Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım daha önce yazmıştım ikinci kızım olacak ilki aşılamayla olmuştu zaten ikincide olmuyordu eşim ilaç kullandı tam tüp bebek yaptıracakken kendiliğinden oldu işte sezeryanım epidural olacak ilkide spinal olmuştu yani hep uyanıktım heyecanlanmıyacaksan tavsiye ederim bebeğini hemen görüyorsun normal doğumdaki gibi teşekkür ederim güzel dileklerin için haber veririm mutlaka sevgiler....

Merhaba kizlar.Herkese tek tek tsk ederim.
Cepten giriyorum .
Agrim coktu ama simdi daha iyiyim.

krisimmm gökcen iyi akşamlar kızlar

BİLGECİĞİM maşallah yumoşlarına inşallah bundan sonrasıda hep yüzümüzü güldürür allaha emanet olun canım benim

sen nasılsın gözyaşıı...
gamzelimmmmm... nerdesin kııızzzz???????? kaç gündür görmüyorum seni iyisin dimi ??????????**
hasta falan değilsin inşallah..

bilgem ;maşalllah 20 yumurta baya iyi olmuş....
benden her ikisinde de 9 yumurta toplanmıştı....5.gün trnsferi ve 3 embriyomuz kalmıştı...2 tanesi yerleştirilmiş,bir tanesi de dondurulmuştu....
senin daha güzel olur eminim .haydi hayırlısı............

lorkecim inşallah sonucunuz güzel çıkar....

lorkecim canım çok geçmiş olsun
allah babana acil şifalar versin inşallah onu başınızdan eksik etmesin
amin...

bilgem canım inşallah herşey dahada güzel olur inan bana hergün aklıma geliyosun dahada çok dua ediyorum olacak sanki bilge ya olacak allahın izniyle...

Ekintosum sagolsun.
Benim yumoslarla ,spermler kaynasiyolardir insallah.
Normalde ertesi gun ogreniliyor embriyolarin durumu ama ben devlet hastanesinde yaptirdigim icin pzt sabah 9'dan sonra arayin dediler.Hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…