- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.001
herkese iyi akşamlar kızlar kaç gündür çok hastayım ya çok kötü soğuk almışım şimdi biraz iyiyim çok şükür sizleri çok özledim
benım bıldıgım degeler cok kotuyse yada normal yapılı sperm sayısı cok azsa vs doktorlar bazen ıstıyoKriscim bu mesajını görünce aklıma bir şey takıldı. eşime hiç fsh ve testesteron testi yapılmadı bu testler hangi sorunlar olduğunda isteniyor. daha önce yazışmıştık seninle... bizim biri sorunlu 2 si normal (ama alt sınırda) 3 sperm analizimiz var.
cnaım ya gecen de kosnutukiyidir canım ne olsun bende bu sabah gebelik testi ile başladım güne.. negatifi gördüm ya bugün pek neşem yoktu
merhaba kızlar
geçmişte benim için yazdıklarınızı okudum desteklariniz için çok sağolun
net sorunum yeni çözüldü çok şükür ,giremiyodum internete malesef,isimlerinizi tek tek aklımda tutamadım ama hepinize çokk teşekkür ederim
allah kimsenin gözünün yaşını evlat hasretiyle döktürmesin diyorum sadece..bu günlerimizide şükürler olsun
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
güzel gözlü vedoşumm hoşgeldin
inşallah senin kadar güzel bir kızın olurr
özletme kendini
lorkemmmm kuzucum nasıll oldun iyileştinmi biraz
canım merimm nasılsınn senin için yüreğimdeki üzüntüyü anlatmak imkansız
deprem olduğu ilk günler yorganı üstüme çektiğimde kendimden utanmıştım
gözyaşlarıma hakim olamamıştımm
işte bazen burdaki acıları mücadale eden arkadaşlarımı görünce tuhaf bir his oluyor yüreğimde
bazen benden çok daha fazla bu duyguyu hakeden arkadaşlarım olduğunu düşünüyorum
ama herşey Rabbimden geliyor hayırda şerde sabretmemiz gereken zamanlarda
yani her zaman dediğim gibi teslimiyet en güzeli duygu
yüce Yaradana teslim olup bol bol dua edicez
ben innıyorumki herkesin bu uğurdaki sınavı teker teker bitecek
ama hayat denen sınav başka başka devam edecek
seni çok seviyorumm dualarım hep seninle
meri hoşgeldin canım.. dediğin gibi nasipten öteye gidilmiyor ama tam gaz devam durmak yok dimi inşallah rabbim en kısa zamanda verecek bebişlerimizi kucağımıza..
Rabbim yardımcımız olsun canım benim dualarımız hep bu yönde. o bizi bırakmasın inşallah Rabbim hep bizimle olduktan sonra her engeli aşarız biz..
ben de bazen çok bunalıyorum tam "rabbim niye" diyecekken elime bişeyler alıp okuyorum o kadar rahatlıyorum ki.. Kesinlikle tavsiye ederim özellikle Hz. Meryem kıssasını anlatan kitapları muhakkak okuyun kızlar.. Orada bizim ihtiyacımız olan şey var. O kıssada bir mucize var. Biz rabbimden umut kesmedikten sonra O'nun her şeye kadir olduğu düşüncesi var.. Mericim sen de oku muhakkak rahatlarsın diye düşünüyorum.
meriiii
hossgleıdn nasılısın ...
ınsallah daha ıyısındır
ama ama lorke benim günüm geçti kiiii... baksana ateş tabloma bugün tammm 38. günüm.. hiç 35 i geçmezdi ama son dört aydır klomen kullanıyordum bu ay kullanmadım ondan da gecikmiş olabilir mi ki.. ateş tablom daha ilk olduğu için biraz dandik oldu galibaa bir de iki üç gün ard arda ölçemedim unuttum((
ama bakar mısın ne kaaddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaannnnn geniş bir tablo bu böyleeee...
çok sevindim canım sağlıkla kucakla inşallahhmerhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
My Ovulation Chart
gördün mü lorke ne kadar genişşşş.. ben ne zaman adet olacağım yaaa..
bi de bi de niye benimki sizin gibi çıkmadı benim ateş tablomun niye numarası yok yaaa...
çok sevindim canım sağlıkla kucakla inşallahh
sonunda inanmışsındır:))))
kıs sen 2.adete bağlanacan nerdeyse bu ne uzunluk
pco mu vars sendede
LORKE VE RONYA BUGÜN BENDE YUMURTLAMA AKINTISI GELDİ BU NEYİN NESİ
YUMURTLAMA ZAMANINDA BU KADAR UZAYANI GELMEMİŞTİ
2,YUMURTAMI GELİŞİYO ACABA İÇERDE
KAFAM KARIŞTI
14,GÜN ÇATLADI
BUGÜN 17 GÜNDÜ
benım bıldıgım degeler cok kotuyse yada normal yapılı sperm sayısı cok azsa vs doktorlar bazen ıstıyo
ama genelde urologlar atlıyo bunu
ama kaan hoca genelde ıstıyor sanırım cunku hormonlarda bı sorun varsa ona gore tedavı uyguluyor
pco mu vars sendede
Kuzucum ben de anlamadım yyaa.. zaten 35 gün oluyor benim döngüm
38 gün oldu hala da bişi yok..
olacaksam olayım şüpheleniyorum ama..
ya pco var mıdır acaba ama daha bir ay önce alttan muayene oldumm doktorda olsa ya da farketse demez miydi??
pco mu vars sendede
Kuzucum ben de anlamadım yyaa.. zaten 35 gün oluyor benim döngüm
38 gün oldu hala da bişi yok..
olacaksam olayım şüpheleniyorum ama..
ya pco var mıdır acaba ama daha bir ay önce alttan muayene oldumm doktorda olsa ya da farketse demez miydi??
Ultrasyon görüntüsüde belli ediyor hormonlarda anlardı doktor o zaman
canım kesinlikle çalış ihmal etme
hatta bugün ve ertesi günde çalış
umarım ikinci bir yumurtadır
Ultrasyon görüntüsüde belli ediyor hormonlarda anlardı doktor o zaman
bir de bende polip vardı ya önceden. doktor özellikle baktı bişiler var mı diye olsa görürdü yani. bence stresten ya da ben bu ay yumurtlamadım((
tmm çalışayım ömrümü yediniz:)
ya peki ateş iniş çıkış yapıyormu 2.bi yumurta çatlasa
ya ronyam benim zaten rezvr az sanmıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?