Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayirlisi canimm ya dmekki olucagi varsa her sekilde oluyoo..inss kucaginada alirsin..senin adina inan cok sevindim cok guzle bir bayram hediyesi oldu senin icin..

darisi bize olsun inss..

ne mutlu bize hamileler kervanina bir kisi daha tayin olduu

veda tatlım napıyorsun görüsemedik uzun zaman oldu bebisin nasıl

iyiim çok şükür canım sen nasılsınn..evet uzun zaman oldu :)))bebişim de iyi çok şükür..bi yaramazlık yok.27. haftaya girecem inş..sen de ne var ne yok canım benim gelişmeler var mı?

bu arada kızşar hepinize iyi akşamlarr sizler nasılsınız?

bu araada benim çizelgemei kim yapmıştı kızlar..bizimki süpriz yaptı kızım olacak inş hayırlısıyla..nasıl değiştiricem yazıyı...

proxeed 3 ayda etkisini gostermis demekki ama sabah aksam kullandiniz degilmi

aynı be canım değişen bir şey yok 14 kasımda kaan hocadan randevu aldık bakalım yeni bir yön verecektir bize
masallah bebisin kocaman olmus.

aynı be canım değişen bir şey yok 14 kasımda kaan hocadan randevu aldık bakalım yeni bir yön verecektir bize
masallah bebisin kocaman olmus.

iyi olmuş canım kaan hocadan randevu aldığınız inş hayırlısıyla güzel gelişmeler olur...evet büyüyo kızım hayırlısıyla daha dün gibi sanki zaman çok çabuk geçiyo canım..inş sen de bu sıkıntılı dönemi kısa sürede atlatıp bebişine kavuşuırsun canımmm:))

kaan hocanın yeni maili neydi kızlar ?
basıma ağrılar girdi bile kesin migren geliyor. düsünmemek istiyorum elimde değil.
orkem insallah bebisin seninle içini ferah tut.
hayırlısı canım
ıcımde hıc bı heyecan yok acıkcası sankı asılama vs olmamıs gıbıyım
o yuzden cok umutlanmak ıstemıyorum bende acıkcası

merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM

hadı bakalım ınsallah degerın cok guzel katlanır da keseyıde gordugunde daha saglam halay cekerız
ama ates tablounun masallahı var goz kırpıyordu zaten

canım gozunuz aydın ne guzel gormussun yegenını saglıcakla gelsın ınsallah annesının kucagına

37cf4a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar benim bu gunki atesim 36.4 du ama liste kabul etmedi..36.01 diye gecmis nedne oyle ayarlarimi yapilicak..

canım en dusuk atesle bunun arasında cok asırı fark var dıye mı ole yaptı acaba
sen bana kullanıcı adınla sıfrenı gonder ıstersen ozelden bakayım bı

merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM

oleyyyyy yyy çok sevindimmmm yaa süper süperrrr süperrr

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok çokkkk mutlu oldumm

meri hoşgeldin canım.. dediğin gibi nasipten öteye gidilmiyor ama tam gaz devam durmak yok dimi inşallah rabbim en kısa zamanda verecek bebişlerimizi kucağımıza..
Rabbim yardımcımız olsun canım benim dualarımız hep bu yönde. o bizi bırakmasın inşallah Rabbim hep bizimle olduktan sonra her engeli aşarız biz..

ben de bazen çok bunalıyorum tam "rabbim niye" diyecekken elime bişeyler alıp okuyorum o kadar rahatlıyorum ki.. Kesinlikle tavsiye ederim özellikle Hz. Meryem kıssasını anlatan kitapları muhakkak okuyun kızlar.. Orada bizim ihtiyacımız olan şey var. O kıssada bir mucize var. Biz rabbimden umut kesmedikten sonra O'nun her şeye kadir olduğu düşüncesi var.. Mericim sen de oku muhakkak rahatlarsın diye düşünüyorum.

sogudumu orasi bizim hala yaniyo klima aciyorum bazen ben de kursa baslamak istiyorum ama cocuk isis belirsiz olunca acele etmek gelmiyo icimden
sogudu canim ya zaten danimarkanin yazi 1 2 hafta surekli yagmur var burdaa oyle yani neyse baslarsin canim ya bende bir degisiklik olsun diye basladim evde durmayio sevmiyorum

tamam canim yollayim da bir hizaya sok canim ya iyice yoldan cikti..calismarida gostermiyo mesele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…