Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim sizinki sebepsiz infertilitede olabilir belkide hicbir sebep yoktur olmamasi icin
hangi sehirde oturuyorsunuz?
sen rahim filmi cektirdinmi sanirim bir tek o kalmis belki tikali onda bakilsin
birde dogru zamanda dogru iliski onemli ovulasyon gununu dogru biliyormusun ? iliskiden sonra kalkma yikanma bacaklarini dik yat bir sure bunlari da yap bakalim[/QUOTE]

evet canım rahim filmi çektirmedim henüz eşime bir aydır keçiboynuzu kürü içiriyorum diğer dediğin herşeyi yapıyorum ilişkiden sonra sabaha kadar yıkanmıyorum bu 2.ay oldu ateşimide ölçüyorum bu ay adet biteli 8. gün oldu derecem 8 gündür hep aynı 36,1 sence bi sorun olabilirmi geçen ay akıntım kasık ağrısı ateşte düşme falan olmuştu yani yumurtlama esnasında bu ay yumurtlamıycakmıyım acaba kasık ağrım daha başlamadı yumurta akı da gelmedi henüz offfff offf ne kadar zor Allah ım sabır ver beklemek çok zor

canim sizinki sebepsiz infertilitede olabilir belkide hicbir sebep yoktur olmamasi icin
hangi sehirde oturuyorsunuz?
sen rahim filmi cektirdinmi sanirim bir tek o kalmis belki tikali onda bakilsin
birde dogru zamanda dogru iliski onemli ovulasyon gununu dogru biliyormusun ? iliskiden sonra kalkma yikanma bacaklarini dik yat bir sure bunlari da yap bakalim[/QUOTE]

buarada istanbuldayım avrupa yakası

naber kızlar,kaynatıyorsunuz yine :))
bugün nun ile konuştuk,gayet iyilermiş....
sesi gayet güzel geliyordu,hatta bebişinin sesini de duydum:))))))
topikten havadisleri aldı,herkesede çok selam söyledi....

KRİS sen ne yapıyorsun amerikalarda,tatile mi gittin desem değildir heralde..kim var oralarda ziyaret falan mı?

Kizlar cok yoruldum ama az kaldi.
1 saat sonra bitiyor isim.kalani yarina:)

Nun ve bebegi iyiymis cok sevindim.
Sagol ekintosum,haber verdigin icin.

kizlarrr nasilsinizzz
kris amerikalara vitamin almaaya gitmiss ohhh gezsin gelsin valla
ekinim canim esra sayesinde albumun afise edildi ozelin falan kalmadi artik
bilgemm canim tedavide adim adim ilerliyorsun RABBIN sonucunu hayirli eylesin INSALLAH...
kurban bayraminada hamile haberleriyle giriyoruz ne guzel yaa...
eee bende degisen bise yok bu aksam nobetciyim buda degisiklik degil zaten yine bebeklere bakip bakip iclenirim....bizde tasinma telasindan yogunluktan vitaminlere ara vermistik vee vitaminlere tekrar basliyoruzz melegim RABBIMINDE izniyle yeni evimizde annesiyle babasina gelecek INSALLAH...

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bu başlığı okudum çok etkilendim. çünkü bizim de çocuk sahibi olmak konusunda sıkıntılarımız vardı. daha doğrusu eşimin sperm sayısı 9 milyon civarında ve hareketli sperm sayısı oldukça azdı. üstelik memorial hastanesinde bi doktor( ismini vermek çokta doğru değil diye düşünüyorum) sizin çocuğunuzun olma ihtimali çok düşük direk tüp bebeğe başvurun dedi. tabi biz bunu duyduktan sonra çok kötü günler geçirdik. ben kendi jinekolog' uma gittiğimde, bize çok moral verdi. ve size asla çocuk sahibi olamazsınız diyemem. tüp bebek içinde bence biraz bekleyelim bir yıl kadar deneyelim olmazsa düşünülebilir dedi. eşim 30 ben 26 yaşındayım. çok genç olmamızın avantaaj olduğunu söyledi. ayrıca biz keçiboynuzu kürüne başladık. one a day man kullanmaya başladı eşim. 3 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.şu an 10 haftalık. Allahım inşallah hayırlı bi şekilde tamamına erdirir. Rabbim kimseye aratmasın, en kısa zaman da nasip etsin. Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin ve dua yı hiç eksik etmeyim. Unutmayalım tek bir sperm döllemek için yeterli yeter ki Rabbim ol desin.

merhaba hayirli olsun insallah bizde senin gibi kisa surede hamile kalabiliriz

Ne güzel. Çok sevindim sizin adınıza. darısı biizm başımıza. tüp bebekle hemen olsada koşa koşa yaptırsak o da çare değil ki. benim negatif oldu mesela. 3 senedir uğraşıyorum. şu andada belki normal olur diye uğraşıyorum ama nasip işte. Rabbim ne zaman nasip ederse. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin.

esra bılgemm kolay gelsın
evler tertemız olmus
bebelerınız kırletsın ınsallah en yakın zamanda

bugun orgu kursum vardı geldım hemen mutfaga gırdım anca cıktım
patık orduk bugun
daha bıtmedı benımkı tabı
yelegımın de arkası kaldı bayram tatılınde bıtıtrırım belkı annemın yanındayken

supersin lorke bende orgu ogrenmek istiyorum ama elim hic yatkin degil annemler bikti artik ogrenemeyince ne zamandi senin test gunun canim

canım güzel arkadaşım çok saol iyi dileklerin için
inan bu yazıyı okuduktan sora sana çok içten dua ettim
inşallah anne olacaksın sende
allahım kalbine gönlüne sabırlar rahatlıklar versin inşallah ve en kısa zamandada anne olursun inşallah allah
çok ama çok büyük esra inşallah yüce yaradan sana o duyguyu tattıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…