Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekincim sen ne zaman yaptırıyorsun eşine?

Biz yaptırdık sabah kaan hocayada mail attım sadece testesteron hormonu düşük inşallah iğne vermez.Evde uygulayabileceğimiz bir tedavi verir.Zaten bu konuyu 1,5 seneden beri gurur yapmaktan kurtulamadı.Herhangi bir sağlık sounu olarak kabullenemedi gitti. Yedi beni özetle:D

Biz yaptırdık sabah kaan hocayada mail attım sadece testesteron hormonu düşük inşallah iğne vermez.Evde uygulayabileceğimiz bir tedavi verir.Zaten bu konuyu 1,5 seneden beri gurur yapmaktan kurtulamadı.Herhangi bir sağlık sounu olarak kabullenemedi gitti. Yedi beni özetle:D

bizimde testesteron çok düşük canım kaan hoca bununla ilgili iğne vereceğini sanmıyorum bize fsh için iğne vermişti

Yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.

Az araştırıyım dedim bunu buldum anammm :52: çokta artırmamak lazım..
Bebişi bulup, kocişi kaybetmiyimm :9:

umarım canım ufak bır destekle bunuda halledersiniz. Bu erkeklerde genel bir durum hıc bırı kendıne yedıremıyor. aslında cogu kısıde sorunlar donem donem cıkabılıyor. erkekler bu konuyu bayanlar gıbı karşılayamıyor maalesef. direk erkeklik duyguları zadeleniyor. oda inşallah en kısa zamada gerçekten durumu kabullenıp yapılacak şeylerde seni zorlamaz. zorlasada farketmez mecbur :66:

Yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.

öldürürüm valla ben :23:
ayy güzelmiş yazı ben diyorum bazen eşime şakasına beni aldatırsan prostat olursun inşallah diyorum tövbe karıcım tövbe ben hiç yaparmıyım der :)))))))))

yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.

bizde yarın yaptırınca bakalım bızımkıne ne cıkacak testesteron :27:
Yazıda guzelmiş, bir ara bendede pco olmam nedenıyle bu hormon yuksektı, kadınlarda da olma ihtimali varmı acaba :66:

şimdi kocısıme msnden yazdım sabah olman gerekıyormuş dıye canım tamam dedi ne yapsın eli mahkum :21:

kocişlerimiz elimizden çekiyo ama onlarda baba olacak tek taraflı değilki benimkide iğne vurulacağı zaman naz yapıyo neticeyi düşün hayatım baba olacağın dakikaları düşün diyorum :1: tamam hadi vur diyo :))))))

canım erkekler biraz gururlu oluyor bu konuda. onu yumuşatmak senin elinde. ben sürekli şunu dedim, eğer günün birinde tüp bebek yaptırmamız gerekirse tüm sorumluluğu ben alcam üzerime dedim. herkes sorun bende bilcek dedim. onun kendi ailesi hariç. kendi aileme de böyle yansıtacağım dedim. çünkü toplum nedense kadınların sorununu daha normal karşılıyor. zaten böyle diye diye bende de sorun çıktı bahsetmiştim dün histereskopi oldum ve polip aldırdım. şimdi herkes sorun ben de biliyor. kimseye yatak odası sırrımı açamam. zaten bu doğru da değil.
canım bir de ben şöyle ikna etmeye çalışıyorum eşimi, sadece tüp bebek çare olmuyor malesef. burda kaç kişi okudum tüp bebekten eli boş dönen, ya da gebelik oluşsa bile sonlandırmak zorunda kalan. onun için tedavi şart. hem beterin beteri var, azosperm değil, az da olsa spermimiz var en azından. bu şekilde moral vermeye çalışıyorum. tabi azospermin de çaresi var ama çok daha zor.

Son düzenleme:
canım erkekler biraz gururlu oluyor bu konuda. onu yumuşatmak senin elinde. ben sürekli şunu dedim, eğer günün birinde tüp bebek yaptırmamız gerekirse tüm sorumluluğu ben alcam üzerime dedim. ehrkes sorun bende bilcek dedim. onun kendi ailesi hariç. kendi aileme de böyle yansıtacağım dedim. çünkü toplum nedense kadınların sorununu daha normal karşılıyor. zaten böyle diye diye bende de sorun çıktı bahsetmiştim dün histereskopi oldum ve polip aldırdım. şimdi herkes sorun ben de biliyor. kimseye yatak odası sırrımı açamam. zaten bu doğru da değil.
canım bir de ben şöyle ikna etmeye çalışıyorum eşimi, sadece tüp bebek çare olmuyor malesef. burda kaç kişi okudum tüp bebeketn eli boş dönen, ya da gebelik oluşsa bile sonlandırmak zorunda kalan. onun için tedavi şart. hem beterin beteri var, azosperm değil, az da olsa spermimiz var en azından. bu şekilde moral vermeye çalışıyorum. tabi azospermin de çaresi var ama çok daha zor.

sanada geçmiş olsun canım inşallah seninde tedavilerin istediğin gibi devam eder

bizde yarın yaptırınca bakalım bızımkıne ne cıkacak testesteron :27:
Yazıda guzelmiş, bir ara bendede pco olmam nedenıyle bu hormon yuksektı, kadınlarda da olma ihtimali varmı acaba :66:

kadınlarda adet bitiminden sonra yükselirmiş :))

ay eşimi karaya boyasam böyle bir bebeğimiz olmazmı acaba :))))))

Eklentiler

• $tatlı bebis.webp
    $tatlı bebis.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
canım erkekler biraz gururlu oluyor bu konuda. onu yumuşatmak senin elinde. ben sürekli şunu dedim, eğer günün birinde tüp bebek yaptırmamız gerekirse tüm sorumluluğu ben alcam üzerime dedim. herkes sorun bende bilcek dedim. onun kendi ailesi hariç. kendi aileme de böyle yansıtacağım dedim. çünkü toplum nedense kadınların sorununu daha normal karşılıyor. zaten böyle diye diye bende de sorun çıktı bahsetmiştim dün histereskopi oldum ve polip aldırdım. şimdi herkes sorun ben de biliyor. kimseye yatak odası sırrımı açamam. zaten bu doğru da değil.
canım bir de ben şöyle ikna etmeye çalışıyorum eşimi, sadece tüp bebek çare olmuyor malesef. burda kaç kişi okudum tüp bebekten eli boş dönen, ya da gebelik oluşsa bile sonlandırmak zorunda kalan. onun için tedavi şart. hem beterin beteri var, azosperm değil, az da olsa spermimiz var en azından. bu şekilde moral vermeye çalışıyorum. tabi azospermin de çaresi var ama çok daha zor.

Canım aynı hikaye aynı diyaloglar bizde de ldu.Sonunda bende çikolata kisti sahibi oldum:D
Çevre olarak evet sorun bende biliniyor.(sadece kendindeki sorunu o kendi ailesine söyledi ben asla dile getirmedim)Umurum değil.çünkü önemli olan ı güzel sonuca varabilmek.tüp bebek tedavisine biz başladık ama bir yumurtanıın erken çatlaması sonucu iptal edildi.Üzüldüm ama şimdi iyiki öyle olmuş diyorum.

Back
X