- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.441
enes konuşsana şimdi uykun gelir yaşlı kurt:)
aaa napıyım o yaştan sonra gelen süpermenden ne fayda gelecek işte ya başı bozuk ya kuyruguceylannnnnnnn ne hazir cvpsin kizz sen
son kullanma tarihi hee.
amann valla ben artık o üzülürmü bu kırılırmı hiç böyle şeyler düşünmemeye karar verdim yoksa ben çok kafaya takıyorum keşke bende şöyle deseydim falan diye pişman oluyorum günlerce içimde kalıp dert olacagına söyleyimde onlara dert olsun artık böyle düşünüyorum sanki benden dolayı olmuyo gibi gelmiş bana dert yanıyoeşime söyliyim götürelim en iyisi..
ceylan süpersin kıs benimkine desem hemen hastalanır ağlamaya falan başlar:)
ceylan benim eşim.. sen alınganlık ediyorsun diye beni haksız göreceğinden anlatmıyorum.tecrübe ettim yani.
ama yakındır infilakım
ceylan bu konuda ders ver sen bana iyisimi:))
aminn canim inss...ben gecen bir arkadastan duydum bir kadinin 25 sen cocugu olmamsi tam tup yaptirmaya gidiyo hamile oldugunu ogreniyo..her gun esmaul husna okurmus...senin isinde cok zor canim ya ALLAH san kat kat sevap versin insssgamzelim zaten sorun benim ve eşimin sağlığı bir tarafa düzeltelim dedik ite kaka
tam olmasada azcık düzeldi şükür ama bu arada benim sağlığım kötüye gidiyo
ne zaman doktora gitsem başka bir problemim olduğunu öğreniyorum artık
Rabbim beterinden korusun çok yoruldum çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk
aaa napıyım o yaştan sonra gelen süpermenden ne fayda gelecek işte ya başı bozuk ya kuyrugu
amann valla ben artık o üzülürmü bu kırılırmı hiç böyle şeyler düşünmemeye karar verdim yoksa ben çok kafaya takıyorum keşke bende şöyle deseydim falan diye pişman oluyorum günlerce içimde kalıp dert olacagına söyleyimde onlara dert olsun artık böyle düşünüyorum sanki benden dolayı olmuyo gibi gelmiş bana dert yanıyo
ceylan bu konuda ders ver sen bana iyisimi:))
Benim eşim ailesine karşı objektif bakmayı beceremiyor bende içime ata ata bigün gık diye göçecem:))
ceylan siz ameliyat olalı ne kadar oldu
sen bu ay çatlatma iğnesi olmadınmı ya testte çıkmadı dimi bişi sonradan onun etkiside oluyo ya
yoo oldum igneyibenim çift çizgi görmemi igne bile saglayamadı kız görüyomusun vay başıma geleeeeennnnnn:44::44::44::44::44:
onu unutmuştum ben yoksa test yap demezdim. etkilemedi demek enteresan aman iyiki etkilemedi boşver
Krisim canımmm seni seviyorum.
Kris ben perşembe günü histerskopi yaptırıyorum. Polipten kurtulacam inşallah. ben kendimle ilgileniyorum ama. eşim hiç bişey yapmıyor. Nasıl olacak böyle bir fikrin var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?