- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.781
giren pammuk olsun bee
kızlar ben kaçtım uykum gözümden akıyoo
iyi geceler
canım ben yaptırcam inşallah
Selam canikom
kadser dokru yoldasin canim
ama demissin ki keci boynuzundan bal akiyo diye
cok canim cekti((((((((((
canım ben çok uzman değilim ama referans aralıklarıklarındaysa problem yok diye biliyorum. sizin de öyle gözüküyor. daha tecrübeli arkadaşlar var onlar akşama gelirler.Selam herkese..
Eşimin test sonuçlarını aldık.Kaan hocaya mailde attım..
Bilen varsa bi yorumlasın yaa
bizim değerlerimizi laboratuarın referans aralığı
FSH 7,87 mIU/mL 1,13 - 12,51
LH 5,73 mU/mL 2,00 - 12,00
Total Testosteron 2,06 ng/mL 1,95 - 11,38
bugun benim evlilik yildonumum:)))))))))))
bende uzaman deyilim ama deyerleriniz iyiye benziyo benim eşimin 3.3 lerde bizimki düşük geldi sizinkinmin yanındaSelam herkese..
kızlar dün histereskopimi oldum tam 6 tane polip çıkarıldı.
bu topiği uzaktan takip ediyordum arada yazıyordum ama artık tam gaz aranızdayım. behçeci tüp bebek merkezinde mustafa bahçeciye oldum operasyonu. çok memnun kaldım gayet iyi geçti.
yalnız eşimin durumunu da açıp fikir almak istedik eşimin değerlerini de gösterip. 5 400 000 ml te, totalde 15 milyon falan. direk açık ve net bu değerlerler hiç birşey olmaz, varikosel ameliyatı da gereksiz, aşılama da olmaz, tedavi falan da işe yaramaz, direk mikroenjeksiyon dedi. ben de yaza kadar normal denemeyi düşünüyoruz dedim. yaza olmazsa haziran veya temmuzda tüpe başlama kakarı aldık. martın sonunda hem kontrole gideceğim hem tarih belirleyeceğiz.
aynen krizhazel arkadaşımızın dediği gibi tüp bebek merkezlerinin yaklaşımı direk bu arkadaşlar.direk gel tüp bebek yapalım diyorlar. ama ben o zamana kadar elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. normal yoldan olmasa bile tüp bebekte tutma ihtimali artar sperm değerlerimiz iyileşirse.
kaan hocaya ben de yazmıştım değerlerimizi ve bize de endol ve terantal hap vermişti. hapların bitmesine 3-4 gün kaldı. onlar bitsin tekrar tüm tahlilleri yazacağım ona. artık ne derse onu alacağız proxeed gerekiyorsa proxeed. eşimi tam ikna edemedim ama az kaldı. tahlil vermek onun için çok sıkıntı. bir de benim histereskopi için yaklaşık 2 milyar gibi bir harcama yaptık onun da etkisi var. ama kayınvalidemi de arkama aldım, eşime ne ilaç lazımsa alın ben vereceğim parasını dedi.eşim ilk çocukları ve tek erkek. sadece bu sorun sen de değil ki niye çekiniyorsun doktora gitmeye falan dedi.kadın torun bekliyor bizden, tüp bebek ücretini de üsteleneceklerini söylediler. biz de karı koca çalışıyoruz ama geçen sene yeni ev aldık, onun taksitlerini ödüyoruz, geriye pek birşey kalmıyor.aynı zamanda histereskopi için eşim de yanımdaydı ve tüp bebek merkezinin na kadar yoğun olduğuna şaştı kaldı ve sadece biz değilmişiz dedi.
şu an 4 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve beslenmemize dikkat ediyoruz. vitamin olarak da ace plus selenyum kullanıyoruz. sizin tüm yazdıklarını takip ediyorum. onları da en kısa zamanda tedarik edeceğim. herkesin Allah yardımcısı olsun kızlar.tam gazla spermleri güçlendirmeye devaaammmmmmmmmmmmm.
baruk senin eşininde mi fsh ı yüksek?
neden alman hastanesi?
kzlar yumurta ne kadar yaşıyo biliyomusunuz
Selam herkese..
aramiza gir hatta aramizdan hic cikma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?