- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.061
papatya mavi nasılsınız kızlar
bilgem yarın transferin varmış bebişin sıkı sıkı tutunsun 9 ay inşallah
çakır senin opun olucakmış yavaş yavaş sona yaklaşıyonuz bilgemle senden güzel haber gelir inşallah
lorken babcın rahatsızmış rabbim acil şifa versin
esra sende tv magduru olmuşsun canınız sagolsun
enes araba almışsınız kazasız belasız kullanmak nasip olsun
adam kocacın üzmüş seni üzülmeye degmez bebişini düşün
ekin ilk hediyeni kazanmışsın hemide prima mavinin dedigi gibi benimde içimden öle geçti belkide rabbimin bir işareti
eee gelelim bana iyiyiz çok şükür bu gün prensisimi görmeye gidicem dua edin bana sizleri kocaman öpüyorum
selam kızlarrrrrrrrrr
ADACIGIM..... annenın durumuna cok etkılendım.cocuklarının yapmadıgı seyı esımın yapmasına asla ızın vermem.bagırsa anneme varya dunyalar yıkılırrrrrrr ceker kapıyı gıderım.hıc acımam.ben sahsım adıma dıorum tabıkı.ozur dılemıs.her ne kadar ıc yumusatıcı olmasada,gelmıs gecmıs.ınsallah bırdaha olmaz.teyzemde uzulmezzzz.sende uzulme...
xEDAM....sagolasın tatlım sen nasılsın nasıl gıdıor?
ÇAKIR,,,, hayırlı haberlerını almaya az kaldı hayırlısıylan ınsallahhhhhhh
BILGEMM.....kendını artık yorma.bırak ev pıslıkten gorunmesın ısterse.dınlen .sen kendı keyfıne bak.ayrıca kaynanam altta oturuyor demıssın,hcmı yardımcı olmuor.benım hep annm yanımdaydı.yorma lutfen kendını..ananas almayıda unutmaaa :))))))
ESİLAM....sagol tatlım,sen nasılsın,nasıl gıdıor.prensesın nasıl.ınsallah hersey yolundadır.
EKİNNNN....delüsü prıma zaten formu dolduran herkese yollanıor.kazandım yazmıssın :))))))guldurdun benı delüüüüüüüüüü.ayrıca nazar etme ne olur calıs senınde olur :)))duvarımada yazmıssın ...
CEYLAN.....tamam askın sen yetrkı ıste lcd alırım :)))))
KARDEN....esın hayırlı sonuclarlan gelsın ınsallahhhhhhhhh
MAVLIMM....INSALLAH SON ADETIN OLUR BU......
UMUDUM.....sagol tatlısım ,fazla gırmıorsun ayrıca bugunlerdeeeeee
bonncugum yok ortalrda yhaaaaaaaaa
selam kızlarrrrrrrrrr
ADACIGIM..... annenın durumuna cok etkılendım.cocuklarının yapmadıgı seyı esımın yapmasına asla ızın vermem.bagırsa anneme varya dunyalar yıkılırrrrrrr ceker kapıyı gıderım.hıc acımam.ben sahsım adıma dıorum tabıkı.ozur dılemıs.her ne kadar ıc yumusatıcı olmasada,gelmıs gecmıs.ınsallah bırdaha olmaz.teyzemde uzulmezzzz.sende uzulme...
xEDAM....sagolasın tatlım sen nasılsın nasıl gıdıor?
ÇAKIR,,,, hayırlı haberlerını almaya az kaldı hayırlısıylan ınsallahhhhhhh
BILGEMM.....kendını artık yorma.bırak ev pıslıkten gorunmesın ısterse.dınlen .sen kendı keyfıne bak.ayrıca kaynanam altta oturuyor demıssın,hcmı yardımcı olmuor.benım hep annm yanımdaydı.yorma lutfen kendını..ananas almayıda unutmaaa :))))))
ESİLAM....sagol tatlım,sen nasılsın,nasıl gıdıor.prensesın nasıl.ınsallah hersey yolundadır.
EKİNNNN....delüsü prıma zaten formu dolduran herkese yollanıor.kazandım yazmıssın :))))))guldurdun benı delüüüüüüüüüü.ayrıca nazar etme ne olur calıs senınde olur :)))duvarımada yazmıssın ...
CEYLAN.....tamam askın sen yetrkı ıste lcd alırım :)))))
KARDEN....esın hayırlı sonuclarlan gelsın ınsallahhhhhhhhh
MAVLIMM....INSALLAH SON ADETIN OLUR BU......
UMUDUM.....sagol tatlısım ,fazla gırmıorsun ayrıca bugunlerdeeeeee
bonncugum yok ortalrda yhaaaaaaaaa
cok sukur ıyıyım bndeİnşallah canım yaa aminnn. sen nasılsın dünkü sıkıntını attınmı üstünden. Haloldu binannın elektrik sorunu.
:))))))Deme be esra herkesemi gönderiyorlar
o zaman istemiyorummmmm
bide şubat 1 doğum tarihi dedim
rabbım kuvvet versın tatlımesram canim evet son gunlerde cok giremiyorum o kadar yogunlastimki hastane yogun hastalar yogun nobetler yogun bn yorgun nasil anlattim ama...
eve sadece yatmaya gidiyorum oda nerde bulsam uyuya kaliyorum zaten(
sizleri takip etmeye calisiyorum ama hersey kontrolum disinda gerceklesiyor bole iste....bir dokundun 100 ahh isittin sende
esraaaaaaaa iyiym bacım su pirimanın formunu doldıracaktım içimi kemirdi hamile olanlar demiş yaa bize nie bunu yapıyorlarrrrrrrrrrrrrr
esraaaaaaaaaaaaaaaa hamile kalmaya adyım desemmmmmcok sukur ıyıyım bnde
attım sıkıntımı cok sukur tatlım
:))))))
ıkımızın belırledıgı tarhtı
ıyı 30 subat demdın :)
geldımı barı hedıyen
rabbım kuvvet versın tatlım
:))))))))))aman ne ıcını sıkıorsun doldur gtsın ıste
bebegının ılk hedıyesı olur hem
xeda kıs doğum sancım başladı çabuk göndeerin dee delü:)))))))
25 kasım dan sonra dağıtım başlıcakmış
xeda kıs doğum sancım başladı çabuk göndeerin dee delü:)))))))
25 kasım dan sonra dağıtım başlıcakmış
bu arda topikte kim varsa hep reklam paylaşımı yapmışşş ekin beleşciliğe sen alıştırdınn haaaa
Sizin teklifleriniz yüüznden facebookumu takip edemiyorum heeee
Sizin teklifleriniz yüüznden facebookumu takip edemiyorum heeee
gökçenim gelmiş yavrularımın memleketindeeen
canım arkadaşlarım yoksunuz???
bu mesajımı okuyan herkes nasılsınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?