Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hay maşallah esranın dedigi yaşına göre iyi yapıyon böyle şeyler kızz
1- 1 buçuk saat nasıl duruyon öyle:26::26::26::26:
kıs sizi suya götürür susuz geitirrim yaşımlaaaaaaaa

aynen öyle fatmam yoksa ben depresyondan çıkamam böyle desarj oluyorum işte.
ceylanla uğraş esrayla uğraş

Canlarim bizim gunumuz geldi yarin sabah gidiyoruz hayirlisiyla
Hakkinizi helal edin
1 ay yokuz
hepinizi opuyorum imkanim olursa oradan girerim
sizleri seviyorum kendinize iyi bakin insallah geldigimde hamile haberleri alirim

kıs sizi suya götürür susuz geitirrim yaşımlaaaaaaaa

aynen öyle fatmam yoksa ben depresyondan çıkamam böyle desarj oluyorum işte.
ceylanla uğraş esrayla uğraş

Ben de bu topiği keşfetmeden önce depresyondaydım..
Son anda yırttım valla

Hakkinizi helal edin
1 ay yokuz
sizleri seviyorum kendinize iyi bakin insallah geldigimde hamile haberleri alirim

KRİSİMMMM...
Nereye gidiyorsun,ben kaçırdım yine heralde (
Hem de 1 ay

Hakkinizi helal edin
1 ay yokuz
nereye gidiyon canım,iyi bakın kendinizeeeeeeee

dugunden geldık cok uykum var ıı geceler herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok oynadım yoruldum diyosun bende çok takılmıcam ceylana kalsın topik:)
eşim poker oynamak istiyor az fedakarlık yapıyım:)
görüşürük

ekin canım ateş tablonu şimdi gördüm ben bugün dışardaydım ve biraz önce eve geldik. Valla ekin ovulasyonda koyu gördüğün için yumurtan çatladı bence bikaç güne netleşir ama bence 14. 15. gün çatladı yarından itibaren yükselişe geçer zaten çalışmalarda süper hiç merak başka bir problem yoksa zamanlaman süper oldu yumurtacığın spermlerden kaçışı yok içerisi asker kaynıyor bence maşallah

herkese günaydıııııııııııııınnn..
ilk günaydınlar benden olsun kızlar dün çok sessizmiş bende pek giremedim. bugün de dışarı çıkacağım arkadaşlarla buluşacağız..

yav ben dün herkesi birbirine karıştırmışım:)) ekinin plates topunu pamukun zannettim
pardon ekincim senin yöntemindi dimi plates topu ama çok ilginç geldi bana. bu ay yumurtlama dönemimde onu kullanacağım inşallah:))
belki de önce hurcu koyarım ama sumak ınkine de bayıldım:)))

kızlar ya bide bugün benim adetimin 37. günü ve ben hala adet olamadım(( olacaksam bir an evvel olsam da işimize gücümüze baksak:))) her zaman 34 en fazla 35. gün oluyordum bu ay ne oldu acep. acaba 4 ay klomen kullandıktan sonra bu ay kulllanmayınca mı böyle oldu yoksa yoksaaaaa
ama hiç zannetmiyorum adetimi bkliyorum umarım çok gecikmez de çok fazla umutlandırmazzz.. evde biir tane gebelik testim var ama korkuyorum yapmaya daha bekleyeyim dimi...

amin fatmacım amin inşallah koca göbüşlü oluruz hep beraber tüm kızlar...

gunaydinnn kizlarrr nasilsiniz ben kosturma halindeyim nobetler ev is guc kendimi kopyalamaya karar verdim bolelikle heryere yetisebilirim..
artik yeni evimize tasindik eskisini gore kucuk bir ev esyalar icice oldu ama sevimli bir ev veee bizim evimiz minik melegimde INSALLAH bizi bekletmez ve gelir RABBIM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN...
evimizeinternet henuz baglanmadi vakit buldukca tlf giriyorum topige guzel hbr almayi diliyorum RABBIMDEN..
neyse ben kactim yerlestirilmeyi bekleyen bir ev beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…