- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.161
uyku muyku yok hic
hbb turkiyenin saatiyle hareket ediyor gece 3 te uykusunu alip uyaniyor birdaha uyku yok
yok ya m sure verdi kaan hoca yokmus burada:)
canım çok saol ama ben 3.gün o testleri yaptırdım normal çıktı 21.gün progesteron testide yaptırdı doktor o da normalmiş
ama eşim dediğin testleri yaptırmadı bunların belli bi zamanı var mı aç tok sabah veya akşam yapılması gerkli gibi ve beni 3.gün yumurta folikule bakılmadı ultrasonla bakılıo heralde dimi
bide bize eşimle beraber gidebileceğimiz önerebileceğin bi doktor varmı acaba
Kuzum Esra'm sanada kolay gele:)
canım çok saol ama ben 3.gün o testleri yaptırdım normal çıktı 21.gün progesteron testide yaptırdı doktor o da normalmiş
ama eşim dediğin testleri yaptırmadı bunların belli bi zamanı var mı aç tok sabah veya akşam yapılması gerkli gibi ve beni 3.gün yumurta folikule bakılmadı ultrasonla bakılıo heralde dimi
bide bize eşimle beraber gidebileceğimiz önerebileceğin bi doktor varmı acaba
Varmı önerinbiz elimiz çabuk tutsakta spermleri yolu şaşırıyo bir türlü yolu bulamadılar ahh ahhhh. efkarlandım ulennnn. ben ne zaman anne olacam. :44:
yok ya m sure verdi kaan hoca yokmus burada:)
onun içinde hindiistana gideni bulmak lazım:)))
onun içinde hindiistana gideni bulmak lazım:)))
Kizlar cok yoruldum ama az kaldi.
1 saat sonra bitiyor isim.kalani yarina:)
Nun ve bebegi iyiymis cok sevindim.
Sagol ekintosum,haber verdigin icin.
merhaba hayirli olsun insallah bizde senin gibi kisa surede hamile kalabilirizmerhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bu başlığı okudum çok etkilendim. çünkü bizim de çocuk sahibi olmak konusunda sıkıntılarımız vardı. daha doğrusu eşimin sperm sayısı 9 milyon civarında ve hareketli sperm sayısı oldukça azdı. üstelik memorial hastanesinde bi doktor( ismini vermek çokta doğru değil diye düşünüyorum) sizin çocuğunuzun olma ihtimali çok düşük direk tüp bebeğe başvurun dedi. tabi biz bunu duyduktan sonra çok kötü günler geçirdik. ben kendi jinekolog' uma gittiğimde, bize çok moral verdi. ve size asla çocuk sahibi olamazsınız diyemem. tüp bebek içinde bence biraz bekleyelim bir yıl kadar deneyelim olmazsa düşünülebilir dedi. eşim 30 ben 26 yaşındayım. çok genç olmamızın avantaaj olduğunu söyledi. ayrıca biz keçiboynuzu kürüne başladık. one a day man kullanmaya başladı eşim. 3 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.şu an 10 haftalık. Allahım inşallah hayırlı bi şekilde tamamına erdirir. Rabbim kimseye aratmasın, en kısa zaman da nasip etsin. Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin ve dua yı hiç eksik etmeyim. Unutmayalım tek bir sperm döllemek için yeterli yeter ki Rabbim ol desin.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bu başlığı okudum çok etkilendim. çünkü bizim de çocuk sahibi olmak konusunda sıkıntılarımız vardı. daha doğrusu eşimin sperm sayısı 9 milyon civarında ve hareketli sperm sayısı oldukça azdı. üstelik memorial hastanesinde bi doktor( ismini vermek çokta doğru değil diye düşünüyorum) sizin çocuğunuzun olma ihtimali çok düşük direk tüp bebeğe başvurun dedi. tabi biz bunu duyduktan sonra çok kötü günler geçirdik. ben kendi jinekolog' uma gittiğimde, bize çok moral verdi. ve size asla çocuk sahibi olamazsınız diyemem. tüp bebek içinde bence biraz bekleyelim bir yıl kadar deneyelim olmazsa düşünülebilir dedi. eşim 30 ben 26 yaşındayım. çok genç olmamızın avantaaj olduğunu söyledi. ayrıca biz keçiboynuzu kürüne başladık. one a day man kullanmaya başladı eşim. 3 ay sonra gebe olduğumu öğrendim.şu an 10 haftalık. Allahım inşallah hayırlı bi şekilde tamamına erdirir. Rabbim kimseye aratmasın, en kısa zaman da nasip etsin. Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin ve dua yı hiç eksik etmeyim. Unutmayalım tek bir sperm döllemek için yeterli yeter ki Rabbim ol desin.
esra bılgemm kolay gelsın
evler tertemız olmus
bebelerınız kırletsın ınsallah en yakın zamanda
bugun orgu kursum vardı geldım hemen mutfaga gırdım anca cıktım
patık orduk bugun
daha bıtmedı benımkı tabı
yelegımın de arkası kaldı bayram tatılınde bıtıtrırım belkı annemın yanındayken
her gun hepınız aklımdasınızzzzz her an hemde,
yagmur,bılge,karden ıcın rabbım kaybettıklerı meleklerının kardeslerını hayırlı zamnda yolla dıorum
ekının esının test sonucu alınmadan hemen hamıle kalsın ınsallah,
lorkemın sevserımın asılaması tutsun,
cakırdan hayırlı haberler alalım tup bebegı tutunsun ınsallahhh
ceylanıma enesıme umuduma tum arkadaslarıma RABBIM KATINDAN HAYIRLI BIR SOY IHSAN EYLESIN ınsallahhhhhh
merımın mesela suan ben ruhen ıyı olmadıgından adım gıbı emınım,cunku o negatıfı almak cok ama cok zor.elıme koca bır sıfır verdıklerınde eve gelene kadar hc konusmadım,donmustum,o an hersey anlamsız gelmıstı
3 gun kendımde bıle değildim.....ınsallah herkes guzel gunler yasayacak
ınsallah hepımız ıcın hayırlı gunler olacak
ve ınsallah RABBIM O EN KUTSAL ANNELIK duygusunu hayırlısıylan hepımıze yasatacaktır ınsallahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?