Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende eşime incir kürü
kendime soğan kürü yapmıştım...........:)

merhaba,eşine incir kürü yaptığını söylemişsin. işe yaradı mı_ ne kadar süre kullandınız?keçi boynuzu falan da yaptınız mı? hamile kalmak için işinize yarayan şeyler neler oldu? eşinin sperm sorunu mu vardı? yaptıklarınızı bize de anlatarak umut olur musun?

evet eşimde sperm sorunu vardı morfoloji ve ileri hızlı sıfırdı.
ilk başlarda yani 3 sene önce sayı 5-6 milyondu.1 buçuk yıl proxseed kullandık ve 52 milyonu gördük.bu bir buçuk yıl içinde bal polen arı sütü yedi bol bol.birde 2-3 kavanoz keçiboynuzu pekmezli içinde herşey olan bir karışım yedi..
proxseedin yanında 2 kutu largınıne,omega 3 ,gınseng bir kaç ay kullandı
kaan hocanın verdiği yiyecek listesini uyguladık.
incir kürünü 15 gün yapıyorsun zaten,keçiboynuzunun mevsimi değildi o zaman biz yapmadık.

İyi akşamlar kızlar, naparsınız ? Var mı topikte yeni haberler.
Bugün kpss kursuna başladım. bütün gün test çözdüm desem yeridir. Beynim yoruldu resmen.

İyi akşamlar kızlar, naparsınız ? Var mı topikte yeni haberler.
Bugün kpss kursuna başladım. bütün gün test çözdüm desem yeridir. Beynim yoruldu resmen.

hayırlı olsun...inşallah verdiğin emeğin karşılığını alırsın.
öğretmenlik mi,diğer memuriyetler için mi hazırlanıyorsun?

hayırlı olsun...inşallah verdiğin emeğin karşılığını alırsın.
öğretmenlik mi,diğer memuriyetler için mi hazırlanıyorsun?
Öğretmenlik değil canım. ben mühendisim. devlete girmek istiyorum o yuzden. özelde çalışmaktan sıkıldım. 12 senedir özeldeyim biraz geç kaldım ama olsun. İnşallah olur. sen nasılsın. bebek nasıl ? hadi az kaldı. Allah kurtarsın canım.

kaan hocanın hastasıydınız yani.kaan hocanın tedavsiyle ne kadar sürede hamile kaldın. bir de incir kürünü kaç defa uyguladığınızda sonu. aldınız?birde proxeedle 52 mişlyonu gördük demişsin işe yarıyor yani. gerçi siz baya uzun süre kullanmışsınız. bana sürecinizi biraz daha anlatabilir misin

ekintos bana cevap yazmayacak mısın?

canım benim şöyle anlatayım o zaman.
2009 ekim tüp bebek denemesi
2010mart tüp bebek denemesi
biz bu ikincide proxseede başlamştık hiç ara vermeden 2011 mayısa kadar kullandık.
2011 şubatta eşim kaan hocaya gitmeye başladı testler falan derken hoca bize nisan ayında klomene başlattı gün aşırı.
biz ilaç bitince hormon testi,DNA hasar testinide alıp tüp bebek planını karşılıklı yapalım diye yanına gittik.
klomen eşimin östrojenini yükselttiği için hoca bıraktırıp iğneye başlattı.sonbahara tüp yaptırmaya karar vermiştik.
ben mayıs ayının ortalarında hamile kaldığımı öğrendim.eşim iğneleri gün aşırı 15 gün kullanmıştı daha...
hocanın verdiği ilaçlardan daha çok,kaan hocanın söylediği sözler bana eşime moral ve umut oldu.
uzun süredir ilk defa keyfimiz yerine gelmişti...
incir kürünü bir kere yaptım...

özel sektörden kurtulmak en iyisi gerçekten,gönlüne göre olsun inşallah..
biz iyiyiz şükür,az kaldı sayılır Rabbim nasip ederse...
sizde ne var ne yok?

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz
bugun kotu gecti sabah ise gittim 1 saat sonra esim eve geldi eve hirsiz girmis tv ve pc almis... yaa ben gece tek basimaydim esim ben ise gittikten 1 saat sonra eve geldi ya ben hirsiz girdiginde evde olsaydim...bugunum polisle olay yeri incelemeyle ifadelerle gecti..

