Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah ahhhhh o tutanları hayatımdan hayırlısı ile çıkarabilsem
huzurla uyuyabilirdim ama duyan geliyo biride çıkarken
kapıyı kapatıyım demiyo düşüncesizler

inşallah çıkarırsın canım yaa
inşallah bundan sonra her şey senin için benim için hepimiz için en güzeli olur

ya bu arada en sonki muhabbetten sonra ada hiç uğramadı
nasıl acaba merak ediyorum inşallah düzelmiştir araları misafirleride
gitmiştir

kızlar ben çıkıyorum çamaşırları asıp yatarım uyumayı denicem inşallah uyuyabilirim
hayırlı geceler size Allah'a emanet olun

yok çok gürültülü geldi reklamları izlemedim hiç
çok beğenilmiş sanırım

allah iyiligin versin bilmiyorum ben çok begendim zaten sinema filmlerinede gitmiştim mahsunun türkiyenin diger yüzünü anlatıyo bizim bilmedigimiz belki merkezlerinde yok ama köylerinde hala var böyle şeyler mesela benim tam karşımda vardı büyük olan hamileyken 2. kuma gelmişti yazın tüm camlar açık oldugu için gece lambası vardı gözüküyolardı büyük olan hep çocuklarıyla salonda yerde yatıyodu 2. benden sonra gelmişti bizim tayinimiz çıkmadan hamileydi

dizideki hamileleri saymaya başlarsın sen şimdi:)))

ekinn ceylan eneslena cok sagolun kizlar...
ceylann tv LCD ...
yaa 1 saatte aldi gittiler evin hicbiyerinde zorlama yok direk kapidan girmis celik kapiyi acmis girmis hicbiyeri karistirmamis tv ve pc almis gitmis... sanki kendi evi kendi esyasi yorucu bir gundu...
hafta icide ust kat komsuma girmisti hirsiz bende artik gelmez sandim ama geldi hemde bize geldi...mala uzuldum uzulmedim desem yalan olur daha tv taksiti bitmedi daha ama verdigi huzursuzluk varya o daha kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…