hiç anlamıyorum canım yaşamadımda sanırım:)
sgl canım hadi bizeee müjdeli haberini verr
deli kızın sonucu ne oldu acaba cezası bitmedimi daha onun
ah canım ben yaşadım haziran başında test yaptım silik çıktı çığlık çığlığayım sonra test yaptırdım heycandan bekleyemeyeceğim için pozitif negatif gebelik testi yaptırdım negatif çıktı ağla ağla öldüm neyse regl olamadım tekrar test yaptırdım detaylı bhcg 20 çıktı tekrar ümitlendim ama ertesi gün regl oldum(
kizlar nasilsinizz..
lorkem ins bebklerine sana simsiki tutunur canim ya...hayirli olsun inss
kurstan geldimmm cantayi attim hbi kenara hemn buraya geldimm
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsinnnn canimmmmmmmmm
ay hadı ınsallah yaaanette böyle bi soruda buldum baksananaaaaa
canım atesın cok guzel bence de gecen ay dpo uzun surmus ama bu ay cok dengelı atesınhoşgeldin ekin cevabın için teşekkür bu ay hiç ümidim yoktu ateşim çok az yükseliyor ama progesteron yüksek çıkınca içim kıpır kıpır oldu. Valla her ay diyorumki bu ay beklenti yok 1,5 yıldır olmamış çok kaptırma günün geçsin o zaman ümitlen diye ama her ay bişey çıkıyor ümitlenecek
370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
saolasın gamzelım ınsallah hayırlı guzel haberler verırız hepımız en yakın zamanda
ay hadı ınsallah yaaa
canım atesın cok guzel bence de gecen ay dpo uzun surmus ama bu ay cok dengelı atesın
hayrılısıyla mujde verırsın ınsallah
ateş sabit gidince hiç ümitlenmedim ama progesteron yüksek çıkınca acaba dedim inşallah canım sen nasılsın acın ağrın varmı işlem nasıldı benim 1. aşılamamda doktor çok canımı yakmıştı o kadar kanamam olduki beceriksiz acemi doktordu galiba ama 2. aşılamam süperdi hiç anlamadım bile işlem yapıldımı dedim doktor bitti bile deyince şaşırdım iki uygulama arasında bukadar fark olurmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?