- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #93.961
18 ay oldu bebek için uğraşıyorduk canım 12 aydır troid sorunum düzeldi ama yinede gebe kalamamıştım 33 yaşındayım yaşımdan dolayı endişe ediyordum
teşekkürler canım senin halayını yerim ben. ateş tablomu koyayım 370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım eşim 3 aydır tedavi oluyor proxeed 6 kutu kullandık endol terental keçiboynuzunu 4-5 ay yaptım fındık fıstık yedik bol bol. ben sadece adetin 3. gününden 10. gününe kadar günde 4-5 tane kuru incir yedim başka hiçbişey yapmadım. benim ateş tabolsunda ff 13. güne cekti ama akıntıda ufacık oynamayla 16. güne atıyor valla eşim örnek vereceği için perhiz yaptı örnek verdi ertesi gün 13. gündü yanı yumurtam çatladı çatlıycak o gün akşam üstü çalıştı ertesi günde çalıştı sonra 1 gün ara ile 2 kez daha çalıştık sonra bıraktık çünkü ateşim yükselmişti. Eşime çalımada 3 saat önce türk kahvesi yaptım. ve biz o ay o zamanlar çok gergindik eşimle sürekli tartışıyorduk çocuk isteğimden dolayı bunalmıştı bende çok baskı yapıyordum strese giriyordum en gergin ayımız bu aydı ama oldu nasip kımet
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
veda tatlım napıyorsun görüsemedik uzun zaman oldu bebisin nasıl
hosgeldin canim
teşekkürler canım senin halayını yerim ben. ateş tablomu koyayım 370f7f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım eşim 3 aydır tedavi oluyor proxeed 6 kutu kullandık endol terental keçiboynuzunu 4-5 ay yaptım fındık fıstık yedik bol bol. ben sadece adetin 3. gününden 10. gününe kadar günde 4-5 tane kuru incir yedim başka hiçbişey yapmadım. benim ateş tabolsunda ff 13. güne cekti ama akıntıda ufacık oynamayla 16. güne atıyor valla eşim örnek vereceği için perhiz yaptı örnek verdi ertesi gün 13. gündü yanı yumurtam çatladı çatlıycak o gün akşam üstü çalıştı ertesi günde çalıştı sonra 1 gün ara ile 2 kez daha çalıştık sonra bıraktık çünkü ateşim yükselmişti. Eşime çalımada 3 saat önce türk kahvesi yaptım. ve biz o ay o zamanlar çok gergindik eşimle sürekli tartışıyorduk çocuk isteğimden dolayı bunalmıştı bende çok baskı yapıyordum strese giriyordum en gergin ayımız bu aydı ama oldu nasip kımet
aaaaaaaaaaaaaaa vedaellllllllllllllllllll
h.b canimmm nasilsinn.
hosgeldin canim
iylik sukur canim sen nasilsin temizlik yapmam lazim yerimden kalkamiyorum bir turlu
aynı be canım değişen bir şey yok 14 kasımda kaan hocadan randevu aldık bakalım yeni bir yön verecektir bize
masallah bebisin kocaman olmus.
bende iyim canim ya kurtan geldim iste bir seyler atistirdim buraya geldimmm...benim de kisin hic temizlik yapasim gelmiyorr
bende iyim canim ya kurtan geldim iste bir seyler atistirdim buraya geldimmm...benim de kisin hic temizlik yapasim gelmiyorr
hayırlısı canımkaan hocanın yeni maili neydi kızlar ?
basıma ağrılar girdi bile kesin migren geliyor. düsünmemek istiyorum elimde değil.
orkem insallah bebisin seninle içini ferah tut.
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
hayırlı lsun canım
gule gule saglıklan kucagına al ınsallahhhhhhh
darısı bıze olsun
bnde cok yorgunum sabah 9 dan berı hastanedeyım
gordum yegenımı
cok sukur sorun yok sımdılık
cok agladım ona bakarken
ben aglamaya baslayınca yuzunu tamamen dondu
tam net gorduk
super bırsey ya
37cf4a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar benim bu gunki atesim 36.4 du ama liste kabul etmedi..36.01 diye gecmis nedne oyle ayarlarimi yapilicak..
merhaba arkadaşlar sabah kan verdim sonucu 2 de aldım bhcg 125 doktor sonuç pozitif ama periyodik tekrar gerekli kesin hamile olduğunu söylemek içindedi. Yani net bişey söylemedi ama ben HAMİLEYİMMMMM
çok şükür iyi olmak zorundayım
okudum biraz geçmişi çok sayfa birikmiş hepsini okuyamadım ama yavaş yavaş okumayı düşünüyorum
benim için hepiniz çok üzülmüşsünüz ,sizleri üzmek ve üzülmek istemezdim ama kısmette bu da varmış
dualarınız destekleriniz için çok teşekkür ederim benimde elimden başka bişey gelmiyo malesef,dua etmekten başka..
sogudu canim ya zaten danimarkanin yazi 1 2 hafta surekli yagmur var burdaa oyle yani neyse baslarsin canim ya bende bir degisiklik olsun diye basladim evde durmayio sevmiyorumsogudumu orasi bizim hala yaniyo klima aciyorum bazen ben de kursa baslamak istiyorum ama cocuk isis belirsiz olunca acele etmek gelmiyo icimden
hayırlısı canım
ıcımde hıc bı heyecan yok acıkcası sankı asılama vs olmamıs gıbıyım
o yuzden cok umutlanmak ıstemıyorum bende acıkcası
hadı bakalım ınsallah degerın cok guzel katlanır da keseyıde gordugunde daha saglam halay cekerız
ama ates tablounun masallahı var goz kırpıyordu zaten
canım gozunuz aydın ne guzel gormussun yegenını saglıcakla gelsın ınsallah annesının kucagına
canım en dusuk atesle bunun arasında cok asırı fark var dıye mı ole yaptı acaba
sen bana kullanıcı adınla sıfrenı gonder ıstersen ozelden bakayım bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?