Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Senin işlerin hiçççç bitmiyo ki, bi varsın sonra 2 saat arazi...Gözümden kaçmıyo yani yagmurum.

AYYYYYY aşkım zaten bi önceki mesajını okudum kırıldım gülmekten,ne yapyım yaşlı bir kayınwalidem var arda onunyanına iniyorum ,az eltime geçiyorum ,sonra kocişimle ilgileniyorum maleseff sizede bu kadar vaktim kalıyor:((((

Bi şay sorucam. merinin eşinin fsh 8 lerde Kaan Hoca 12 olmalı demiş, benim eşimin ki 13. eeeee o zaman bizim ki kaç olmalı?????

Tatlım ya bende şaşırdım sınırın 12 olması gerekiyo diye biliyordum yani 3 len 12 arasında bir değer normal olmalı bence yani 7 yda 8 ?
Ama hoca öyle diyosa bir bildiği vardır dimi ,Demekki sizinki biraz yüksek:)

bi çelişki var ama nedir bilmiyorum

kaan hoca değerlerin güzel olduğunu aynen devam etmemizi söyledi,fsh 8 olması beni pimpiriklendirdi tekrar mail attım cevabını bekleyemeden bu gün aradım üztüne bastıra bastıra 2 kez fsh oranın ve referans aralığını söyledim çok güzel devam dedi 12 lere kadar çıkmamız lazım dedi

kaan hoca değerlerin güzel olduğunu aynen devam etmemizi söyledi,fsh 8 olması beni pimpiriklendirdi tekrar mail attım cevabını bekleyemeden bu gün aradım üztüne bastıra bastıra 2 kez fsh oranın ve referans aralığını söyledim çok güzel devam dedi 12 lere kadar çıkmamız lazım dedi

EEEEEEEEEE demekki normal ,takma kafanı yukardaki yazıyı yazarken sizin değerler için 40 mil dedim:)

:)))))İyiyim canım benim, bahçecide Fırat Beyin istediği testler arasında şeker yüklemesi de vardı. Cuma günü onu yaptırıcam, tüp bebek raporu için tahlillerle birlikte dahiliye ve genel cerrahiye gidicem sağlık raporu için. bi de psikatriyeye gittim mi, rapor almak için başvuru yapabilicem. Aman ne zor bu hastane işleri, ne kadar uzak kalmak istesem de içine iyice girmek zorunda kalıyorum maaaaaaalesef.

Allah kolaylık versin ,ewet çok zor bide çalışıyorsun izin al ,ooooooooh senin yerine ben daraldım::(

Back
X