- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #9.801
kızlar dün histereskopimi oldum tam 6 tane polip çıkarıldı.
bu topiği uzaktan takip ediyordum arada yazıyordum ama artık tam gaz aranızdayım. behçeci tüp bebek merkezinde mustafa bahçeciye oldum operasyonu. çok memnun kaldım gayet iyi geçti.
yalnız eşimin durumunu da açıp fikir almak istedik eşimin değerlerini de gösterip. 5 400 000 ml te, totalde 15 milyon falan. direk açık ve net bu değerlerler hiç birşey olmaz, varikosel ameliyatı da gereksiz, aşılama da olmaz, tedavi falan da işe yaramaz, direk mikroenjeksiyon dedi. ben de yaza kadar normal denemeyi düşünüyoruz dedim. yaza olmazsa haziran veya temmuzda tüpe başlama kakarı aldık. martın sonunda hem kontrole gideceğim hem tarih belirleyeceğiz.
aynen krizhazel arkadaşımızın dediği gibi tüp bebek merkezlerinin yaklaşımı direk bu arkadaşlar.direk gel tüp bebek yapalım diyorlar. ama ben o zamana kadar elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. normal yoldan olmasa bile tüp bebekte tutma ihtimali artar sperm değerlerimiz iyileşirse.
kaan hocaya ben de yazmıştım değerlerimizi ve bize de endol ve terantal hap vermişti. hapların bitmesine 3-4 gün kaldı. onlar bitsin tekrar tüm tahlilleri yazacağım ona. artık ne derse onu alacağız proxeed gerekiyorsa proxeed. eşimi tam ikna edemedim ama az kaldı. tahlil vermek onun için çok sıkıntı. bir de benim histereskopi için yaklaşık 2 milyar gibi bir harcama yaptık onun da etkisi var. ama kayınvalidemi de arkama aldım, eşime ne ilaç lazımsa alın ben vereceğim parasını dedi.eşim ilk çocukları ve tek erkek. sadece bu sorun sen de değil ki niye çekiniyorsun doktora gitmeye falan dedi.kadın torun bekliyor bizden, tüp bebek ücretini de üsteleneceklerini söylediler. biz de karı koca çalışıyoruz ama geçen sene yeni ev aldık, onun taksitlerini ödüyoruz, geriye pek birşey kalmıyor.aynı zamanda histereskopi için eşim de yanımdaydı ve tüp bebek merkezinin na kadar yoğun olduğuna şaştı kaldı ve sadece biz değilmişiz dedi.
şu an 4 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve beslenmemize dikkat ediyoruz. vitamin olarak da ace plus selenyum kullanıyoruz. sizin tüm yazdıklarını takip ediyorum. onları da en kısa zamanda tedarik edeceğim. herkesin Allah yardımcısı olsun kızlar.tam gazla spermleri güçlendirmeye devaaammmmmmmmmmmmm.
sagol guzel kardesim
evet 2. yilimiz:))
seni seviyorum
Merhaba kızlar nasılsınız?bir tek baruk sen varsın galiba:)bişey sorucaktım ovulasyon testini nerden alıyosunuz netten?alıcam ama hangisi güvenli bilemedim
ben ebaydan aldım canım presedle birlikte 25 ovülasyon 25 de gebelik testi var içindeMerhaba kızlar nasılsınız?bir tek baruk sen varsın galiba:)bişey sorucaktım ovulasyon testini nerden alıyosunuz netten?alıcam ama hangisi güvenli bilemedim
sizin sorununuz bellimi peki?yani sadece ovulayon testimi alıcaksın preseed kullandınmı hiç ?
mericim normalde 24 saatmiş. ancak kalite ve bulundugu yere gore 48 saate kadar çıkabılıyormuş.
bizim sorunumuz aslında eşimin sperm azlığı preseed jeli kullanmadım çünkü daha yeni başladık tedaviye o yüzden kullanmadım ovulasyonuda bari yumurtlama günlerini bileyim diye kullanmak istiyorum.eczanelerde paketi 10 tl ve sadece iki tane var içindesence ne yapmam gerek?
