- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.661
SAOL GÜZEL ARKADAŞIM İNŞALLAH....sevser hayırlı sonuclarlan gel ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
PEKİ CANIM DR KENDİ ÇATLATMIYORMUYDUteşekküür ederim sevser inşallah canım. valla benim yumurtalarda tembel galiba. 4 ay klomen tedavisi yaptırdım yumurtalarım 20. gün gidiyordm halen çatlamamaış oluyordu klomen kullanmama rağmen. benim de döngüm 34- 35 günü buluyordu bugün adetimimn 36. günü hala tık yok bu ay klomen kullanmadım çünkü. doktor bana yumurtaların geç olgunlaşıyo dedi ama tembel falan demedi şimdi benimkilerde mi tembel oluyo:44::44::44:
saol canım inşallah hepimiz güzel haber verelimsevser dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin..
kız bende 1990 doğumluyum abooooowww1990 doğumlu canım koca eşşek
Canlarim bizim gunumuz geldi yarin sabah gidiyoruz hayirlisiyla
Hakkinizi helal edin
1 ay yokuz
hepinizi opuyorum imkanim olursa oradan girerim
sizleri seviyorum kendinize iyi bakin insallah geldigimde hamile haberleri alirim
nasılsınız kızlar:))
ben yoktum üç gün ama kimse farketmemiş((
olsun(((((
olsun(((((
olsun(((((
PEKİ CANIM DR KENDİ ÇATLATMIYORMUYDU
YADA KLOMENİN DOZUNU ARTIRIP GELİŞMELERİNE DAHADA YARDIMCI OLmuyormuydu
benim döngüm 28 gün canım sorun yok sende dedi ama geç yumurtluyorum galiba
dün iğne oldum allah büyüktür hayırlısı valla hiç heycanlıda değilim umutluda : (((
canım benim doktor klomeni verdi iç 14. gün gel dedi ama ben gittim çatlaammıştı mm sine göre tahmini bir gün söledi tahminen şu gün çatlar çalışma yapın şu günlerde dedi halbuki çatlatma iğnesi de aldırmıştı ama gerekirse kullanırız demişti hala dolapta duruyor iğne. yaptırtmadı.
birdahaki ay 17. gün gel dedi. 17. gün gittim yine çatlamıştı tahminen iki güne çatlar 19. gün gel dedi gittim yine ççatlamamıştı iki gün sonra çatlar çalışmayı iki gün sonrs yapın dedi yani çatladığını bir göremedik. kafaya göre 20 21. gün çalışma verdi ama acaba çatlamışmıydı????
diğer iki aydada kendim klomen kullandım akıntıma göre yumurtlama günlerimi kendim tahmin edip çalışma günlerimi kendim belirledim baktım olmuyo kilo da alamya başladım bende klomeni de bıraktım doktoru da bıraktım:)))
zaten sonra eşimde sorun olduğu ortaya çıktı öylece kaldı..
Merhaba kızlar , kimsecikler yok ..
Herkes iyidir inşallah :)
ben iyyiim Bilgem:)))
İyi olmana sevindim ben :)
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo lucrine devam mı..
İyiyim gökcen ne olsun ..
Lucrin cumaya kadar devam , cuma günü puregona geçiyorum ..
Bayram süresince kullanıcam , bayramın hemen arkadasında çatlatma iğnesi ve opu var ..
Herşeyin hayırlısı olsun..
Çok heyecanlıyım ama , halbu ki 2. denemem :)
butterfly sen nasilsin canim
Eki Görüntüle 281348
merhaba kızlar bugün idrar testi yaptım nöbetçi eczanede laboquick vardı neyse akşam üstü test yaptım test yukarda neyse bayağı sevindim ama diğer taraftanda sabıkalı diye içime sinmedi sonra eşimi başka semte gönderdim başka marka test aldırdım 3 saat idrarımı tutup yaptım ama onda çok silik çıktıki diğeriyle kıyaslanmaz bile b hcg 20-50 arasını gösteriyormuş. galiba yine kimyasal gebelik geçiriyorum ( bu arada bugün regl olmayı bekliyordum ateş tabloma göre) :18::18:
İyiyim gökcen ne olsun ..
Lucrin cumaya kadar devam , cuma günü puregona geçiyorum ..
Bayram süresince kullanıcam , bayramın hemen arkadasında çatlatma iğnesi ve opu var ..
Herşeyin hayırlısı olsun..
Çok heyecanlıyım ama , halbu ki 2. denemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?