Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırdır esilanur neyin var canımm

kızlar bu arada ben test yaptım negatiff
adette olmuyom bugün 36.gün dua edinde adet olayım
bir an evvel doktora gideyim

sorma bebegim ya bogazlarım acıyo biraz fazla bişeyim yok şükür ama 2.3 gündür ölü gibi geziyom kafamı yastıktan kaldıramıyom bu arada sizede geçmiş olsun canım allah acil şifa versin

geçmiş olsun canım dikkat et diycem ama sanki dikkat ettikçe inadına hastalık gelip bizleri buluyo, sıcak bitki çayları yap kendine özellikle zencefil at içine boğaz için bire bir

bogazlarım acıyo biraz önemli bişey degil okadar yavrum niye dua edelim inşallah hamilesindir idrar testimi yaptın

yaptım negatif canım siz dua edin olayımm
bende pko var bazen 60 günü buluyor adetimin gelmesi
bir an önce olmak istiyom artık beklemekten sıkılıyom
her çiftin ayda bi şansı varken benim iki ayda bir şansım var ama oda yok
çünkü iki ayda adet olsamda o ayda yumurtlama olmuyor
doktor iğneyle yumurtlatıyor :93:

anladım bebegim allahım yardımcımız olsun rabbim gönlümüze göre versin

canım ya umut etmek o testte tek çizgi görmek ne büyük bi eziyet ,kısmet değilmiş ama umudunu kaybetme bol yumurtalı arkadaşım:)

herkese selam arkadaşlar

en son girdiğimde eşim rahatsızde ve maça gidiyorum diye evden çıkıp eczaneye gidip minoset alıp eve döndü,fakat ateşi tekrar çıkınca korktum ben hastaneye gittik ateş düşürücü iğne yaptılar ve malesef doktor antibiyotik verdi ve aferin yazdı,ilaçları aldık antibiyotiği 2 gün kullanıp kesicez,2 gündür evde yatıyodu ateşi dün yine çıkktı yine gittik doktora bu defa serum taktılar ve çok şükür bu gün itibariyle normale döndü

ama gitti bizim spermler yüksek ateş ve soğuk alğınlığı sperm kalitesini düşürüyor çünkü,bu ayda benden bişey çıkmaz artık

KRİSHAZEL canım kaan hocayla konuştuk bu gün fsh oranını tekrar hatırlattım ve eşimin klomeni daha önce tüm kullandığınıda söyledim,8,32 nin çok güzel olduğunu ve klomene devam etmemizi söyledi 12 lere çıkarsa çok daha iyi olur dedi,ve hatta eşimin unutarak klomeni tam almasının da çok işe yaradığını söyledi ,mutlu oldum,bi dahaki ay tekrar baktırın ve bana gönderin dedi

hı süper arkadaşım maşallah eşim gitsede yarın bi hormon testi yapsa yaww:)

Back
X