hayatım tabikide netten al sakın eczanelerden alma çok pahalı sizde sayı harekeltilik ne kadar tam olarak yazarmısın çünkü preseedle eş zamanlı kullan testleri
kızlarr bu arada birazdan arayıp eşimin sonuçlarını öğrenicem:18:
canım 8 milyon ama %50 si canlı yani 4 milyonmuş.bende işte arısütü bal polen karışımı keçiboynuzu kürü,pekmezi,proxseed kullanmaya başladım.preseed için erken geliyo bu değerlerle bana.peki netten nerden alıyosunuz?
total testesteron:979,12
FSH;5,46
LH;10,93
SONUÇLAR BÖYLEYMŞ KIZLAR FSH 3 LERDEYDİ YÜKSELMİŞ.GEÇEN YIL FSH BU RAKAMLARDAYKEN SPERMLER 21 MİLYONDAYDI SANIRIM BUNLAR İYİYE İŞARET BİDE SPERM TESTİ VERSE BARİ YAA ÇOK MERAK EDİYORUM
önceki sayfaları okuyamadım. fsh nin yükselmesi için ne kullandınız.sperm sayısını dogru orantılımı ki
hareketlilik falan yokmu canım ?eşin dr.a gidiyormu eğer istersen sana yardımcı olabiliriz bak bizim 1 yada etkisi gösterdi buradaki ortak bi ne tedavi yöntemimiz kaan aydos var onunla iletişime geçin hemen nerde ikamet ediyorsunuz yani şehir olarak ankaraya yakın değilsen maiile tedavi ediyor daha fazlasını istersen burda bizzat uyguladığımız ve faydasını gördüğümüz vitaminlerin isimlerini yazayım testlere ve preseede gelince onlardada yardım cı olucam inş.
barukcum ben 36 saat diye biliyodum ,dün çifti yakaladım ama hala kasıklarım ağrıyo ve akıntı var,aynı şey aslında
bizim fsh 2,12 düşük mü acaba
total testesteron:979,12
fsh;5,46
lh;10,93
sonuçlar böyleymş kızlar fsh 3 lerdeydi yükselmiş.geçen yıl fsh bu rakamlardayken spermler 21 milyondaydı sanırım bunlar iyiye işaret bide sperm testi verse bari yaa çok merak ediyorum
tam olarak kwsin bişey söyleyemem canım ama geçen yıl fsh yükseldiğinde sayıda yükselmişti inş. yine öyledir klomen kullanmıştı eşim ilaç olarak ama dr. kontrolünde tabi yani tavsiye edemem kafandan.kaan beye yolladım hemen bakalım ne cevap gelicek.allah biliyor ya sanki bizede menagonmuydu neydi göbekten iğne vericek gibi geliyorönceki sayfaları okuyamadım. fsh nin yükselmesi için ne kullandınız.sperm sayısını dogru orantılımı ki
kadsercım sonuçlar iyi görünüyor, eşimde bu akşam testlerı yaptıracak bakalım umarım ıyı cıkar bizimkilerde. Mılyonlarıda görürsünüz inşallah..
canım bence hiçbirini kendiniz alıp kullanmayın bence en doğrusu yarın eşin bi kan testi versin ve hemen yolla kaan beye eğer o önerirse al bu ilaçları eşinin rahatsızlığınıda belirt evicap a gelice evet 400 mg olanı ayrıca eczanelerde var netten almana gerek yok.ama dediğim önce kaan beyle görüş hiç vakit kaybetme derim ben ....sağol canım.Allah razı olsun. kaan hocaya mail göndermek istiyorum ama hormon testlerini yaptırdıktan sonra çünkü sperm testinden çok hormona bakıyomuş galiba.şimdi evicap,trendal ve endol aldırtıyorum eczaneden.nasipse onlarada başlıycaz.ben diyorum 1 ay sonra testlerini yaptıralım.şu hapları da kullansın.diğer vitaminlerin içeriklerinde şeker hastaları kullanmasın gibi şeyler yazıyo eşim şeker hastası o yüzden her vitamini veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?