Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lorke niye kaçmıyo söyliyim
nasılsa evde durmuyorum gelsin gelsin kapıdan dönsün diye düşünüyo
samimi olan aslında bizi dimi kıs ceylan :54:

sanki şimdi görmedik azgın karı seni az iç şu karışımı yakında ateşten
kombiyide açmazsın enişte soğuktan donar

bize en yakın gelen yerler ikisi canım daha önce tecrüben var
sizin oralardan sizin ev sıcaktır romatizman varya üşümem merak etme
düşünceli arkadaşım :1::1::1:

oranın tadına bakmışlığım var sanki ist. daha cazip geliyo ama lorke haricinde
hepiniz kaçıyonuz pisler :57::57::57:

yok biz yakmıyoz kombiyi sıcak erkeklere iyi gelmiyoya camı kapıyı dayadık:27::27::27::27:
bende dizlerime battaniye örttüm oturuyorum:37::37::37:

kız delü ne komşusu evleri kendilerinin beraber yaşar gideriz diyo görmüyonmu eşlerimiz yok nasılsa evde diyo olmaz olurmu benimki akşama kadar tv başında çamış gibi yatıyo adam sade bana katlanamıyo bide enes gelecekmiş buraya:9::9::9::9:

yok biz yakmıyoz kombiyi sıcak erkeklere iyi gelmiyoya camı kapıyı dayadık:27::27::27::27:
bende dizlerime battaniye örttüm oturuyorum:37::37::37:

ceylan az sonra eşinin tayini doğunun ücra bi köşesine cıkacak
bu konu oraya doğru gidiyo :60:

aman öyle beddua edeceksen et başım üstüne
gider ceylanın evine yerleşirim nasılsa ev onun
kira derdi yok ikimizinde eşleri evde yok sayılır
ikimiz vakit geçiririz ben ona kahve yaparım hergün :1:

kızım o kahveyle yatınmez dıyorum anlamıyorsun
aha da bak nası yan cizdi

bana acıtasyon yapma senin ne alıp veremedigin var benim kursagımla yazık degilmi bana açmı kalıyım heee:5::5::5::5::5:
valla enesın sana sadece kahve yapma dusuncesı var eskı komsusuna yaptgıı gıbı yanı
o yuzden hıc doyacagım hayallerı kurma

enese istanbulu cazip hale getirmeeeeee
sırtını dayamaktan bahsediyooo :18:

yok kız ole derde yapamaz o baksana deli komsusuna bıle ne kadar ıyı davranıyo bızı el ustunde tutar kesın :21:
evet canım görüşemedik aşılaman olmuş hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile
bu defa bebeğini müjdelemeyi nasip etsin inşallah
bak işte arkadaşın hası hemende kabul eder bide evde bulursun sen sizin
sitede felan yakın olsunki her gün görebiliyim seni söz çalışma olduğu günlerde
gelmem ekine baksana bana güvenme demiş hemen tası tarağı toplayıp kaçacak
nerdeyse

saoalsın enesım ınsallah bu sfer hayılrıı olsun
esım ılk defa bu sefer benım ıcımde huzur var dedı ama ben umıtlenmek ıstemıyorum ama ondan bunu duymak bıle cok hosuma gıttı

sen gel evde buluruz gezmeye de gıderız

istanbul bencede daha iyi iş güç çok orda ama ankarada öylemi kiralarda pahalı burda bizim ev dersen 1500 tl kredisi var ikiye bölsek 750 tl yapar aile başı :40::40::40::40:

çalışacağımı kim söylemiş bide krediyi bölmüş hemen len o kadar para versem zaten ev tutarım delü :57::57::57:

komşu geliyor canım içgüveysi değil hemen krediyi böldün 2ye :1:

içgüveysi gidiyom kız haberin yok yerleşecem evine ceylanın :60::60::60::60::60:

kız delü ne komşusu evleri kendilerinin beraber yaşar gideriz diyo görmüyonmu eşlerimiz yok nasılsa evde diyo olmaz olurmu benimki akşama kadar tv başında çamış gibi yatıyo adam sade bana katlanamıyo bide enes gelecekmiş buraya:9::9::9::9:

kız nerdeyse tayin isticen ben geliyorum diye çok misafirperversin :47::47::47:

tabi canım biz daha samimiyiz lorke işini biliyo nasılsa senin akbile kıyıp çıkamayacagını biliyoya alır oraya gideriz diyo işin yoksa bide eşantiyon lorkeyle ugraş oooo şimdi bide sıpalarıda olur onun:9::9::9::9:

enes gel kıs aklıma geldi vitaminlerim bitince ödnç isterim senden bu aklıma gelmemişti hiç yaa
bu ay proxed tek kutu aldım ggden bayram dolayısıyla :))))

