- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.161
cok guzeller canim eline saglik
aynen ya bende cok degdırıyominsan bazen kendi kendine de nazar degdiriyor ne zama cok begenerek bir kiyafet alip giysem ya ustune bi sey dokerim ya da bir yere takip yirtarim
Allah kabul etsın canımkestik canim babamiz hemen kesti dogar dogmaz
bugun sadaka verdik hemen
dua ediyoruz bol bol
vay vay vay esraya da bak sen hamarat hanımEki Görüntüle 279929 Eki Görüntüle 279930 Eki Görüntüle 279931 Eki Görüntüle 279932
nasıl olmus ısledıgım bebek battanıyelerı kızlar
yegenıme ınsallahhh
aminnn canim inss..Allah kavuştursun.
Rabbim sizlerede bizlerede nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 279929 Eki Görüntüle 279930 Eki Görüntüle 279931 Eki Görüntüle 279932
nasıl olmus ısledıgım bebek battanıyelerı kızlar
yegenıme ınsallahhh
kris geçmiş olsun çok çok.. birşey çıkmamasına çok sevindim:)) gerçekten bu internet bazen bizi böle perişan edebiliyor. benim de smear testi vardı doktora gösteremedim önce. bir internetten araştırayım dedim sonuçta kronik servisit mevcuttur yazıyordu. bunu araştırınca rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim o kadar üzüldüm ki bir bu eksikti diye.. hemen senaryoları yazdım rahim ağzı kanseri mi var ki ondan mı çocuk olmuyo ki diye kendi kendimi perişan ettim sonra dayanamayıp doktora gittim
hiç bişi yok temiz dedi inanmadım ama rahim ağzı yarası var diyor orada dedim
doktor güldü ama önemli eğil çok az dedi herkeste olabi,lecek kadar dedi
kanser bulgusuna rastlanmamış rahat ol dedi
yani anlayacağın boşu boşuna kendimi yiyip bitirmişim
esracım çok güzel olmuş battaniyelerin sağlıcakla kullansın inşallah yeğenlerin.
kime nasip kime kısmet derler belki de senin bebişine nasip oluverir birtanesi belli mi olur..
bilgemmm.. finale doğru koşuyorsun tatlım haydi bakalım göğüsle ipi.. dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..
lorke teşekkür ederim cevabın için tatlım.. ama galiba ben eşimi yarın göndereceğim dayanamıyorum napiiimmmm:))
ya kızlar bu arada deli kızın sonucunu bilen var mı aşılaması ne oldu acaba...
yaa bi de mavi kız hiç gelmiyo sanki, ne oldu acep...
ben ördüm tabıkı tatlmaynen ya bende cok degdırıyom
cok sevdıgım seylere hep bısey olur
Allah kabul etsın canım
ınsallah ımtıhanlarınız azalsın
vay vay vay esraya da bak sen hamarat hanım
battanıylerı de sen mı ordun pekı
kris geçmiş olsun çok çok.. birşey çıkmamasına çok sevindim:)) gerçekten bu internet bazen bizi böle perişan edebiliyor. benim de smear testi vardı doktora gösteremedim önce. bir internetten araştırayım dedim sonuçta kronik servisit mevcuttur yazıyordu. bunu araştırınca rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim o kadar üzüldüm ki bir bu eksikti diye.. hemen senaryoları yazdım rahim ağzı kanseri mi var ki ondan mı çocuk olmuyo ki diye kendi kendimi perişan ettim sonra dayanamayıp doktora gittim
hiç bişi yok temiz dedi inanmadım ama rahim ağzı yarası var diyor orada dedim
doktor güldü ama önemli eğil çok az dedi herkeste olabi,lecek kadar dedi
kanser bulgusuna rastlanmamış rahat ol dedi
yani anlayacağın boşu boşuna kendimi yiyip bitirmişim
esracım çok güzel olmuş battaniyelerin sağlıcakla kullansın inşallah yeğenlerin.
kime nasip kime kısmet derler belki de senin bebişine nasip oluverir birtanesi belli mi olur..
bilgemmm.. finale doğru koşuyorsun tatlım haydi bakalım göğüsle ipi.. dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..
lorke teşekkür ederim cevabın için tatlım.. ama galiba ben eşimi yarın göndereceğim dayanamıyorum napiiimmmm:))
ya kızlar bu arada deli kızın sonucunu bilen var mı aşılaması ne oldu acaba...
yaa bi de mavi kız hiç gelmiyo sanki, ne oldu acep...
aminnn canim inss..
cok guzel olmuslar canim ellerine sagilk
ins bir gun kendi bebginede boyle islemek nasip olur
slm canim ansilsin..
deli kizin sonucunu bende merak ediyorum canim ya,,
maki kiz 10 gunlugune almanyaya gitmisti 1 kac gune gelir sanirim canim..
iyidir gamzelim ne olsun sen nasılsın..
hım şimdi hatırladım mavi kızı iyi bakalım bişi olmasın da
valla deli kız da kayboldu ortalıktan acaba olumsuz mu sonuçlandı yoksa bize müjdeyi verirdi herhalde..
yarın benim için büyük gün eşim sperm örneği verecek allahım ak mı kara mı belli olacak yarın çok korkuyorum kötü çıkmasından ilk testteki gibi. bizim tedavi sürecimizi yarın ki test belirleyecek bugün ne yapsam acaba kahve yapiim bari gece yatmadan:)))
dogru diyosun canim olumsuz olmus olabilir..
canim inss esinin sonuclari cok guzel cikar ins yaa..kotu cikarsada uzme kendini hersey olucagina variyo
..yap yap kahveyi bu gun bende yapicam kahve arada yapiyorum zaten hayirli bakalim..
guzel sonuclarla gel ins ALLAH yardimciniz olsun.
vay vay vay esrayada bak senben ördüm tabıkı tatlm
3unude ben yaptım
sagolun kızlar amın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
presedı ben dolapta saklıordum sımdı sıcaklar bırınce cıkardım
sorun olurmu sızce ?
Selam kızlar ..
Başımın ağrısı geçti çok şükür..
ıyı valla ccok sukur kardesımle esı gelecek yarınslm canım nasıl keyifler...
Selam kızlar ..
Başımın ağrısı geçti çok şükür..
Yok Ekintos'um bugün hastanede koş oraya koş buraya yoruldum biraz ..ne oldu canım hasta mı oluyordun?
Çok şükürrrr :)ıyı valla ccok sukur kardesımle esı gelecek yarın
sımdı de kardesımle oyun oynuyoruz netten
sen nasılsın
ıyı olmana sevındım cok sukur bılgemm
oluyorsun yani:))))))))))))
bilgecim transferinde 1 gece hastanede mi yatcaksın?şaşırdım niye öyle birşey olacak,seninle ilgili özel bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?