- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #98.661
ekinn ceylan eneslena cok sagolun kizlar...
ceylann tv LCD ...
yaa 1 saatte aldi gittiler evin hicbiyerinde zorlama yok direk kapidan girmis celik kapiyi acmis girmis hicbiyeri karistirmamis tv ve pc almis gitmis... sanki kendi evi kendi esyasi yorucu bir gundu...
hafta icide ust kat komsuma girmisti hirsiz bende artik gelmez sandim ama geldi hemde bize geldi...mala uzuldum uzulmedim desem yalan olur daha tv taksiti bitmedi daha ama verdigi huzursuzluk varya o daha kotu
slm ekinim takibin hayirli olsun canim..ins hormon testin cok guzel cikar..adet olmusun uzuldum vede sasirdim ne erken yaaaceylan yarın kesinlikle adam gibi ölç çok önemli ..
gamzeli selam:)
enesim başladınmı yasmine
umuud çok geçmiş olsun canım allah korusun seni yaaa düşüncesi bile kötü tvniz LCD miydi kızzz yoksa eskilerdenmiydi
slm ekinim takibin hayirli olsun canim..ins hormon testin cok guzel cikar..adet olmusun uzuldum vede sasirdim ne erken yaaa
ceylannn dusundugun sye bak ya
umudd gecmis olsun canim ya ALLAH beterinden korusun....
cakir yumurtalarina masllah canim hayirli olsunn...
bilgemmm nasil gidiyor canimmmm
ronyaa cesaretien hayran kaldimmm:26::26
ve bennnnn galdimmmmmm
umudcum sen o kdr nöbette çalış kazan hopp alsın götürsünler..
Başlarına bela olsun inşallahhhh
ya kimse görmüyormu bina boşmu yaa h.sonu birde..
gamzeli niye yazmıyon kaynanan klavyeyimi sakladı:))))))
ayyy ekin gözümün önüne kaynanamla kayınbabam geliyo kaynanam anlatırken islamın şartı kaç diyoya
hadi yaa eski modelse boşver yenilemiş olurdun diyecektim neyse saglık olsun canım
kapıyı kilitlemiyomusunuz mesela biz alttan üstten kilitliyoruz açabilirlermiki böyle kilitleyince:26::26::26:
ahh ekin sorma nobetlerden eve gelemiyodum zaten.
bu bina yeni canim 9 daire ama sadece 4 tanesi dolu sabahin korunde girdiler bide cok profesyonelce girdiler kimse ses falan duymamis ben apar topar isten eve geldim sonrasi polislerle gecti bide ayagimi duvara carptim terlik giymemisim galiba parmagimda catladi sisti ve cok agriyor
k.peder matrak adamm ee linde bol malzemeli hanımda var:)))
alttan ustten kilitlersen acamiyolar iste ceylan ben kapiyi kilitleyip kilitlemedigime emin degilim....
delüü LCD se daha çok üzülecem ondan soruyoz heralde
ah canım.
arada bi mola ver bu tempo ii değil canım
bi yerde dusup kalacam galiba
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm
şaka mı bu bak dalga geçiyosan gebertirim
skaın uzatmaaaaa
evettt ama ruyamdaaaa he,de 8 haftaliktii sen biliyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?