- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #94.121
sayı bi 30 oluyordu bi 10 milyon hareket 20 - 10 mil arası ama ileri hızlı hep sıfırdı. Tedavi sonrası ileri hızlı %9 en son testtede yine %0 çıktı morfoloji %4 oldu kaan hocaya gittik bize tüp bebek önerdi birde dna hasarına bakılıyor hala sonuç çıkmadı (10 gün oldu) bende sıkıntı yoktu yani önceden vardı hipotiroidi hastasıymışı tedavi oldum düzeldi ama yinede bebek olmadı 1 yıldan fazla oldu tipoidimin düzene girdiği
esraaaa adımı anma ha bacımmmher gun hepınız aklımdasınızzzzz her an hemde,
yagmur,bılge,karden ıcın rabbım kaybettıklerı meleklerının kardeslerını hayırlı zamnda yolla dıorum
ekının esının test sonucu alınmadan hemen hamıle kalsın ınsallah,
lorkemın sevserımın asılaması tutsun,
cakırdan hayırlı haberler alalım tup bebegı tutunsun ınsallahhh
ceylanıma enesıme umuduma tum arkadaslarıma RABBIM KATINDAN HAYIRLI BIR SOY IHSAN EYLESIN ınsallahhhhhh
merımın mesela suan ben ruhen ıyı olmadıgından adım gıbı emınım,cunku o negatıfı almak cok ama cok zor.elıme koca bır sıfır verdıklerınde eve gelene kadar hc konusmadım,donmustum,o an hersey anlamsız gelmıstı
3 gun kendımde bıle değildim.....ınsallah herkes guzel gunler yasayacak
ınsallah hepımız ıcın hayırlı gunler olacak
ve ınsallah RABBIM O EN KUTSAL ANNELIK duygusunu hayırlısıylan hepımıze yasatacaktır ınsallahhhhhhhhhhhhhh
evet yaa yolu tıkıyonuz bize sıra gelmiyo hamile kalında kurtulalım bari
mavi yagmur ekin eneesssss yolu açın lennnn
sıgamıyooommmmmmmmm
cok guzel olurdu su an o kadar uzak geliyo ki neyse bi ihtiyar heyetine musade edelim ellerini cabuk tutsalar iyi olur yoksa biz de ihtiyar heyetine dahil olacaz
:)))))))))ay esra Allah sana en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
kız çay içiyodum resmi görünce az kalsın ağzımdakinin hepsini pc'ye boşaltacaktım
:)))))enes geldin site göçtü kıs
:))))))))
esra düğün albümümü çaldı görüyon dimi
ceylan neden söluorsun hemengeldim canım
kızz ekinn o pozlar ney öyle
yakında seks kasetinide çıkarırsa esra hiç şaşırma
bana öyle bişeylerden bahsediyodu
yuh artık
delirdimi:)))))))))
hamıle kalınca san uygun fıyata ceylanı ayarlayabılırım temızlık ıcınGunaydin kizlar.
Bugun erkenciyim,bayram temizligine basliyorum.
Hem bayram icin hemde transferim yapilmadan isimi gucumu bitireyim.Insallah hamile kalirsam beni baya bi idare eder.
Iste boyle canlarim.
Bugunde adetim bitti,hemen temizlenip 1000 ihlasimi bitirecegim.
Rabbim kabul etsin insallah.
