Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarr ne habersiniz....

bende ayni moddayim sanirim ya birimizde neseli olalim lutfen sanirim kis hic iyi gelmedi bize

aaa neden yaa ben neşeliydim düne kadar 2 gündür bozuldu yine moralim kaynanam gelecekmişte yarın şimdiden onu düşünüyom akşamı bi etseydik diyee bi kaç günde etkisi altında kalır sonra normale dönerim bugün bekarlık komşularımız annem vardı akşam kalabalıktık çok güzel eglenceli geçti

Son düzenleme:

sebebi ziyareti neymiş.. bak anlayışlı kadın önceden haber salıyo geliyom kırmzı halıyı yıka hazrı et diye

niye yaaa igneli takip yaptırmak zormuki istesem mesela vermezmi acaba benim doktorum o kadar teferruatlı bi hastane degil üniversite hastanesi falan degil yani küçük bi yer:26:

oyy kiyamam ya aman bosver hic moralini bozma bu ara pozitif olki test te pozitik ciksin yigenimiz olsun inss.

benim de yarin gorumcemler hacdan donuyolar bize gelicekler

ölç kafanı kırmıyım ateşin maşallahhhhhhhh
Güldür yüzümüzü canım ya belirti farklılık varmı ateşin iiiiiiiii

valla kasıklarımda falan agrı var bazen aniden giriyo yada bi hareket falan yaptıgımda agrıyo hapşurdugumda falan gögüslerim aşırı derece agrıyo başkada bi belirti yok öyle filmlerdeki gibi hemen başım dönüp migdem bulanmıyo

niye yaaa igneli takip yaptırmak zormuki istesem mesela vermezmi acaba benim doktorum o kadar teferruatlı bi hastane degil üniversite hastanesi falan degil yani küçük bi yer:26:

bilmiyorumki bende ilk defa hakkımı kullanayım dedim ilk üniversite hastanesine gittim orası vermedi
kendileri yaparlarsa birde tabi uygun görürlerse veriyorlarmış iğneyi birde devlete gidiyim dedim
orda da galiba doktor kendi yapıyor takibi soramadım benim amacım iğneleri alıp özelde yaptırmaktı
çaksın istemedim

amann ne bilem son anda düşer gibime geliyo hergün diyorum kalkınca bi test yapıyım diye unutuyorum sonra

anliyorum canim belki unutmanda da vardir bir hayir dusmez inss ya benim icime guzel seyler doguyo eger hamile olursan ayagini suru de bizde gelelim ya..

bende anne olmak istiyorumm ama normal yoldan olmucak gibi geliyo..burda kalmam ah bir kesinlesse direk tupe gidicem inss.

hmmmmm hmmmmmmmm hmmmmmmmm
inşallah canım ya kalk bi test yapsana sen hadi

sebebi ziyareti neymiş.. bak anlayışlı kadın önceden haber salıyo geliyom kırmzı halıyı yıka hazrı et diye

valla ani haberinde kabul etmedim daha önce bozulmuştu bende iyi ders olmuştur bi daha habersiz gelmez demiştim ama geçen duydumki gündüz burda bi mevlüte gelmiş ordanda bana gelecekmiş akşama insan bi haber verir dimi kayınbabam falanda geliyo sonra demişlerki ceylanda akşam dügüne gidecek demişler oda gelmemiş ben duyunca yine sinir oldum madem öyle bi niyeki var akşamdan arasın söylesin demi ama görümcem var bekar ona dedim gelmeden bir gün önce haber verin diye mecbur verdiler son anda söyleseydi gıcıklıgına yine kabul etmeyecektim eşimde sevmiyo öyle habersiz gelmelerini

yarın herkes burda olsun macera dolu kaynanam geliyo akşama benim çenem düşer kesin
inşallah olur yaa şimdilik tüp gibi bi niyetim yok ama eger bilgemin bebişi tutarsa bende o hastane yaptırmak istedigim için tüp diye tutturabilirim işte o zaman paramız yok tüp yaptıramıyoruz diye üzülebilirim:44::44::44::44:

sabirsizlikla bekliyorum sen benim maceralari gorsen..hergun canli yayin

inss gerek kalmaz canimm herseyin hayirlisi tabiki..

hadi testtttttt..

demek bensiz kumardasin haa

simdi kim yenisyosun bende yokum

Ne cabukkk
neyse ben çok umutluyum tablodan anlattıklarındainşallah tutmuşturrrrr

inşallah allahtan ümit kesilmez belkide geç döllenme olmuştur çünkü 2 büyük bide küçük yumurtam vardı son ilişki zamanlarında çatladıysa tutturmuş olabiliriz yatmadım ama olsun allah ol dedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…