çalışacağımı kim söylemiş bide krediyi bölmüş hemen len o kadar para versem zaten ev tutarım delü :57::57::57:

içgüveysi gidiyom kız haberin yok yerleşecem evine ceylanın :60::60::60::60::60:

kız nerdeyse tayin isticen ben geliyorum diye çok misafirperversin :47::47::47:

gelmiyon dimi kızzzz söylede rahatlayıp yoksa hemen eşyaları kolileyim bari:30::30::30::30:

kızım o kahveyle yatınmez dıyorum anlamıyorsun
aha da bak nası yan cizdi

valla enesın sana sadece kahve yapma dusuncesı var eskı komsusuna yaptgıı gıbı yanı
o yuzden hıc doyacagım hayallerı kurma

yok kız ole derde yapamaz o baksana deli komsusuna bıle ne kadar ıyı davranıyo bızı el ustunde tutar kesın :21:

saoalsın enesım ınsallah bu sfer hayılrıı olsun
esım ılk defa bu sefer benım ıcımde huzur var dedı ama ben umıtlenmek ıstemıyorum ama ondan bunu duymak bıle cok hosuma gıttı

sen gel evde buluruz gezmeye de gıderız

sağol canım arkadaşım ikiside nasıl sırtını döndü hemen senden hayır var bana
bunlar beni sokakta bırakacak sen hem yağ hem gürle Allah razı olsun oaralara gelirsem
nasıl ev sahipliği yaptığımı görürler kahve ikramı o komşuma özel normalde öyle değilim
kendimce savunma sistemi işte :34:

tabi canım biz daha samimiyiz lorke işini biliyo nasılsa senin akbile kıyıp çıkamayacagını biliyoya alır oraya gideriz diyo işin yoksa bide eşantiyon lorkeyle ugraş oooo şimdi bide sıpalarıda olur onun:9::9::9::9:

kızım benım gıbı esantıyona kurban olun sız
ben evde durmazsamda enesıde alırım yanıma gunelrde doyarız pasta borekle ne var yanı

enes gel kıs aklıma geldi vitaminlerim bitince ödnç isterim senden bu aklıma gelmemişti hiç yaa

ooo buda guzeldı hakkaten
bıde ıgnelerı vardı bı suru catlama cınsından ama sanrıım :27:

ceylan yumurtlamanın olduğu gün çalışmışsın inşallah olur yaa etrafı pek ıssız bırakmışsın ama ..

lorke çatlatma iğneleride vardı dimi hmmm
gel canım gelll sen istanbula ne var ne yok toplada gel :60:

kızım benım gıbı esantıyona kurban olun sız
ben evde durmazsamda enesıde alırım yanıma gunelrde doyarız pasta borekle ne var yanı

ooo buda guzeldı hakkaten
bıde ıgnelerı vardı bı suru catlama cınsından ama sanrıım :27:

amanıınnn lorke senin misafir agırlayışına hayranım canım allah nerde ne verdiyse doyururum ben misafirlerimi diyosun yani:27::27::27::27:

ne dicen varsa 1 fincan ödünç vitamin almaya geldimmi dicen :60:

gelmiyon dimi kızzzz söylede rahatlayıp yoksa hemen eşyaları kolileyim bari:30::30::30::30:

demem son ana kadar kıvran dur kolileri hazırda beklet sen yinede ne olur ne olmaz
ansızın çıkıp gelebilirim :60: :60: :60:

Ben misafiri seviyorum ama çok kasıyourm kendimi illa herşey mikemmel olacak kendime göre tabi:)
o yüzden arada bi topluyom milleti

ceylan yumurtlamanın olduğu gün çalışmışsın inşallah olur yaa etrafı pek ıssız bırakmışsın ama ..

lorke çatlatma iğneleride vardı dimi hmmm
gel canım gelll sen istanbula ne var ne yok toplada gel :60:

bak o 19. gün enişteme yakalanmıştık 16. günde anneme hayatta unutmak bu tabloyu artık ben az kalsın ablamla arkadaşta geleceklermişte onlarla eniştem getirmemiş allahtan annem anlamış zaten o gün yakaladıgını normalde benimki o gün işe gidecekti degişti görev saati gitmedi annemde gitmiştir diye habersiz gelmiş bende banyodan çıkınca bide .... ben çıktııııımmmm diye bagırdım oda tmm annen geldi dedi :27::27::27::27:
nasıl bozuldum yatak odasından çıkmasammı acaba diye düşündüm bian:26::26::26:

Back
X