- Konu Sahibi boncukboncuk
- #9.721
dereyi görmeden paçaları sıvayım beklicem sabirla hayırlısı olur inşallah hoşgeldin buarada hızır gibisin maşallah tamam ıhlamur içerim sen nasıl güzel anne :)
Kizlar bugun benim ovulasyon ve bacak dikme gunum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dereyi görmeden paçaları sıvayım beklicem sabirla hayırlısı olur inşallah hoşgeldin buarada hızır gibisin maşallah tamam ıhlamur içerim sen nasıl güzel anne :)
yok be kuşum bu gün çift çizgiyi yakaladım tam 2 gündür eşim hasta diye bende evdeydim akşama işe gidicek diye gündüzden dikiyim dedim bacakları,ne oldu beğenirsin bu defeda elektiriği kestiler tam bizimkinin çıkıs saatindede elektirikler geldi sinirlerim tavan yaptı![]()
Kizlar bugun benim ovulasyon ve bacak dikme gunum:)
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
senin bebinle dinleme günün canım :)Kizlar bugun benim ovulasyon ve bacak dikme gunum:)
kızlar morelim çok bozuldu 2 saat önce arkadaşım aradı oda yumurta takibiyle hamile kaldı 3 sene üzerine 1 haftadır akıntıyla kahve leke geliyomuş bugün doktora gitmiş kan degerleri 50 kalmış doktor düşük yapıyosun demiş nasıl aglıyo telefonda moralim bozuldu allahım hamileliginde hayırlısını versin çok zor allahım gör halimizi duy sesimizi
bugun benim evlilik yildonumum:)))))))))))
bugun benim evlilik yildonumum:)))))))))))
krisim özledim seni hayatım :) cips e iğne yapıp geliyorum :)
aaaaaaaa ne güzel allahım bir ömür kızınla kocanla nice senelere :))
canım allah daha nice yıllar nasip etsin inşllah çocuklarınızla beraber![]()
sorma canim
benim de gecen sizinle paylastigim 15 sene den sonra tup bebekle ikiz hamile olan yakinm bebeklerini kaybetti
Allahim okadar zor ki anlatamam
Kadin aklini yitirmek uzere . son sansiydi ...
kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
anca girebildim hakikatten bağımlılık yapıyormuş topik.
kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
anca girebildim hakikatten bağımlılık yapıyormuş topik.
iyiyiz canım sen nasılsın:))
iyiyim canım bugün ilaçları aldık bugün itibari ile başladık. :)
sen nasıl oldun bağdemciklerin nasıl oldu?
krisim bir ömür mutlu ol hayatım artık 2. evlilik yıldönümüne 3 kişi girdiniz :))))))
darisi sana bebegim:)
sapladinmi cipse![]()