Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
enes ceylan hatta lorke ateş tablolarınızı görmek istiyorummmmmm:52:
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
asılamadan once catladı bakalım ınsallah yumutam uzun yasamıstır karsılasmıslardır bugun ku spermlerle
sağol canım arkadaşım ikiside nasıl sırtını döndü hemen senden hayır var bana
bunlar beni sokakta bırakacak sen hem yağ hem gürle Allah razı olsun oaralara gelirsem
nasıl ev sahipliği yaptığımı görürler kahve ikramı o komşuma özel normalde öyle değilim
kendimce savunma sistemi işte :34:

hadı bakalım gorucez o zaman senıde :23:

ben sımdı kacıyorum daha namz kılmadım
adam sefıl yatıyo yola gıdecek bıde kaldırayım bakalım
yarın gorusurz ınsallah

amanıınnn lorke senin misafir agırlayışına hayranım canım allah nerde ne verdiyse doyururum ben misafirlerimi diyosun yani:27::27::27::27:
her sartta kosulda
ramazan olsa ıftar cadırına gotururum mesela :1:
tabloma bakarken maşallah deyin nazar değmesin :20::20::20:

36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com

senın 13. gun catlamıs olabılrı ama akıntın gırılmedıgı ıcın verımlı olarak hala cızgı vs yok gıbı
tam o gunde calısma olmus nasıb bakalım
Ben misafiri seviyorum ama çok kasıyourm kendimi illa herşey mikemmel olacak kendime göre tabi:)
o yüzden arada bi topluyom milleti

ekın yaa ole yapınca ınsan mısafırden soguyo bı sure sonra
o yuzden kasmıcan dogal davranıcan Allah ne verdıyse deyıp kuracan sofrayı

bak o 19. gün enişteme yakalanmıştık 16. günde anneme hayatta unutmak bu tabloyu artık ben az kalsın ablamla arkadaşta geleceklermişte onlarla eniştem getirmemiş allahtan annem anlamış zaten o gün yakaladıgını normalde benimki o gün işe gidecekti degişti görev saati gitmedi annemde gitmiştir diye habersiz gelmiş bende banyodan çıkınca bide .... ben çıktııııımmmm diye bagırdım oda tmm annen geldi dedi :27::27::27::27:
nasıl bozuldum yatak odasından çıkmasammı acaba diye düşündüm bian:26::26::26:

:60:
kıs bigünde biz gelelim sana keseye :)))))))
ben çıktımmmmmmmm he :27:

Ben misafiri seviyorum ama çok kasıyourm kendimi illa herşey mikemmel olacak kendime göre tabi:)
o yüzden arada bi topluyom milleti

çakır gibi başlıyacam yine
aynen ekin aynen bende öyleyim günler öncesinden plan program yaparım kafamda sonra stresten benim 1. gün öncesi bacagım agrır agrı kesiciyle zor bela agırlarım misafirleri onlar gidince bacaklarımın agrısı geçer benim romatizma zaten strese baglandı:27::27::27::27:
ama arada gelen kişiler için böyle olur bende sürekli gelenler için degil

çakır gibi başlıyacam yine
aynen ekin aynen bende öyleyim günler öncesinden plan program yaparım kafamda sonra stresten benim 1. gün öncesi bacagım agrır agrı kesiciyle zor bela agırlarım misafirleri onlar gidince bacaklarımın agrısı geçer benim romatizma zaten strese baglandı:27::27::27::27:
ama arada gelen kişiler için böyle olur bende sürekli gelenler için degil

benimde migrenim tutar stresten :)))))))

neyine nazar edecem 2 tane X emi:)))
hala çizgi çekilmemiş ama :31:

beğenemedinmi bacım ancak o kadar oldu bu ay psikolojik :6::6::6:

anaaa bugün yapmışlarrr terbiyesizler siziiii naptınız len öyle aaa nekadar ayıpppp:27::27::27::27::27:
seninki niye çekmek bilmemiş çizgiyi:51::51::51::51:

niyeküne bugün yapılmamasımı lazımdı len dün gece kandıramadım adam
4 saat kanepede uyuyunca lafını bile ettirmedi bugünde peşimde dolandı
maruz kaldım :17::17::17:

kıs bigünde biz gelelim sana keseye :)))))))
ben çıktımmmmmmmm he :27:

ablama söyledim yakalandık anneme diye saklı gizli anlatıyodum bide çıkınca bagırdım ben çıktım diye dedim ablam nasıl gülüyo dalga geçiyo diyoki çok güzel bi gündü çok mutluyum falan demeişsin iyiki diyo bende dedimki kahramanııımmmmmm uçuyorum şuan dedim diyorum nasıl gülüyo annem tabi geçerken fısıltılardan anlamış gelmiş diyoki ben bunları geçen yakaladım bide .... ben çıktım diye bagırıyo diyo:17::17::17::17::17:

ablama söyledim yakalandık anneme diye saklı gizli anlatıyodum bide çıkınca bagırdım ben çıktım diye dedim ablam nasıl gülüyo dalga geçiyo diyoki çok güzel bi gündü çok mutluyum falan demeişsin iyiki diyo bende dedimki kahramanııımmmmmm uçuyorum şuan dedim diyorum nasıl gülüyo annem tabi geçerken fısıltılardan anlamış gelmiş diyoki ben bunları geçen yakaladım bide .... ben çıktım diye bagırıyo diyo:17::17::17::17::17:

bide çıktim ben ama tadı damağımda kaldı deseydin :60: :60: :60:

benimde migrenim tutar stresten :)))))))
:9::9::9::9::9::9:
kızz biz birbirimize komşu olsak çok fena olur
sen beklersin acıktım kalksa gitsede hemen yemek yesem diye düşünürsün cimrilikten
bende yemek yemeden şurdan şuraya gitmem diye beklerim birimizim bacagı agrır birimizin migreni azar açlıktan hapta içemeyiz biz:1::1::1::1:
beğenemedinmi bacım ancak o kadar oldu bu ay psikolojik :6::6::6:

niyeküne bugün yapılmamasımı lazımdı len dün gece kandıramadım adam
4 saat kanepede uyuyunca lafını bile ettirmedi bugünde peşimde dolandı
maruz kaldım :17::17::17:
yooo çok tazeya utanmadınmı tablonu yayınlarken diye dedim:27::27::27::27:

sen beklersin acıktım kalksa gitsede hemen yemek yesem diye düşünürsün cimrilikten
bende yemek yemeden şurdan şuraya gitmem diye beklerim birimizim bacagı agrır birimizin migreni azar açlıktan hapta içemeyiz biz:1::1::1::1:

utanmaz kıs iki tane çentiğiyle hava bile yapar:))))

kıs hakkaten ikimizde açlıktan ölür gideris o zaman :5:

Sevdiğin kadar sevilirsin''diyen şaiirden tek bir isteğim var,gözünü seveyim,bu sözü yazarken ne içtiysen bana da ondan getir ;)

utanmaz kıs iki tane çentiğiyle hava bile yapar:))))

kıs hakkaten ikimizde açlıktan ölür gideris o zaman :5:

sen gidip mutfakta agzına bişeyler atıp atıp gelirsin ya ben napacam çantamda püskevit falan getiririm sana gelirken sen mutfaga gittikçe agzıma atarım bende onlardan:30::30::30::30::30:

sabahki o be niye utanıyım ki :51:

ablam dediki zaten ben çıktım dur sen girmeden bi daha olsun deseydin bide diyo:27::27::27::27:

benimde cümlemin sonu öyle bitiyordu aklın yolu birmiş :1::1::1:

Back
X