Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar nasılsınız?bir tek baruk sen varsın galiba:)bişey sorucaktım ovulasyon testini nerden alıyosunuz netten?alıcam ama hangisi güvenli bilemedim

aramıza hoş geldin canım,bence sana moral vermeye hiç gerek yok zaten sen oldukça kararlı ve inançlısın,ve inanıyorumki emeğinin karşılığını alıcaksın, sabır ve maddi madevi güç versin allahım hepimize

Merhaba kızlar nasılsınız?bir tek baruk sen varsın galiba:)bişey sorucaktım ovulasyon testini nerden alıyosunuz netten?alıcam ama hangisi güvenli bilemedim

sizin sorununuz bellimi peki?yani sadece ovulayon testimi alıcaksın preseed kullandınmı hiç ?

sizin sorununuz bellimi peki?yani sadece ovulayon testimi alıcaksın preseed kullandınmı hiç ?

bizim sorunumuz aslında eşimin sperm azlığı preseed jeli kullanmadım çünkü daha yeni başladık tedaviye o yüzden kullanmadım ovulasyonuda bari yumurtlama günlerini bileyim diye kullanmak istiyorum.eczanelerde paketi 10 tl ve sadece iki tane var içindesence ne yapmam gerek?

hayatım tabikide netten al sakın eczanelerden alma çok pahalı sizde sayı harekeltilik ne kadar tam olarak yazarmısın çünkü preseedle eş zamanlı kullan testleri
kızlarr bu arada birazdan arayıp eşimin sonuçlarını öğrenicem:18:

canım 8 milyon ama %50 si canlı yani 4 milyonmuş.bende işte arısütü bal polen karışımı keçiboynuzu kürü,pekmezi,proxseed kullanmaya başladım.preseed için erken geliyo bu değerlerle bana.peki netten nerden alıyosunuz?

total testesteron:979,12
FSH;5,46
LH;10,93
SONUÇLAR BÖYLEYMŞ KIZLAR FSH 3 LERDEYDİ YÜKSELMİŞ.GEÇEN YIL FSH BU RAKAMLARDAYKEN SPERMLER 21 MİLYONDAYDI SANIRIM BUNLAR İYİYE İŞARET BİDE SPERM TESTİ VERSE BARİ YAA ÇOK MERAK EDİYORUM

hareketlilik falan yokmu canım ?eşin dr.a gidiyormu eğer istersen sana yardımcı olabiliriz bak bizim 1 yada etkisi gösterdi buradaki ortak bi ne tedavi yöntemimiz kaan aydos var onunla iletişime geçin hemen nerde ikamet ediyorsunuz yani şehir olarak ankaraya yakın değilsen maiile tedavi ediyor daha fazlasını istersen burda bizzat uyguladığımız ve faydasını gördüğümüz vitaminlerin isimlerini yazayım testlere ve preseede gelince onlardada yardım cı olucam inş.

önceki sayfaları okuyamadım. fsh nin yükselmesi için ne kullandınız.sperm sayısını dogru orantılımı ki

sağol canım.Allah razı olsun. kaan hocaya mail göndermek istiyorum ama hormon testlerini yaptırdıktan sonra çünkü sperm testinden çok hormona bakıyomuş galiba.şimdi evicap,trendal ve endol aldırtıyorum eczaneden.nasipse onlarada başlıycaz.ben diyorum 1 ay sonra testlerini yaptıralım.şu hapları da kullansın.diğer vitaminlerin içeriklerinde şeker hastaları kullanmasın gibi şeyler yazıyo eşim şeker hastası o yüzden her vitamini veremiyorum

kadsercım sonuçlar iyi görünüyor, eşimde bu akşam testlerı yaptıracak bakalım umarım ıyı cıkar bizimkilerde. Mılyonlarıda görürsünüz inşallah..

evicap siparişi verdim de evicap 400 mü sanki çok çeşidi var bu hapın yanlış olmasın,bide günde kaç tane içicek bu haptan biliyomusunuz?

önceki sayfaları okuyamadım. fsh nin yükselmesi için ne kullandınız.sperm sayısını dogru orantılımı ki
tam olarak kwsin bişey söyleyemem canım ama geçen yıl fsh yükseldiğinde sayıda yükselmişti inş. yine öyledir klomen kullanmıştı eşim ilaç olarak ama dr. kontrolünde tabi yani tavsiye edemem kafandan.kaan beye yolladım hemen bakalım ne cevap gelicek.allah biliyor ya sanki bizede menagonmuydu neydi göbekten iğne vericek gibi geliyor

kadsercım sonuçlar iyi görünüyor, eşimde bu akşam testlerı yaptıracak bakalım umarım ıyı cıkar bizimkilerde. Mılyonlarıda görürsünüz inşallah..

saol canım inş. güzel çıkar sizinilerde:)bizim zaten milyonlarda ama daha çok olsun istiyorum 80 90 milyon mesela ayy bebeğime kavuşmaya çok az kaldı sanırım hadi inş. yüzümüz güler :)
canım bence hiçbirini kendiniz alıp kullanmayın bence en doğrusu yarın eşin bi kan testi versin ve hemen yolla kaan beye eğer o önerirse al bu ilaçları eşinin rahatsızlığınıda belirt evicap a gelice evet 400 mg olanı ayrıca eczanelerde var netten almana gerek yok.ama dediğim önce kaan beyle görüş hiç vakit kaybetme derim ben ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…