Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaptıracağımız hastanenin laboratuarı 24 aat açık işte açlık tokluk nasıl olur onu bilemedim
gözünaydın inşalah şifa olur..

ekıncım prolaktını sabah 10 dan sonra alıyorlar. Onu bılıyorum.
Bu turlu hormom testlerınde açlık tokluk cok farkedecegını sanmam.

EKINCIM SENIN İÇİN LABRATUVAR SAYFALARINDA ARAMA YAPTIM. TESTESTERON, LSH VE PROLAKTIN GIBI TESTLERDE OZEL BIR DURUM GEÇERLİ DEĞİL. HER ZAMAN ALANABILIYORLAR.
SANA LINKIDE GONDERIYORUM ORDANDA BAKABILIRSIN.

Laboratuvara Gelirken - İstanbul Laboratuvarları – Akredite Klinik Laboratuvar – 444 7 522 ( LAB )

Sabah alınan kan örneğinden çalışılması gereken testler:
Testosteron, Serbest testosteron, Kortizol, Parathormon, SHBG (Sex hormon binding globulin), GH(Growth Hormon), DHEA-SO4, ACTH

Laboratuvarmzda Yaplan Testler Hakknda Bilgiler .: Dzce zel Hayri Sivrikaya Hastanesi :.

Ronyacım, merıcım ıkınızede geçmiş olsun kocaları ıyıce hasta ettınız :43:

Anlaşılan siz beylere bakamıyorsunuz :1:
şaka bır yana ınşallah en kısa zamanda acilen iyileşirler...

iyiyim canım işteyim 6,3 da cıkıcam. bu akşam doktora gıdıcem yumurta ne alemde bır bakalım bugun 12.gun :) sen nasılsın.

bende iyiyim canım 2 saat uyudum tekrar geldim kimselerde yok senin yumoşlara baktır bakalım ne alemdeler :)))))))))

Canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin:)

hoşgeldın şekerım :) sadece yumurta buyumus mu dıye bakıcaz. sorucam gerekırse çatlatma ıgnesi alıcam. bu ayda sansımızı deniyelim. tutsa keşki :49: hafta sonu varıkosel ıcın esımle alman hastanesıne gıdıcez, bır bakalım duruma göre bıran önce ameliyat ıcın konusucaz.

Bende iyiyim canım, hastaneye gittim bebişin yanına, eve zor attım kendimi. Bizimkiler firarda bugün. ronya oğluyla ve eşiyle uğraşıyordur, krishazel ne yesem telaşındadır, gulum eli karnında bebişini seviyordur, yagmur hala ütü yapıyordur, esra eşime ne versem diye düşünüyordur...(?)

Kız walla ömürsün:))))))))
ne güzel yazmışsın öyle ,internet gitti o yüzden giremedim ,nasılsın ne zaman yapacaksınız testleri ,hayırlı olur inşallahhhhhh:)

hoşgeldın şekerım :) sadece yumurta buyumus mu dıye bakıcaz. sorucam gerekırse çatlatma ıgnesi alıcam. bu ayda sansımızı deniyelim. tutsa keşki :49: hafta sonu varıkosel ıcın esımle alman hastanesıne gıdıcez, bır bakalım duruma göre bıran önce ameliyat ıcın konusucaz.

Büyümüştür büyümüştür kocaman olmuştur ,hadi hayırlısıyla git hayır haberle gel aşkım:)

Back
X