Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım keçi boynuzu kürünü içiyor zaten gingsen hakkında soracaktım nette araştırdım bir çok çeşidi varmış sperm sayısını arttırıyormuş siz hangisini kullanıyorsunuz. gerçekten arttırıyormu. spermleri..

korean kırmızı ginseng al canım

mues ben gnc den almıştım ginseng i ama aldığım ginseng beyaz ginseng ti gnc de kırmızı ginseng yok şimdi bende alıcam ginseng ebayda baktım tam istediğim gibi 180 kapsül 65 dolar fiyatı ama markası yok bende krise sordum ondan isteyelim bir link öyle alalım

benim yumurtlama günlerim geçti ama dün aşırı devam ediyozya acaba her ilişkide jeli kullanacakmıyım bilgin varmı canım

Krisin yazdıklarına göre 3 gün üst üste girdiğin ilişkide kullanacaksın jeli,ondan sonraki günler için kullanmayın demişti.İnşallah doğru hatırlıyorumdur,sen yine de krisi bekle istersen tatlım...

mues ben gnc den almıştım ginseng i ama aldığım ginseng beyaz ginseng ti gnc de kırmızı ginseng yok şimdi bende alıcam ginseng ebayda baktım tam istediğim gibi 180 kapsül 65 dolar fiyatı ama markası yok bende krise sordum ondan isteyelim bir link öyle alalım

tmm canım beyazı ne iş yarıyor

Krisin yazdıklarına göre 3 gün üst üste girdiğin ilişkide kullanacaksın jeli,ondan sonraki günler için kullanmayın demişti.İnşallah doğru hatırlıyorumdur,sen yine de krisi bekle istersen tatlım...

bende böyle hatırlıyorum doğruda hatırlıyorum :)))))))

Pammuğum tatlım sen ovülasyon testiyle,preseed jel kullanmaya başladın mı yoksa milyoncukların artmasını mı bekliyorsun?

Pammuğum tatlım sen ovülasyon testiyle,preseed jel kullanmaya başladın mı yoksa milyoncukların artmasını mı bekliyorsun?

yok canım daha kullanmadım şuan kaan hoca eşime iğne verdi biliyosundur 3 ay kullanacak şöyle 2.5 ay sonra kullanmaya başlarım diye düşünüyorum

Back
X