Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok be kuşum bu gün çift çizgiyi yakaladım tam 2 gündür eşim hasta diye bende evdeydim akşama işe gidicek diye gündüzden dikiyim dedim bacakları,ne oldu beğenirsin bu defeda elektiriği kestiler tam bizimkinin çıkıs saatindede elektirikler geldi sinirlerim tavan yaptı:43::43::60::60::60:

hic mi yapamadiniz son 3 gundur?

kızlar morelim çok bozuldu 2 saat önce arkadaşım aradı oda yumurta takibiyle hamile kaldı 3 sene üzerine 1 haftadır akıntıyla kahve leke geliyomuş bugün doktora gitmiş kan degerleri 50 kalmış doktor düşük yapıyosun demiş nasıl aglıyo telefonda moralim bozuldu allahım hamileliginde hayırlısını versin çok zor allahım gör halimizi duy sesimizi

kızlar morelim çok bozuldu 2 saat önce arkadaşım aradı oda yumurta takibiyle hamile kaldı 3 sene üzerine 1 haftadır akıntıyla kahve leke geliyomuş bugün doktora gitmiş kan degerleri 50 kalmış doktor düşük yapıyosun demiş nasıl aglıyo telefonda moralim bozuldu allahım hamileliginde hayırlısını versin çok zor allahım gör halimizi duy sesimizi

sorma canim
benim de gecen sizinle paylastigim 15 sene den sonra tup bebekle ikiz hamile olan yakinm bebeklerini kaybetti
Allahim okadar zor ki anlatamam
Kadin aklini yitirmek uzere . son sansiydi ...

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
anca girebildim hakikatten bağımlılık yapıyormuş topik.

krisim bir ömür mutlu ol hayatım artık 2. evlilik yıldönümüne 3 kişi girdiniz :))))))

Back
X