- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.581
peki,
biz beş yıllık evliyiz. 2 yıl korunduk, nerden bilelim çocuğumuzun olmayacağını?korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım ama boş gebelikti ve düştü. sonra 1 yıl bebeğimiz olmadı eşim test yaptırdığında sperm hareketleri düşüktü fakat sayı 27 milyondu. doktora gösterdiğimizde muayene sonrasında varikosel olduğu anlaşıldı. ameliyat falan derken 3 yıldır olsun diye uğraşıyoruz. sonra ke.iboynuzu l arginin folic asit çinko herşeyi denedik. emre bakırcıoğluna gittik herşey normal görünüyor bu yaptıklarınıza devam edin biraz daha bekleyin dedi. biz 6 ay daha bekledik.sonra bu ekim ayında kaan hocaya gittik.kaan hoca bize dna hasar testi yaptırdı.%1,5 normal dna lı sperm varmıi günde yarım klomen başlattı ısırgan çayı da verdi biz de bunun yanında keçiboynuzu kürü yapıyoruz.ama ben keçiboynuzu kaynatırken iöine birkaç tane de incir atıyorum. yakında test yaptırıp kaan hocaya göndereceğiz. inş. en yakın zamanda faydasını görürüz. bizim zaten östrojen yüksekti inş daha fazla yükselmez. dua ediyoruz bol bol. bu siteyi çok seviyorum herkes birbirine destek oluyor. sevgilerimle..
canım inşallah tez vakitte gönlünün muradını alırsın.
sen olaya vakfsın belli zaten topiğide takip ediyormuşsun..
durumunuzda gayet iyi bence,hasarlı olan kısım 1,5miş....sayıyı yükseltip şansını dahada artır.
incirle keçi boynuzunu bir arada yapma.15 gün birini 15 gün birini yap.
hocanın yiyecek listesine de uymaya çalışın bence.
merhaba öncelikle :)
bizim toplam sayımız 40 milyon
ama 1 cc(ml9 de ise 5.4 milyon
ileri hareketli yüzde 45
keçiboynuzu kürünü uyguluyorum eşime bende bi sorun yok
dr da eşimin sonuçlarıo için aslında gayet ii dedi ama olmuyor 6. ay denememiz
benim sormak istediğim bu iacı eczaneden alabiliyor muyuz
geçmişi çok okuyamadım tüp bebek mi normal mi
bilgilendirrisen sevinirim :)
hayır normal olan spermler %1,5. gerisi yani%85 i hasarlı malesef. çok duaya ihtiyacımız var. sizin dna hasar yüzdeniz neydi?
ekin merhaba,
ben bu topiği sık sık okuyorum pek yazmam ama belki hatırlarsın beni. neyse konuya geleyim 4. gün hormon değerlerine baktırmıştım ben bi kez. fsh biraz yüksek çıktı tüp bebe merkeziydi. dr da beni ateşledi tüp yapayım diye. yok fsh 9 çıkmış işte rezerv azalmaya başlamış diye. ama ultrasonda bi sürü folikülüm de görünüyor. başka bi dr a gittim o da 4. gün böle çıkması normal biz 2. veya 3 de bakarız dedi. içim biraz rahatladı. hoş o dr da takip yapmayı beceremiyo daha ama en azından kafan karışmaz . 4. gün geç oluyor biraz.
umud geçmiş olsun korkma bi daha gelemez emin ol. arada bizim topiğe de gelsene:)
ronya valla o anın soğukkanlılığı heralde yoksa düşünmek bile çok korkutucu:)
gençlik heralde seninkisi:)))))
gerçekten değerleriniz çok güzel..bence oluruna bırakıp stressiz bol ilişki ile olur...ilişkilerinizin keyfini çıkarın,orgazm çok önemli...
proxseed eczanelerdede internettede var...
ben eczaneden alıyordum,doğal yolla canım..
Ceylan kız o ne ateş öyle,solladın herkesi ,hayırdır inşallah:)))))))))
Kızlar ben adet oldum:)
18,gün.
nasılımmmmmmm
ağrım yok Allahtan yada uyuştum hissetmiyorum
Ceylan o ateş düşmeyecek kırarım kafanı zaptet düşürmeeeeeeeee
adete yakın her geçen gün ben bir kat fazla kıyafet giysem düşmez galiba
cevapladığın için tşk.edrim canım :)
içime su serptin resmen
ama doğal akışına pek bırakamıyorum istesem de çıkmıyor aklımdan ve yaklaşık 1 yıldır orgazm sorunu yaşıyorumhiç bööle olmazdım .anlamadım gitti
bu durum bebek olmasını etkilemez sanırım di mi
bir de bu ilaç nekadar canım ?
cevapladığın için tşk.edrim canım :)
içime su serptin resmen
ama doğal akışına pek bırakamıyorum istesem de çıkmıyor aklımdan ve yaklaşık 1 yıldır orgazm sorunu yaşıyorumhiç bööle olmazdım .anlamadım gitti
bu durum bebek olmasını etkilemez sanırım di mi
bir de bu ilaç nekadar canım ?
adete yakın her geçen gün ben bir kat fazla kıyafet giysem düşmez galiba
ayyyy çok büyük kaza atlattım kızlar allah korudu tam gitmelerine yakın kaynanamla kayınbabam agız dalaşı yaptılar kaynanam sinirlendi kayınbabama bagırdı oda hadi kalk gidelim dedi gitmiyom ben bi yere sinirlendim bugün burda kalacam dedi o ana kadar hiç karışmamış kavgayı izlemiştim ama baktım kabak benim başıma patlayacak teselli ettimde kalktı gitti allahtanceylannn kaynanan hala gitmedimi?
SÖYLE seni yormasın bu aralar ..
çok heyecanlandım yaaaaaa süprüzzz bekliyorum sendennnn
ayyy aşkıımm bende sana bayılıyorum yaaabendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
var ya bu ceylana bayılıyorum...
ayyyy çok büyük kaza atlattım kızlar allah korudu tam gitmelerine yakın kaynanamla kayınbabam agız dalaşı yaptılar kaynanam sinirlendi kayınbabama bagırdı oda hadi kalk gidelim dedi gitmiyom ben bi yere sinirlendim bugün burda kalacam dedi o ana kadar hiç karışmamış kavgayı izlemiştim ama baktım kabak benim başıma patlayacak teselli ettimde kalktı gitti allahtan
ayyy aşkıımm bende sana bayılıyorum yaaa
ayy evet bendeydi taaa 5te geldi allahtanceylan gözüm yollarda kaldı...valla seni bekliyorum...
bugün kayınvalideciğin sendeymiş....
yok kız o ne anlar ateşten onların zamanında ateşmi vardıceylan kaynanan nasılllllll
dedinmi benim ateşim yüksek iş yapamammmm
he uyurduk mahmut tumceri izleye izleye bi hal olduk zatenuyurdunuz mışıl mışıl ceylan ,kalsaymış kadıncağız:)
valla ucuz kurtuldum bi anda sinirlendi gitmiyom yürü git burda kalacam ben deyinceceylann ucuz kurtulmuşsun kıss
uyanık gelin modeli budur:)))
ceylan anlaşıldı sen gece muhabbetinde açılıcan:)
hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?