- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.041
herkese günaydın kızlar....
bi kaç güe kadar geçer canım hepimiz öyleyiz sıkma canını inşallah hepimizin gördüğü son adet olur 9 ay boyunca
kızlar dün eşim dr gitmiş pehriz vermiş cumaya kadar cuma günü test yapılacak bakalım ne çıkacak içim çok tuaf çok korkuyorum dün gece rüyamda hep test vermeyle uğraşıyoduk çok etkiliyo bu test beni acaba fayda görmüşmüyüz ya hiç yükselmemişse yıkılırım ozaman nerden çıktı bu test ya offf :18::18::18::18::18:
Sağol canım amin inşallah hepimiz için. Yapacak bişey yok zaten. Razı gelmek durumundayız. ama her ay umutlan üzül ben bu döngüde gerçekten yıpranıyorum. Bu ay düşünmeyecem diyorum ama düşünmeden de edemiyorum. Allah herkese sabır versin. Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin. sen nasılsın Canım ?
İnşallah iyi çıkar sonuçlarınız canım. Siiznki yine test veriyo. Biizmki ne ilaçlarını içiyo doğru düzgün ne doktora gidiyo. Napacaz bilmiyorum. İşimiz Allaha kaldı.
telaşlıyım canım ya eşim sperm testi yaptıracak cuma günü dua et olurmu hemde şuan tamda yumurtlama günlerimdeyim ama eşim pehriz 1 ay daha boşa gitti hemende hamile kalıcaktım yacanım ya bende her ay senin gibi oluyorum ama yeni bi yöntem öğrendim adetime yakın sabah yataktan kalkmadan dizlerini karnına çekiceksin parmağını göbeğine koyup damarını dinleceksin atıyosa hamile değilsin atmıyosa hamilesin demekmiş 2 aydır yapıyorum ben adet olucağımı anlıyorum kendimi hazırlıyorum bence umutlu bi bekleyişten daha iyi oluyo
Bidahaki haftaya test versin o zaman, niye acale ediyosunuz. Ovulasyon günlerini boş geçirme. Hem perhiz 2 yada 3 gün oluyo. ne perhiziymiş bu 1 ay boşa gitsin haftaya çarşamba perşembe veriri olur biter. Dua ederiz tabiki. ben zaten gerçekten namazlarımda hepiniz için dua ediyorum.
haklısın canım eşime söyledim ama nafile dinlemiyo napalım bu ayda böyle boşa gitsin hayırlısı artık bende öyle canım sürekli kuran okuyorum ve herkese bir bir dua ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
maviş cvp yazamadan çıktım canım regli olmakta ii çok şükür sağlıklısın ama bebişin gelişiyle kesilsin inşşş bende iiyiyi hamd olsun biraz dişim ağrıyor ama çpk şükürrr büyük sıkıntı vermesin rabbim
karden nasılsın canımmm
iyidir canım nolsun işte siz testi ameliyattan kaç ay sonra vermiştiniz eda ne kadar bi düzelme olmuştu bu arada diş ağrısı çok kötüdür canım geçmiş olsun bence onu hemen hallet hamile kalmayı zorlaştırıyormuş diye duydum ben çürük dişmaviş cvp yazamadan çıktım canım regli olmakta ii çok şükür sağlıklısın ama bebişin gelişiyle kesilsin inşşş bende iiyiyi hamd olsun biraz dişim ağrıyor ama çpk şükürrr büyük sıkıntı vermesin rabbim
karden nasılsın canımmm
Hayırlısı olsun Canım. İnşallah test sonucunuz çok iyi çıkarda sevinirsiniz. Allah razı olsun duaların için. bende 3 tane meryem süresini okudum. adetten sonra artık kalanını okurum.
iyidir canım nolsun işte siz testi ameliyattan kaç ay sonra vermiştiniz eda ne kadar bi düzelme olmuştu bu arada diş ağrısı çok kötüdür canım geçmiş olsun bence onu hemen hallet hamile kalmayı zorlaştırıyormuş diye duydum ben çürük diş
inşallah tatlım çok sağol allah sendende razı olsun canım bu meryem süresini okuyunca kime söylüycez liste kimde biliyormusun
selam kızlar
mavimm adet olmuşsun son olsun 9 ay sonra olasın inşallah
adet öncesi ilişkide canım yandımı anlıyorumki geliyorlarrrrrr hep öyle oldu bende.. benimkide yakınlarda..
primadan ilk hediyem kazanmışım ilk hediyem hakkatende :)
selam kızlar
mavimm adet olmuşsun son olsun 9 ay sonra olasın inşallah
adet öncesi ilişkide canım yandımı anlıyorumki geliyorlarrrrrr hep öyle oldu bende.. benimkide yakınlarda..
primadan ilk hediyem kazanmışım ilk hediyem hakkatende :)
Katre aramıza hoşgeldin kaan hocanın tedavisi Rabbimin izniyle inşallah tez zamanda bebişine kavuşanlardan olursun.
hamile kalan hanımlar eşinizin sperm sayısı ve morfolojisi kaçtı eşimin 2ci ameliyatından sonra 30 milyon %6 morfoloji ve 9 ay oldu ve bugun adet oldum sizce yumurta takibine uygunmudur bu spermler bende bi sorun yoktu yarın dr. gitcez yoksa benmi aceleci davranıyorum yardım edin bana bişiler söyleyin .........
kızlar nasılsınız
hastaneden geldim
dün akşam puregon vurucaktım e2 çok yükseldiği için
yapmayın dediler
e2 2868 den 3615 olmuş yani iğneyi dün itibari ile vurmadım tabi cetrotal hariç
bu gün yine gittim 20 tane var küçüklerle beraber 13 ile 19.5 mm arasında deyişiyo
bu akşam çatlatma iğnesini vurucam
cuma günüde opu olur henüz aramadılar hastaneden ama
DR bu akşam çatlatma iğnesini vur dedi
bu gün muayene olurken canım çok acıdı yomurtalarım büyüdüğü için
heralde ama rabbim hayırlısı ile nasip etsin hiç önemli değil benden bu kadar
inşallah canım inşallahGüzel haberler bunlar. sonrasıda sorunsuz ve güzel olur inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?