maşalah canım bu degerlerle hamile kalmakkkkk allahh herşeye kadir darısı tümarkadaşlarıma ve banaaa
esraaaa adımı anma ha bacımmmben de tüp yaptırıcammmm sen hep aklımdasın ama sen beni hep unutyn sabah namazlarında esramada bebiş ver die dua ediyormmmm ama sennnnn
ekinn çok tatlısınnnnnn
tebrik ederimm,allah tamamına erdirsin.çok sevindim:)
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sende sıranı savdın dualar et bize olurmu
ve çok dinlen 3 ay devamlı yat diyebilirim : ))
maşalah canım bu degerlerle hamile kalmakkkkk allahh herşeye kadir darısı tümarkadaşlarıma ve banaaa
esraaaa adımı anma ha bacımmmben de tüp yaptırıcammmm sen hep aklımdasın ama sen beni hep unutyn sabah namazlarında esramada bebiş ver die dua ediyormmmm ama sennnnn
ekinn çok tatlısınnnnnn
evet canım sayıdan çok ileri hızlının % 0 ve morfolojinin % 1 % 4 çıkması benim moralimi çok bozuyordu ama demekki içtiği ilaçların ve keçiboynuzunun faydası oldu önceden her zaman % 0 çıkıyordu tedaviden sonra azda olsa artmıştı hareket morfoloji. Rabbim çok büyük en son gittiğim doktor eşimin değerlerine bakarak boşa kürek sallıyorsun % 1morfolojiyle bu iş olmaz zaten sayı az hareket nerdeyse yok birde morfoloji kötü yaşın olmuş 33 ne bekliyorsun dedi ama herkezin bi vakti saat var sabırla ve isyan etmeden sıramı bekledim. Rabbim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah
evet canım sayıdan çok ileri hızlının % 0 ve morfolojinin % 1 % 4 çıkması benim moralimi çok bozuyordu ama demekki içtiği ilaçların ve keçiboynuzunun faydası oldu önceden her zaman % 0 çıkıyordu tedaviden sonra azda olsa artmıştı hareket morfoloji. Rabbim çok büyük en son gittiğim doktor eşimin değerlerine bakarak boşa kürek sallıyorsun % 1morfolojiyle bu iş olmaz zaten sayı az hareket nerdeyse yok birde morfoloji kötü yaşın olmuş 33 ne bekliyorsun dedi ama herkezin bi vakti saat var sabırla ve isyan etmeden sıramı bekledim. Rabbim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah
canim anlasilan sorun esinde degil
sen kendi kontrollerini yaptir
mutlaka rahim filmi cektir tabi
hormonlara baktirin ikiniz de
onlara gore zaten cikar meydana
esin fsh ve testesteron testi yaptirsin kandan
sende reglinin 3. gunu fsh prolaktin ve e2 testi yaptir
3. gun yumurta folikul lerine baksin muayenede dr
ona gore cikar meydana
bnde senı sevıyorum canımmmmmkız esra ben daha okuyorummm seni seviyorum tatlımmm
buff kız kürmü uguladın maşalah arkadaşım yaaa biraz sabır ve mücadeleyle
:)))))esraaaa ekin ne kadar fotojenik dimiiiiiii
len ben kendi temizligimi yaptıydım eş dost kaldı hemde karın tokluguna
ay bnde bugun ahızelerı sıldımKizlar ne yapiyosunu?
Ben deli gibi temizlik yapiyorum,cam sil perde yika,koltuklari sil,tatli bir yorgunluk var:)
Kendinize iyi bakin.
Ben devam edeyim ise guce:)
ı olmana sevındım yaslı kurtbEN GELDİM
Yeni kalktım ama biraz daha iyiyim.
ben bu bayram cam falan silmicem
zaten evde durmuyoruz evi ddip köşe yaparım yarın öbürgün o kdr.
Gözünaydın canım..
Çoooook sevindim..
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah..
Doktorlar ben de dahil buradaki birçok arkadaşımıza neler söyledi ama Rabbim çok büyük,vakti zamanı geldi mi hiçbişey dinlemiyor..
Bundan sonra kendine ve bebişine çok iyi bakman lazım..Mümkün olduğunca istirahat etmeye çalış..Vitaminlere başla..
Rabbim yolunu açık etsin..
Meraba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim biz üç yıldır çocuğumuz olmadığı için memorialde semra kahramana gitmeye başladık sperm testinde morfoloji 0 yazıyo ama semra hanım sorun yok dio anlayamadım ben...... Bide bende 2 kis çıktı rahim filmi çekilip gidicem sizce sorun spermlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?