Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudcum sen o kdr nöbette çalış kazan hopp alsın götürsünler..
Başlarına bela olsun inşallahhhh
ya kimse görmüyormu bina boşmu yaa h.sonu birde..

hadi yaa eski modelse boşver yenilemiş olurdun diyecektim neyse saglık olsun canım
kapıyı kilitlemiyomusunuz mesela biz alttan üstten kilitliyoruz açabilirlermiki böyle kilitleyince:26::26::26:

ceylan yarın kesinlikle adam gibi ölç çok önemli ..

gamzeli selam:)

enesim başladınmı yasmine
slm ekinim takibin hayirli olsun canim..ins hormon testin cok guzel cikar..adet olmusun uzuldum vede sasirdim ne erken yaaa
umuud çok geçmiş olsun canım allah korusun seni yaaa düşüncesi bile kötü tvniz LCD miydi kızzz yoksa eskilerdenmiydi

ceylannn dusundugun sye bak ya

umudd gecmis olsun canim ya ALLAH beterinden korusun....

cakir yumurtalarina masllah canim hayirli olsunn...

bilgemmm nasil gidiyor canimmmm

ronyaa cesaretien hayran kaldimmm:26::26

ve bennnnn galdimmmmmm

delüü LCD se daha çok üzülecem ondan soruyoz heralde

umudcum sen o kdr nöbette çalış kazan hopp alsın götürsünler..
Başlarına bela olsun inşallahhhh
ya kimse görmüyormu bina boşmu yaa h.sonu birde..

ahh ekin sorma nobetlerden eve gelemiyodum zaten.
bu bina yeni canim 9 daire ama sadece 4 tanesi dolu sabahin korunde girdiler bide cok profesyonelce girdiler kimse ses falan duymamis ben apar topar isten eve geldim sonrasi polislerle gecti bide ayagimi duvara carptim terlik giymemisim galiba parmagimda catladi sisti ve cok agriyor

hadi yaa eski modelse boşver yenilemiş olurdun diyecektim neyse saglık olsun canım
kapıyı kilitlemiyomusunuz mesela biz alttan üstten kilitliyoruz açabilirlermiki böyle kilitleyince:26::26::26:

alttan ustten kilitlersen acamiyolar iste ceylan ben kapiyi kilitleyip kilitlemedigime emin degilim....

ah canım.
arada bi mola ver bu tempo ii değil canım

alttan ustten kilitlersen acamiyolar iste ceylan ben kapiyi kilitleyip kilitlemedigime emin degilim....

hımmm kafa dalgın tabi bizde alışkanlık evdeykende kiltliyorum içerden tek tarafını gece 2de ama dışarı çıkarkende kilitleriz mardinden alışkanlık kaldı evde bi ordu misafir olsun yinede kilitliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…