Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylannnnnnnn ne hazir cvpsin kizz sen

son kullanma tarihi hee.
aaa napıyım o yaştan sonra gelen süpermenden ne fayda gelecek işte ya başı bozuk ya kuyrugu
eşime söyliyim götürelim en iyisi..
ceylan süpersin kıs benimkine desem hemen hastalanır ağlamaya falan başlar:)
amann valla ben artık o üzülürmü bu kırılırmı hiç böyle şeyler düşünmemeye karar verdim yoksa ben çok kafaya takıyorum keşke bende şöyle deseydim falan diye pişman oluyorum günlerce içimde kalıp dert olacagına söyleyimde onlara dert olsun artık böyle düşünüyorum sanki benden dolayı olmuyo gibi gelmiş bana dert yanıyo

ceylan benim eşim.. sen alınganlık ediyorsun diye beni haksız göreceğinden anlatmıyorum.tecrübe ettim yani.
ama yakındır infilakım

allahtan benimkinin şekeri tansiyonu yok varsada bilmiyoz hastaneye gitmezde
ama mesela ben bişey söylesem üzülse yada eşim kızsa falan benden dolayı
ne eşime beni şikayet eder nede bana oglum senin yüzünden bana kızdı der hiç duymamış gibi olur kiminleyse derdi ona söyler sadece

ceylan benim eşim.. sen alınganlık ediyorsun diye beni haksız göreceğinden anlatmıyorum.tecrübe ettim yani.
ama yakındır infilakım

yok sıkıyosa desin valla delilli ispatlı çıkarım karşısına hatta kaynanamı kışkırtırım onun yanında konuşsun söylesin diye her şeyi yaparım eşimede bak bak görüyonmu haksızmıymışım diye gözüne gözüne sokarım hareketlerini konuşmalarını

ceylan bu konuda ders ver sen bana iyisimi:))

olurrr ne demek ama benim eşimde işini biliyo kimin yanında yaşıyosa huzurlu olmak istiyosa ona göre hareket ediyo çünkü biliyoki annesini tuttugu zaman evde huzursuzluk oluyo o yüzden hiç onun tarafını tutmaz hep haklısın ama cahil kadın boşver sen onu falan der mesela kaynanamın kaynanası soganı iri iri dograyınca yemekte yiyemez kırk yılda birde buna kalmaya geldi kadın küçük dogra dedikçe kaynanam koca koca dogramış bide bunu bana anlatıyo gülerek ben iri iri dograrım küçük sevmiyorum diyo bende dedimki 1 ayda küçük yesen nolurki dedim başkada bişey demedim aklımada hiç bişey gelmemişti yani eşime dedim böyle yapıyomuş diye neyse bi kerede eşimin yanında söylemiş eşim gidince öyle bi kızmışki ceylanada ne güzel anlatıyosun öyle demiş heralde örnek oluyosun ona ilerde yaşlanınca oda bana böyle ters hareketler yapsın sevmedigim şekilde yemekler yapsın diye demiş ne edersen onu bulursun anne bu lafımı unutma demiş o günden sonra bi daha duymadım agzından

aminn canim inss...ben gecen bir arkadastan duydum bir kadinin 25 sen cocugu olmamsi tam tup yaptirmaya gidiyo hamile oldugunu ogreniyo..her gun esmaul husna okurmus...senin isinde cok zor canim ya ALLAH san kat kat sevap versin insss

ceylan bu konuda ders ver sen bana iyisimi:))

Benim eşim ailesine karşı objektif bakmayı beceremiyor bende içime ata ata bigün gık diye göçecem:))

yok benimki bakar sagolsun uzun zamandır oda onlarla yaşamadıgı için eşimede çogu şeyi ters geliyo ama bişey demiyo mesela gideriz 1 saat oturup kalkmak ister eşim yada ne bileyim bayramlarda orda olacak bilmem ne falan demez işini falan yaptırmaz bana sende rahatsızsın boşver kızı yapsın der ben içime atamıyorum canım ya yolunuda böyle buldum valla yoksa ben şimdiye gitmiştim:))) sende fazla tutma kız sonra dert bizde kalır vallaa

Krisim canımmm seni seviyorum.

Kris ben perşembe günü histerskopi yaptırıyorum. Polipten kurtulacam inşallah. ben kendimle ilgileniyorum ama. eşim hiç bişey yapmıyor. Nasıl olacak böyle bir fikrin var mı :)

bende seni seviyorum birtanem
uzun zaman olmadi tanistigimiz ama cok cabuk isindim sana

hayirlisiyla kurtul bu polipten

esin zamanla anlayacaktir sabret arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…