Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım ya haklısın hangi dr gitsek morelimiz bozuk dönüyoruz ama bu dr kaç kişiden duydum iyi bi doktormuş yanlızca çok ters bi adam bide muayanesi çok acı veriyo artık allahın üzerine attım şifamızı o versin inşallah ne olursa olsun rahim filmi çektiricem canım çünkü artık beklemek istemiyorum

kızlaaarrr, meryem suresine de varım yasin suresine de inşallah
bence ikisini de yapalım yasini dağıtabilenler olursa okuyabilenler de bol bol okur arapçası iyi olmayanlar bir kere bile okusa
hiç bilmeyenler türkçesinden okusa yine de tamamlayabiliriz iki haftada 500 yasini diye düşünüyorum

meryem suresini de 41e tammlayabiliriz
çokkk güzel bir sure
su gibi akıp gidiyor hem
tam çocuk istemeyle ilgili ayetler var orada
muhakkak yapalım derim ben
ben kendi adıma niyet etmiştim okuyordum son 5 tane kalmıştı hasta oldum
arkasına da üç gün oruç niyetim var inşallah tamamlayabilirsem..

adetim bitsin ben öyle başalyabilirim kızlar dahada 4 gün varr((

Ceylan atış konusunda kendinle karıştırma canımmmmmmm
Ben esmer falan değilim senin gördüğün resim tatildeki bronzlaşmış halim.
beyaz tenliyimmmmmm

bilgemmmm canım yumoşların toplanmış maaşalah...

20 tane senin istediğin sayılarda maaşallah inşallah canım çok çokkkkk kaliteli olur yumoşların..

kız aynı şehirde olsak beraber giderdik birbirimize cesaret verirdik evet canım 2 aletle baktı sıra sıra ultrasonda bişeyler işaretledi hatta iyi bi doktordu beni adetin 2. günü çağırdı canım gelecek aya kaldı benimkisi

hımm ikinci gün mü çekiliyormuş canım ama adetiin bitiminden sonraki birkaç gün içinde diye duymuştum ben doktorum da bana adetten sonra gel demişti
ama benimki de önümüzdeki aya kaldı çünkü eşiim yarın memleketine gidiyo ve 10 gün yok annesi ve babası ameliyat olacaklar
onların yanında olması lazım bense gidemiyorum çalıştığım için
yani 10 gün bekar hayatı yaşayacağım

eşim olmadan da ben gidemem o gelene kadar da adetimin üzerinden epey geçecek((( benimki de öbür aya kaldı anlayacağın..

yok canım yanlış anlaşıldı beni hormon tahlili için çağırdı rahim filmide gelecek aya kaldı geçmiş olsun canım ikisi birden ne ameliyatı bu

kızzz hakkında dediklerimi dersin sen şimdi kesin
böylemi keseceksin munasebetimizi

Şimdi netten tarifini bulur verirsana

Esra ahh sen benim narin kibar küçücük ellerimi görsen pambuk gibi bembeyaz

hiçte bileeeeeeeeee
ekin sen esmersin ellerin nasıl bembeyaz oluyo
kız senin atmalarına hayranım ben
yok kaynanam genç yok ellerim bembeyaz
bizde yidiiikkkkk

cok guldum bebegım sana :)))))))

[ceylannnnnnnnnnnnnnnnn gulmekten kırıldımmmmmmmmmmm kız
sen esmersın ellerın nasıl beyaz oluor dıye sordun yhaaaaaaaaaaaaaaaa
ay allh ıyılıgını versın senın emı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…