Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ankaravan
Papatya
Giriş tarihi
Aug 2010
proxeed var proxeed var!

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...proxeed ile ilgili bir yanlışı düzeltmek isterim... internette satılan ucuz proxeed plus ın içeriğinde herbir saşede (poşet) l-karnitin fumarat adlı vitamin 1000 mg dır oysa yeni nesil proxeed plus ın l-karnitin fumarat vitamin değeri herbir saşe için 3450 mg dir yani üç katından fazla...l-karnitin fumarat sperm hareketini sağlayan en önemli vitamin dir. sakın fiyatlara aldanıp eski üretim proxeed lere paranızı vermeyin .yeni nesil proxeed plus ın gerçek ederi 95 tl ile115 tl arasında değişmektedir. üretici firmanın sitesinde bile 100 tl civarında satılmaktadır...eski nesil proxeed plus ın kutusunda 'PROXEED + ' yeni nesil kutularda ise PROXEED PLUS' yazılıdır buna dikkat edin.

Arkadaslar bunu okudum sizinle paylasmak istedim dikkatli olun.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
tunamine.............................yeni yılın ilk hamilesiiii
rezerve......................................evett sıradakiiii
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
boncukboncuk......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
nun....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
baruk..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

Selam herkese..
Eşimin test sonuçlarını aldık.Kaan hocaya mailde attım..
Bilen varsa bi yorumlasın yaa
bizim değerlerimizi laboratuarın referans aralığı
FSH 7,87 mIU/mL 1,13 - 12,51
LH 5,73 mU/mL 2,00 - 12,00
Total Testosteron 2,06 ng/mL 1,95 - 11,38

kızlar dün histereskopimi oldum tam 6 tane polip çıkarıldı.
bu topiği uzaktan takip ediyordum arada yazıyordum ama artık tam gaz aranızdayım. behçeci tüp bebek merkezinde mustafa bahçeciye oldum operasyonu. çok memnun kaldım gayet iyi geçti.
yalnız eşimin durumunu da açıp fikir almak istedik eşimin değerlerini de gösterip. 5 400 000 ml te, totalde 15 milyon falan. direk açık ve net bu değerlerler hiç birşey olmaz, varikosel ameliyatı da gereksiz, aşılama da olmaz, tedavi falan da işe yaramaz, direk mikroenjeksiyon dedi. ben de yaza kadar normal denemeyi düşünüyoruz dedim. yaza olmazsa haziran veya temmuzda tüpe başlama kakarı aldık. martın sonunda hem kontrole gideceğim hem tarih belirleyeceğiz.
aynen krizhazel arkadaşımızın dediği gibi tüp bebek merkezlerinin yaklaşımı direk bu arkadaşlar.direk gel tüp bebek yapalım diyorlar. ama ben o zamana kadar elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. normal yoldan olmasa bile tüp bebekte tutma ihtimali artar sperm değerlerimiz iyileşirse.
kaan hocaya ben de yazmıştım değerlerimizi ve bize de endol ve terantal hap vermişti. hapların bitmesine 3-4 gün kaldı. onlar bitsin tekrar tüm tahlilleri yazacağım ona. artık ne derse onu alacağız proxeed gerekiyorsa proxeed. eşimi tam ikna edemedim ama az kaldı. tahlil vermek onun için çok sıkıntı. bir de benim histereskopi için yaklaşık 2 milyar gibi bir harcama yaptık onun da etkisi var. ama kayınvalidemi de arkama aldım, eşime ne ilaç lazımsa alın ben vereceğim parasını dedi.eşim ilk çocukları ve tek erkek. sadece bu sorun sen de değil ki niye çekiniyorsun doktora gitmeye falan dedi.kadın torun bekliyor bizden, tüp bebek ücretini de üsteleneceklerini söylediler. biz de karı koca çalışıyoruz ama geçen sene yeni ev aldık, onun taksitlerini ödüyoruz, geriye pek birşey kalmıyor.aynı zamanda histereskopi için eşim de yanımdaydı ve tüp bebek merkezinin na kadar yoğun olduğuna şaştı kaldı ve sadece biz değilmişiz dedi.
şu an 4 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve beslenmemize dikkat ediyoruz. vitamin olarak da ace plus selenyum kullanıyoruz. sizin tüm yazdıklarını takip ediyorum. onları da en kısa zamanda tedarik edeceğim. herkesin Allah yardımcısı olsun kızlar.tam gazla spermleri güçlendirmeye devaaammmmmmmmmmmmm.

Son düzenleme:
canım ben çok uzman değilim ama referans aralıklarıklarındaysa problem yok diye biliyorum. sizin de öyle gözüküyor. daha tecrübeli arkadaşlar var onlar akşama gelirler.

bende uzaman deyilim ama deyerleriniz iyiye benziyo benim eşimin 3.3 lerde bizimki düşük geldi sizinkinmin yanında

cok gecmiş olsun bencede normal dene olmassa yaza yaptırırsın canım tüp bebek

Son düzenleme:
neden alman hastanesi?

kriscim eşim 3 sene once orda bır doktora gorunmuş ve ıyı bir doktor dedi. dün nette biraz araştırdım bu doktordan memnun olan çok kişi var. bu akşamda ataköy hastanesinde (istanbul) bir doktora görünüp, hormon testi yaptıracak. hafta sonuda alman hastanesine gitmeye karar verdik.

bende tecrübeli değilim ama
FSH çok normal
LH buda çok normal azcık daha yükselmeye müsait
testesteron değeriniz sınırın en düşüğü bunun yükselmesi lazım canım bizim hormon sonuçlarına bakınca seninkiler harika değerlerde :) sadece testesteron değeriniz sınırda sevin şekerim gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…