çoook teşekkür ederim. canımcıım

ayyy geçmiş olsun umud...gerçekten ya karşılaşsaydın....
ama bu hırsız sizi iyi takip etmiş bence...zamanı başka türlü bu kadar güzel denk getiremezdi heralde...

ayyy geçmiş olsun umud...gerçekten ya karşılaşsaydın....
ama bu hırsız sizi iyi takip etmiş bence...zamanı başka türlü bu kadar güzel denk getiremezdi heralde...

kesinlikle haklisin ekintos ne olduysa 1 saat icinde oldu ben hala soktayim...1 hafta icinde ust kat komsuma ve bize hirsiz girdi zaten cok korkuyodum simdi eve ait butun duygumu kaybetim

umutt cnaım çok geçmiş olsunn
ben üniversitedeyken evimize hırsız girmişti
ve ben uyuyordum bir gözümü açtımki adamın biri pür dikkat beni izliyor
hiç bir şey almamıştı öyle bakıyordu ben yatakta buz kestim
ama o kadar soğukkanlıydımki adamı defetmeyi başardım
Alllahım sanırım o an bana güç verdi
şimdi olsa kafayı yerim herhalde korkudan

kesinlikle haklisin ekintos ne olduysa 1 saat icinde oldu ben hala soktayim...1 hafta icinde ust kat komsuma ve bize hirsiz girdi zaten cok korkuyodum simdi eve ait butun duygumu kaybetim
nasıl açmış kapıyı ?korkma korkma. evi barkı bırakıp gitcek halin yok ya....

helal olsun ronya............

rica ederm ...
bahset istersen kendinden sende..

peki,

biz beş yıllık evliyiz. 2 yıl korunduk, nerden bilelim çocuğumuzun olmayacağını?korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım ama boş gebelikti ve düştü. sonra 1 yıl bebeğimiz olmadı eşim test yaptırdığında sperm hareketleri düşüktü fakat sayı 27 milyondu. doktora gösterdiğimizde muayene sonrasında varikosel olduğu anlaşıldı. ameliyat falan derken 3 yıldır olsun diye uğraşıyoruz. sonra ke.iboynuzu l arginin folic asit çinko herşeyi denedik. emre bakırcıoğluna gittik herşey normal görünüyor bu yaptıklarınıza devam edin biraz daha bekleyin dedi. biz 6 ay daha bekledik.sonra bu ekim ayında kaan hocaya gittik.kaan hoca bize dna hasar testi yaptırdı.%1,5 normal dna lı sperm varmıi günde yarım klomen başlattı ısırgan çayı da verdi biz de bunun yanında keçiboynuzu kürü yapıyoruz.ama ben keçiboynuzu kaynatırken iöine birkaç tane de incir atıyorum. yakında test yaptırıp kaan hocaya göndereceğiz. inş. en yakın zamanda faydasını görürüz. bizim zaten östrojen yüksekti inş daha fazla yükselmez. dua ediyoruz bol bol. bu siteyi çok seviyorum herkes birbirine destek oluyor. sevgilerimle..

merhaba öncelikle :)
bizim toplam sayımız 40 milyon
ama 1 cc(ml9 de ise 5.4 milyon
ileri hareketli yüzde 45
keçiboynuzu kürünü uyguluyorum eşime bende bi sorun yok
dr da eşimin sonuçlarıo için aslında gayet ii dedi ama olmuyor 6. ay denememiz
benim sormak istediğim bu iacı eczaneden alabiliyor muyuz
geçmişi çok okuyamadım tüp bebek mi normal mi
bilgilendirrisen sevinirim :)

devletten randevu alıyım dedim salı günü boşluk var adetin 4.günü oluyor.sorun olurmu yaa
hormon testi için falan
ekin merhaba,
ben bu topiği sık sık okuyorum pek yazmam ama belki hatırlarsın beni. neyse konuya geleyim 4. gün hormon değerlerine baktırmıştım ben bi kez. fsh biraz yüksek çıktı tüp bebe merkeziydi. dr da beni ateşledi tüp yapayım diye. yok fsh 9 çıkmış işte rezerv azalmaya başlamış diye. ama ultrasonda bi sürü folikülüm de görünüyor. başka bi dr a gittim o da 4. gün böle çıkması normal biz 2. veya 3 de bakarız dedi. içim biraz rahatladı. hoş o dr da takip yapmayı beceremiyo daha ama en azından kafan karışmaz . 4. gün geç oluyor biraz.

umud geçmiş olsun korkma bi daha gelemez emin ol. arada bizim topiğe de gelsene:)

ronya valla o anın soğukkanlılığı heralde yoksa düşünmek bile çok korkutucu:)
gençlik heralde seninkisi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…