- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.401
kizlarr ne habersiniz....
bende ayni moddayim sanirim ya birimizde neseli olalim lutfen sanirim kis hic iyi gelmedi bize
niye len kk ye döndüm diyemi geriiiii
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün ölçmeyi unutmuşum ama
niye len kk ye döndüm diyemi geriiiii
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün ölçmeyi unutmuşum ama
aaa neden yaa ben neşeliydim dine kadar 2 gündür bozuldu yine moralim kaynanam gelecekmişte yarın şimdiden onu düşünüyom akşamı bi etseydik diyee bi kaç günde etkisi altında kalır sonra normale dönerim bugün bekarlık komşularımız annem vardı akşam kalabalıktık çok güzel eglenceli geçti
valla bende anlamadım heyete girecekmişim bide hadi istediklerini toplayım götürüyüm ama
eşimin sperm değerlerini gördüklerinde cevabı tahmin etmek hiçte zor değil vermeleri mucize
olur doktora bide o kadar emin konuşuyorumki hiç bir sorunum yok diye muayene edelim bir dedi
kist ceee dedi hemen yırtık şeyden çıkar gibi.tüp bebek için 1 hakkım var sadece ama yaptırmam
şu sıralar çok zor merkezlerde ve eczanelerde paraları peşin alıyorlar anında devletin geri ödemesi
uzun sürüyo
ceylanım ben iğneli takip için iğnelere rapor almak istiyorum
aaa neden yaa ben neşeliydim dine kadar 2 gündür bozuldu yine moralim kaynanam gelecekmişte yarın şimdiden onu düşünüyom akşamı bi etseydik diyee bi kaç günde etkisi altında kalır sonra normale dönerim bugün bekarlık komşularımız annem vardı akşam kalabalıktık çok güzel eglenceli geçti
ceylanim masllah sana inss son olisten olur ya cok heyecanlandim..
ölç kafanı kırmıyım ateşin maşallahhhhhhhh
Güldür yüzümüzü canım ya belirti farklılık varmı ateşin iiiiiiiii
niye yaaa igneli takip yaptırmak zormuki istesem mesela vermezmi acaba benim doktorum o kadar teferruatlı bi hastane degil üniversite hastanesi falan degil yani küçük bi yer:26:
aaa neden yaa ben neşeliydim düne kadar 2 gündür bozuldu yine moralim kaynanam gelecekmişte yarın şimdiden onu düşünüyom akşamı bi etseydik diyee bi kaç günde etkisi altında kalır sonra normale dönerim bugün bekarlık komşularımız annem vardı akşam kalabalıktık çok güzel eglenceli geçti
amann ne bilem son anda düşer gibime geliyo hergün diyorum kalkınca bi test yapıyım diye unutuyorum sonra
valla kasıklarımda falan agrı var bazen aniden giriyo yada bi hareket falan yaptıgımda agrıyo hapşurdugumda falan gögüslerim aşırı derece agrıyo başkada bi belirti yok öyle filmlerdeki gibi hemen başım dönüp migdem bulanmıyo
sebebi ziyareti neymiş.. bak anlayışlı kadın önceden haber salıyo geliyom kırmzı halıyı yıka hazrı et diye
anliyorum canim belki unutmanda da vardir bir hayir dusmez inss ya benim icime guzel seyler doguyo eger hamile olursan ayagini suru de bizde gelelim ya..
bende anne olmak istiyorumm ama normal yoldan olmucak gibi geliyo..burda kalmam ah bir kesinlesse direk tupe gidicem inss.
hmmmmm hmmmmmmmm hmmmmmmmm
inşallah canım ya kalk bi test yapsana sen hadi
yapsammıki yoksa ilk idrarla yapmak hiç nasip olmayacak banaa biraz sonra yapıyım şimdi kumardayım
Ya bugün çıkma ihtimali düşük ama ya çıkarsaaaaaaa
seninde kumarınındaaaaa
ne rahatsın sen yaaaaaa
yaptım negatif
yarın herkes burda olsun macera dolu kaynanam geliyo akşama benim çenem düşer kesin
inşallah olur yaa şimdilik tüp gibi bi niyetim yok ama eger bilgemin bebişi tutarsa bende o hastane yaptırmak istedigim için tüp diye tutturabilirim işte o zaman paramız yok tüp yaptıramıyoruz diye üzülebilirim:44::44::44::44:
Ne cabukkk
neyse ben çok umutluyum tablodan anlattıklarındainşallah tutmuşturrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?