Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi akşamlar kızlar kaç gündür çok hastayım ya çok kötü soğuk almışım şimdi biraz iyiyim çok şükür sizleri çok özledim

gecmıs olsun karden
dengesız beslenmeden oldu hakkaten senınkı sade hıyar yenmez sımdı mevsımıde degıl almıyodur pahalı dıye hatcen sana onu da

benım bıldıgım degeler cok kotuyse yada normal yapılı sperm sayısı cok azsa vs doktorlar bazen ıstıyo
ama genelde urologlar atlıyo bunu
ama kaan hoca genelde ıstıyor sanırım cunku hormonlarda bı sorun varsa ona gore tedavı uyguluyor

iyidir canım ne olsun bende bu sabah gebelik testi ile başladım güne.. negatifi gördüm ya bugün pek neşem yoktu
cnaım ya gecen de kosnutuk
en ıyısı gunun gecmeden test yapmamak
sen ızın de almamıssın hıcbırımızden valla

merim canım hoşgeldin, inşAllah daha iyisindir bitanem..

merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM

canım tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına da alırsın inşAllah..

sağol ranyacığım
daha önce iki aşılamada negatifi almıştım ama bu başka türlü bişeymiş
ilk tüp denememdi kendimi pozitife odaklamamıştım negatifte aklımdaydı ama yinede üzüntüsü başka acıtıyomuş insanın canını
allahtan ümit kesilmez dediğiniz gibi dualara sığınmaktan başka çareside yok bu işin biliyorum

kendini kötü hissetme lütfen sınavımız aynı olsada sabrın süresi farklı hepimizde
bundan sonrası için olurmu olmazmı bilmiyorum ama biz yapılabilecek herşeyi yaptık
bende seni kocaman seviyorum

bu arada geçmişi biraz daha kurcaladım BİLGEM YAĞMUR sanırım tüp tedavisindelermiş inşallah diyorum sizler için yeni bir başlangıç olur
SEVSER LORKE aşılama yaptırıyolar yada yapıldı net bilmiyorum ama umarım herşey ama herşey gönlünüzce olur kızlar
şimdilik bunlardan haberdarım bilmediklerim içinde yüce yaradandan sabır ve güç diliyorum

son olarak ülkemizin üzerindeki kara bulutlar inşallah en kısa zamanda dağılır
olanları gördükce halimize şükretsekte insan kendi durumunuda malesefki aklından çıkaramıyo onlarla beraber hem kendine hem onlara üzülüyo

Son düzenleme:

meriiii
hossgleıdn nasılısın ...
ınsallah daha ıyısındır

ben iyiyim sağolun kızlar
LORKE geçmiş olsun hastaymışsın
MELİS çok şükür canım umarım sizde iyisinizdir
GOKCEN bende çok okurum ama reglim çok garip oldu tüpden sonra o yüzden henüz başlayamadım okumaya ,okuyunca rahatlamamak imkansız zaten

mericim gecmisi okumustum onceden sizinde dusuk fsh idi ve yukselmisti bizimde ayni bu arada sizin hatta 8 falan olmustu sperm degerleriniz yukselmedi mi canim ne kadar suredir tedavide esin

Son düzenleme:
iyi aksamlarr kizlarrr nasilsinizzz artik yeni evimdeyim tasindim ufak tefek seyler kaldi ama yerlestik sayilir...
evimize henuz net baglanmadi tlf giriyorum...
sizlerr nasilsinizz arkadasimiz hamileymis cok sevindim topigede bu hbr iyi gelmistir uzun bir sessizlik oldu....RABBIM HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HERKEZE BU DUYGUYU NASIP ETSIN...

My Ovulation Chart

gördün mü lorke ne kadar genişşşş.. ben ne zaman adet olacağım yaaa..
bi de bi de niye benimki sizin gibi çıkmadı benim ateş tablomun niye numarası yok yaaa...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
çok sevindim canım sağlıkla kucakla inşallahh
sonunda inanmışsındır:))))

My Ovulation Chart

gördün mü lorke ne kadar genişşşş.. ben ne zaman adet olacağım yaaa..
bi de bi de niye benimki sizin gibi çıkmadı benim ateş tablomun niye numarası yok yaaa...

kıs sen 2.adete bağlanacan nerdeyse bu ne uzunluk
pco mu vars sendede

LORKE VE RONYA BUGÜN BENDE YUMURTLAMA AKINTISI GELDİ BU NEYİN NESİ
YUMURTLAMA ZAMANINDA BU KADAR UZAYANI GELMEMİŞTİ
2,YUMURTAMI GELİŞİYO ACABA İÇERDE
KAFAM KARIŞTI
14,GÜN ÇATLADI
BUGÜN 17 GÜNDÜ

canım kesinlikle çalış ihmal etme
hatta bugün ve ertesi günde çalış
umarım ikinci bir yumurtadır

teşekkürler canım cevabın için. bizim o zaman şu an yaptırmamıza gerek yok. pimpiriklendikçe daha da uzağa gidiyor sanki bebiş. proxseed kullanıyoruz günde 1 kez zaten umarım işe yarar. morfo % 6 çıktı en son.
bu arada sen hasta mı oldun yaa yukarda öle bişeyler okudum. dikkat et kendine. daha aşılama sonucun belli değil di mi?
inş hayırlı haberlerini verirsin.

tmm çalışayım ömrümü yediniz:)
ya peki ateş iniş çıkış yapıyormu 2.bi yumurta çatlasa
ya ronyam benim zaten rezvr az sanmıyorum yaaa

deme öyle hiç belli olmaz
hem snein yumurtlamanda maşallah hiç bir sorun yok
ayrıca canım sıkı çalış tutturduktan sonra dinlenmeye geçersin
inşallah ekinim içimde güzel hisler var
bu ay bereketli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…