Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
papatya mavi nasılsınız kızlar
bilgem yarın transferin varmış bebişin sıkı sıkı tutunsun 9 ay inşallah
çakır senin opun olucakmış yavaş yavaş sona yaklaşıyonuz bilgemle senden güzel haber gelir inşallah
lorken babcın rahatsızmış rabbim acil şifa versin
esra sende tv magduru olmuşsun canınız sagolsun
enes araba almışsınız kazasız belasız kullanmak nasip olsun
adam kocacın üzmüş seni üzülmeye degmez bebişini düşün
ekin ilk hediyeni kazanmışsın hemide prima mavinin dedigi gibi benimde içimden öle geçti belkide rabbimin bir işareti
eee gelelim bana iyiyiz çok şükür bu gün prensisimi görmeye gidicem dua edin bana sizleri kocaman öpüyorum

Biz iyiyiz canım, sende iyisindir inşallah. Ayy ne güzel kızını göreceksin. ben kız çocuklarına bayılırım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolundadır. Allaha emanet ol.

selam kızlarrrrrrrrrr

ADACIGIM..... annenın durumuna cok etkılendım.cocuklarının yapmadıgı seyı esımın yapmasına asla ızın vermem.bagırsa anneme varya dunyalar yıkılırrrrrrr ceker kapıyı gıderım.hıc acımam.ben sahsım adıma dıorum tabıkı.ozur dılemıs.her ne kadar ıc yumusatıcı olmasada,gelmıs gecmıs.ınsallah bırdaha olmaz.teyzemde uzulmezzzz.sende uzulme...

xEDAM....sagolasın tatlım sen nasılsın nasıl gıdıor?

ÇAKIR,,,, hayırlı haberlerını almaya az kaldı hayırlısıylan ınsallahhhhhhh

BILGEMM.....kendını artık yorma.bırak ev pıslıkten gorunmesın ısterse.dınlen .sen kendı keyfıne bak.ayrıca kaynanam altta oturuyor demıssın,hcmı yardımcı olmuor.benım hep annm yanımdaydı.yorma lutfen kendını..ananas almayıda unutmaaa :))))))

ESİLAM....sagol tatlım,sen nasılsın,nasıl gıdıor.prensesın nasıl.ınsallah hersey yolundadır.

EKİNNNN....delüsü prıma zaten formu dolduran herkese yollanıor.kazandım yazmıssın :))))))guldurdun benı delüüüüüüüüüü.ayrıca nazar etme ne olur calıs senınde olur :)))duvarımada yazmıssın ...

CEYLAN.....tamam askın sen yetrkı ıste lcd alırım :)))))

KARDEN....esın hayırlı sonuclarlan gelsın ınsallahhhhhhhhh

MAVLIMM....INSALLAH SON ADETIN OLUR BU......

UMUDUM.....sagol tatlısım ,fazla gırmıorsun ayrıca bugunlerdeeeeee

bonncugum yok ortalrda yhaaaaaaaaa

İnşallah canım yaa aminnn. sen nasılsın dünkü sıkıntını attınmı üstünden. Haloldu binannın elektrik sorunu.

esram canim evet son gunlerde cok giremiyorum o kadar yogunlastimki hastane yogun hastalar yogun nobetler yogun bn yorgun nasil anlattim ama...
eve sadece yatmaya gidiyorum oda nerde bulsam uyuya kaliyorum zaten (
sizleri takip etmeye calisiyorum ama hersey kontrolum disinda gerceklesiyor bole iste....bir dokundun 100 ahh isittin sende

çakırım seni seviyorm canım arkadaşım bebişini de sevecegimm
umud anacım sen ev işlerini ne zaman yapıyon kız senin hiç bişeye takatin kalmazzz

esraaaaaaaa iyiym bacım su pirimanın formunu doldıracaktım içimi kemirdi hamile olanlar demiş yaa bize nie bunu yapıyorlarrrrrrrrrrrrrr

İnşallah canım yaa aminnn. sen nasılsın dünkü sıkıntını attınmı üstünden. Haloldu binannın elektrik sorunu.
cok sukur ıyıyım bnde
attım sıkıntımı cok sukur tatlım
Deme be esra herkesemi gönderiyorlar
o zaman istemiyorummmmm
bide şubat 1 doğum tarihi dedim
:))))))
ıkımızın belırledıgı tarhtı
ıyı 30 subat demdın :)
geldımı barı hedıyen
rabbım kuvvet versın tatlım

esraaaaaaaa iyiym bacım su pirimanın formunu doldıracaktım içimi kemirdi hamile olanlar demiş yaa bize nie bunu yapıyorlarrrrrrrrrrrrrr

:))))))))))aman ne ıcını sıkıorsun doldur gtsın ıste
bebegının ılk hedıyesı olur hem

esraaaaaaaaaaaaaaaa hamile kalmaya adyım desemmmmm

bu arda topikte kim varsa hep reklam paylaşımı yapmışşş ekin beleşciliğe sen alıştırdınn haaaa

Son düzenleme:
gökçenim gelmiş yavrularımın memleketindeeen

canım ya... senin yavrucaklar malatyalı mı olacaklar şimdi:)))

ben de geçmişi okuyordum yeni gördm edacım
çok çok geçmiş olsun öncelikle diş işi zordur ama ne çare ki çekilmek zorunda bir an evvel halletmen iyi olmuş canım
allah şifa versin..
ayrıca rahatsızlık falan vermezsin merak etme canım istediğin zaman arayabilirsin yardımcı olabilirsem çokkk mutlu oulrum:)))
doğufertilde tüp bebek yaptıracak arkadaşım başlayınca senin için takip ederim sürecini canım..
yada öğrenmek istediğin bişi varsa sorablirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…