- Konu Sahibi boncukboncuk
- #9.561
iyi çok şükür sen nasılsınselam canlarım nasılsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi çok şükür sen nasılsınselam canlarım nasılsınız :)
sağol canım keçi boynuzu kürünü içiyor zaten gingsen hakkında soracaktım nette araştırdım bir çok çeşidi varmış sperm sayısını arttırıyormuş siz hangisini kullanıyorsunuz. gerçekten arttırıyormu. spermleri..
evet bende yeni başladım topiğe haliyle kaan hocaya tedaviye :)
baya kalabalığız maşAllah
iyi çok şükür sen nasılsın
sağol cacnım gnc den değilmi?korean kırmızı ginseng al canım
Hoşgeldin,sefalar getirdin canım.İnşallah güzel haberler verirsin buradan bizlere...
iyiyim canım yaaa sen nasılsın bişey sorucaktım kimse yok galiba(
iyiyim bebegim biraz soguk almışım bademcimciklerim şişmiş krisss pamuk ronya meri yagmur boncuk tugok nerdesinizzzzzzzzzz
Bende iyiyim şeker,sor bakalım biz kris gibi bilemeyiz ama belki bildiğimiz yerden sorarsın![]()
çok geçmiş olsun canım ıhlamur kaynat içine çubuk tarçın at evde ne kadar meyve varsa çok iyi geliyor
pamugum sanada aşk olsun selamımıda almaz oldun(
benim yumurtlama günlerim geçti ama dün aşırı devam ediyozya acaba her ilişkide jeli kullanacakmıyım bilgin varmı canım
mues ben gnc den almıştım ginseng i ama aldığım ginseng beyaz ginseng ti gnc de kırmızı ginseng yok şimdi bende alıcam ginseng ebayda baktım tam istediğim gibi 180 kapsül 65 dolar fiyatı ama markası yok bende krise sordum ondan isteyelim bir link öyle alalım
tmm canım beyazı ne iş yarıyor
Krisin yazdıklarına göre 3 gün üst üste girdiğin ilişkide kullanacaksın jeli,ondan sonraki günler için kullanmayın demişti.İnşallah doğru hatırlıyorumdur,sen yine de krisi bekle istersen tatlım...
aslında farketmiyomuş kırmızı beyaz ama kırmızı olan daha etkili diye kırmızı ginseng almayı düşünüyorum
Pammuğum tatlım sen ovülasyon testiyle,preseed jel kullanmaya başladın mı yoksa milyoncukların artmasını mı bekliyorsun?